vay bee demek orayı göerbiliyorsunuz ben en son yeni evliyken görmüştüüm hamile kalmadan önce.bi daha görüşemedikoff estetika yaramı deştin aynı durum bende de var . yani malum yer bana da şiş gibi göründü doktorada soramadım "dur bakayım "der diye . ama sanırım bize öyle geliyor. karın gerilince meydana çıktı ondan öyle görünüyor olabilir. ben daha önce hayatımın hiçbir döneminde göbeksiz olmadım alışık değilim öyle meydanda olmasına. yarısı göbeğin altında usul usul duruyordu daha önceşişlik birde benim tam kesinin üstünde var sanki şiş ve sert erkek göbeği gibi. yandan bakınca düz görünmüyor göbeğim öyle kalmaz umarım
canım kantaron yağının her ikiside şifalı ancak defne doğanın ki çok iyidir kırmızı oluyor kabı sarı ama kendi kırmızı kantaron ben kullanıyorum her türlü yarada yanıkta lekede hatta morluklarda çok iyi
merhaba inan seni cok iyi anlıyorum benimde cumartesi ameliyatım allah yardımcımız olsun benimde aklım 2 yaşındaki oglumda ameliyatlardan saglam cıkalım onların yanında olalım yeter bu narkoz olayı korkutuyor umarım 2 mizde sorunsuz geciririz bu evreyi canım
canımsın, tekrar geçmiş olsun.saol rabıtcanım nerdesın sen...bıttı gectı hayatım degıstı valla...offfffff ne salakca yemısım genıslemısım
hayır sımdı bıle boole odunsam ben eskıden neydın kı yaaa..haksızlık etmıyorum valla hıc tıkkat etmemısım salmısım resmen
ve yasasın estetıko dıyorum.. ve saglıklı yeme-spor dıyorum..
sen nasılsın?
sen nasilsin canim.umarim ameliyatin sorunsuz gecmistir.
kizlar merhaba cumartesi gunu ameliyatim oldu.bugun cikis yaptim.epidural yaptilar bugun cektiler agrilar gercekten cok zor.benim sormak istedigim dr korse yok dedi.dolasimi etkiler ben hic kullanmiyorum dedi.ne yapayim kendim mi kullanayim.genelde veriyorlar yardimmmm:44:
sagol canım iyiyim ben karın germeden son anda vazgectim lipo ve meme kücültme yaptırdım
nerede oldun ve kıme oldun acaba?
ben Ankara da bayindir hastenesinde oldum.doktorum prof dr.Rusen kapucu canim.
arkadaşlar tecrubelerımızı yazarken dr. ismı verırsek bızler ıcın daha ıyı olur dr.ların ıyı olup olmadıkları alınlarında yazmıyor ki..!! bu saanat işi estetik... amalıyat olmus hastalarıda goremıyoruz kı karar verelım ben hala arstırma halındeyım dr. bulur bulmaz amalıyat olucamm.!!
arkadaşlar tecrubelerımızı yazarken dr. Ismı verırsek bızler ıcın daha ıyı olur dr.ların ıyı olup olmadıkları alınlarında yazmıyor ki..!! Bu saanat işi estetik... Amalıyat olmus hastalarıda goremıyoruz kı karar verelım ben hala arstırma halındeyım dr. Bulur bulmaz amalıyat olucamm.!!
vay bee demek orayı göerbiliyorsunuz ben en son yeni evliyken görmüştüüm hamile kalmadan önce.bi daha görüşemedik
şimdi de sezeryan dikişimi görebilmek için göbeğimin sarkık kısmını kaldırıp bakıyorum.yani rüya gibi benim için dümdüz bir göbek..Allah ımmm nasip et...
bende ikinci dogumdan sona balon gibi göbekle kalakaldım bende gebze kocaeli oturuyorrum ama guvenebilcegim bi doktor hastane arrıyom yadım lütfennnnnnnn......
kizlar merhaba cumartesi gunu ameliyatim oldu.bugun cikis yaptim.epidural yaptilar bugun cektiler agrilar gercekten cok zor.benim sormak istedigim dr korse yok dedi.dolasimi etkiler ben hic kullanmiyorum dedi.ne yapayim kendim mi kullanayim.genelde veriyorlar yardimmmm:44:
canımsın, tekrar geçmiş olsun.
benim moralim bozuk biraz
karnım ve yanlarım ya şişti ya da kilo aldım, bilmiyorum.bacaklarım falan da öyle.iştahım da birden inanılmaz açıldı.
her zaman pozitifim sanıyordum ama bu ara cidden canım sıkılıyor.