Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kizlar merhaba cumartesi gunu ameliyatim oldu.bugun cikis yaptim.epidural yaptilar bugun cektiler agrilar gercekten cok zor.benim sormak istedigim dr korse yok dedi.dolasimi etkiler ben hic kullanmiyorum dedi.ne yapayim kendim mi kullanayim.genelde veriyorlar yardimmmm:44:

vay bee demek orayı göerbiliyorsunuz ben en son yeni evliyken görmüştüüm hamile kalmadan önce.bi daha görüşemedik
şimdi de sezeryan dikişimi görebilmek için göbeğimin sarkık kısmını kaldırıp bakıyorum.yani rüya gibi benim için dümdüz bir göbek..Allah ımmm nasip et...

bende ikinci dogumdan sona balon gibi göbekle kalakaldım bende gebze kocaeli oturuyorrum ama guvenebilcegim bi doktor hastane arrıyom yadım lütfennnnnnnn......

kızlar cesareti nerden buldunuz bize de anlatın ya.o karın germe ameliyatının resimlerini istemeden de olsa gördüm aman Allah ım onlar ne öyle.resmen deriyi kaldırmış karın kıpkırmızı bana bu mu yapılacak diyip vazgeçiyorum sonra ben bilmeyecem diyip cesaretleniyorum..off kafam karışık..bi de yabancı sitelerdekilerin dikişlerri çok kötü kalın kocaman korkunç sizinki nasıl..nolur anlatınnnnn

kizlar ameliyatim bes saat surdu.epidural yapildi ama baygindim.uyandigimda agrim sizim epidural sayesinde cok azdi.iki gece hastanede kaldim bugun ciktim.sirtimdan epidural cekilince dunyanin kacbucak oldugunu yeni anladim.agrim cok ama liposuction etkisi daha da cok gibi.cunku simit bolgeme yapildi ama inanilmaz sisim su anda.nasil yatacagimi bile ayarlayamiyorum.birde once yazmistim korse meselesi.cok saskinim hayir dedi.dolasim bozuluyor yara kotu iyilesiyor dedi.ne yapmaliyim sizce bes gun sonra kontrol var.bu arada cikmadan once pansuman yapti .dikislerim inanilmaz inceydi cok mutlu oldum.

tsk ederim canim mutlaka kullanicam.soyle bir on bes gun filan olsun bakicam

sen nasilsin canim.umarim ameliyatin sorunsuz gecmistir.

canımsın, tekrar geçmiş olsun.
benim moralim bozuk biraz
karnım ve yanlarım ya şişti ya da kilo aldım, bilmiyorum.bacaklarım falan da öyle.iştahım da birden inanılmaz açıldı.
her zaman pozitifim sanıyordum ama bu ara cidden canım sıkılıyor.

arkadaşlar tecrubelerımızı yazarken dr. ismı verırsek bızler ıcın daha ıyı olur dr.ların ıyı olup olmadıkları alınlarında yazmıyor ki..!! bu saanat işi estetik... amalıyat olmus hastalarıda goremıyoruz kı karar verelım ben hala arstırma halındeyım dr. bulur bulmaz amalıyat olucamm.!!

nerede oldun ve kıme oldun acaba?

benim doktorum istanbulda doc dr ercan karacaoglu detay istersen paylaşırım

birkac gün önce meme kücültme karın basen sırt lazer lipoliz oldum doc dr ercan karacaoglu doktorum daha cok yeni sonuclar icin

çok güldürdün beni

bende ikinci dogumdan sona balon gibi göbekle kalakaldım bende gebze kocaeli oturuyorrum ama guvenebilcegim bi doktor hastane arrıyom yadım lütfennnnnnnn......

gelebilirsen adapazarı yenikente gel ben 1 ay önce orda oldum ve çok memnunun üstelik ücrette çok cüzi

Son düzenleme:

geçmiş olsun merhaba tides. karın germe mi oldun da korse taktırmadı doktor. özellikle ilk dönemleri korsesiz düşünemiyorum

white rabbit iştah konusunda bende aynı durumdayım çocukları okula yolluyorum doğru alışveriş merkezine sırf yemek yemeye gidiyorum. ameliyatın serumun etkisi mi acaba ya. rejimden yeni çıktım tekrar kilo almak tam bir hayalkırıklığı olur. sen ameliyat olalı ne kadar oldu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…