Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Herkese Merhabalar,
bugun su sıralarda hastanede olacagım , aml. oncesı on gorusmeler yapılacak...
saat 10.00 da aml. olmayı planlıyor dr.

ınanamıyorum ara ara ... bazende cok sıradan ve normal bısıymıs gıbı hıssedıyorum
once nasıl su hale geldıgıme,karnımdakı kocaman yag kutlesıne ve koca ınek memelerıme ınanamıyorum,nasıl becerdım, ben buysam normal bedendekıler ne dıye..(cok da seyımde degıl aslında ama su bırkac nedenı sıralıyorum hemen...dogum,pcos,yemekden keyıf almak, fırsatım olmasada tembelliğe meyil yeterlı sanırım)

su sıralar artık tamamen yenı halıme, aml. sonrası herseyın cok daha ıyı olacagına konsatre olmus vazıyetteyım
benım ıcın mılad kabul edıp cogu seye yenıden baslama mıladı..daha ozguvenlı,ıcındekı kılo takıntısını,kıyafet secerken cektıgı sıkıntıları bı kenara bırakabılecek bırı olabılmenın bedelı bu ıse bunu da odemek lazım,
su hayatta her guzel seyın bır bedelı yok mu?

Once su yukarıdakılerı yazıyordum kı hepsını sılmek ıstedım, sonra bırakayım kalsın dedım
su an tek dılegım aml. cok basarılı gecmesı..cok uzun vadelı planlar yapmamak lazım...
hepınıze destegınız ılgınız ıcın cok tesekkur ederım, hakkınızı helal edın fılan yazıp olayı ıyıce dramatıklestırmek ıstemıyorum:) ama gercekten hepınıze ayrı ayrı sarılıp tesekkur ettıgımı hayal edın lutfen

aml. dan cıkar cıkmaz haber verıcem, bana dua etmeyı unutmayın yarın,
sevgıler

günaaydın
ayy ben bu aml önceesi son konuşmalarda çok duygulanıyorum ya tüm hislerim ve dualarımla yanındayım canım aml. olan her arkadaşım için aynı saatleri sizi düşünerek geçirdim yarında seni düşünücem bu saatlerde güzellik uykunda olucaksın Allahın izniyle uyandında yüzünde koca bi tebessüm olucak olup bittine inanamıcaksın inşallah herşey yolunda gider ve gönlünce olur

merhaba arkadaşım öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah kolaylıklar versin .
zeynomunda dedği gibi daha çok tazesin ama malasef ne kadar toparlansada anlattığın görüntü malasef aml. gerektiriyor bizler gibi .
biz kadınlar için hiç birşey hayal değildir dedğin gibi benim içinde sadece hayaldi ama içten İSTEDİM ve oldum çok şükür. dr.lar sezaryenle kıyaslamaya izin vermiyor çok farklı aml.lar şahsen ben sezaryenimde daha çok acı çektim .bunda gece saat 11. 30 da aml.tan çıktım ve gece 2 de beni yürüttüler zor olmadı sadace kusmam kötü oldu benm için ayağa kalktığımda ki oda herkeste olmuyor.benim tüm çatlaklarım gitmedi zeynomun dedği gibi göbek deliği üstündekiler aşağı bikini bölgesine gizlendi ki oda benm için süper bişi. mini yada tam karın germeye dr.lar karar veriyor.
umarım yardımcı olabilmişimdir bebeğini sağlıkla büyüt ve hayalinden uzaklaşma sevgiler

çok duygulandım canım benim çoğumuz aynı şeyleri hissetmişiz demek ki. inşallah her şey gönlünce olur. bugün fırsatın olursa çarşıya git gez yemek ye bugünü kendine ayır hem moral olur sana ameliyat öncesi. kalbimiz dualarımız seninle . güzel haberlerini bekliyoruz Allaha emanet ol.

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar.karnıma durmadan bakıyorum baktıkça moralim bozuluyor.sezeryan ağrısını hala atlatamadım.yani her şeyimi yapabiliyorum ama içten içten bir rahatsızlık o da normal biliyorum..o yüzden sordum kıyaslar mısınız diye.sezeryandan sonra uyanırken çok acı çektim.ikinci ameliyatım genel anestezi oldu ve çok zor geldi bana.uyanır uyanmaz bir ağrı acı hala unutamıyorum.bu da böyle mi acaba dedim kendi kendime..tabiki farklı olay ikisi de..aaaay ay ne bileyim.giydiğim dar şeylerde de dikişin üzerindeki sarkıklık belli.çok şanslısınız kendinizde o cesareti bulduğunuz için.

Hersey yolunda gidicek ve sen yeni vücudunla odanda uyanacaksin, simdiden tebrikler.
Güzel haberlerini bekliyorum dualarim seninle glorys...

selam glory, zaman nekadar cabuk gecmis ve bekledigin gün gelmis demek. Ben senin icin dua edecegim. Hersey güzel olacak.... Bugün bende senin yerinde olmak isterdim. güzel haberlerini bekliyoruz.....

merhaba, öncelikle hayIrlI olsun, bebegini güle güle büyüt. Bende aynI sizin gibi bundan 3 sene önce dogum yaptIm. Hafif sarkIklIk malesef gitmedi. Spor falanda kar etmiyor. KararImI verdIm bende yaptIracagIm.KarIn germe bacak ve popo lipo yaptIrmak istiyorum. Kesin kararrImI verdim . Ama sizin icin daha cok erken aradan biraz zaman gecsin, moralinizi bozmayIn....

çok teşekkürederimcnm sanada geçmişolsun

selam arkadaşlar ben ameliyat olalı 15 gun olsu ne ağrım ne sızım var dikişlerimin yarıdan fazlası düştü bile hatta 3 gün önce doktorumun izniyle bir saatliğine düğüne gittim çarşıya gidiyorum fln o derece hatta operasyon öncesi karnımın büklüm büklüm durduğu ve yeni almış olmama rağmen giyemediğim bi elbiseyi giydim o kadar ödeme rağmen çok şık durdu diyebilirim herkes inanamadı beni görünce çok moral oldu sanırım 10.gündü sabah uyandım ve dik duruyordum ama ben her gün bacaklarımı yavaş yavaş yattığım yerden uzatarak egzersiz yaptım derimin esnemesi için 3. gidişimde yani 10.gün doktorum pansumana bile gerek yok inanılmaz iyi durumun dedi ve bir şey söyleyeceğim kızlar annemin ödem için zorla içirmye çalıştığı ödem çayının çokfaydası olduğuna inanıyorum çünkü bacaklarımın ödeminden çok ağrı duydum ilk zamanlar ödem çeyinda çok ısrar edince doktorum off elif iç bakalım dedi :) bir avuç maydonoz sapını 18 adet kiraz sapıyla 5 dakka kaynatıp altını kapatıyorsunuz içine bir tutam mısır püskülü koyup 10 dakka ağzına birşey kapatıp demlenmeye bırakıyorsunuz ve ortalama bir bardak çay olmıuş oluyo bir bardaktan biraz fazla su koyun kaynatırken arkadaşlar... ve ben şuanda dikişlerime kantaron yağı sürüyorum dikişler düştükçr kötü bir görmedim şuan rahatsız etmedi iz beni umarım budur olup olacak tüm iz... ayrıca uyku pozisyonum ilk zamanlarda 3-4 yastık kafamın altında 2 yastık bacaklarımın altında v pozisyonunda yatıyordum 10. günden sonra şimdi noramal yatıyorum hatta sağıma soluma yatıp uyuyoyorum =)düşünen ihtiyacı olan herkese söylüyorum hemennnn gidin aldırınnn şu göbekleri ameliyat olan arkadaşlarada çook geçmiş olsunnn

aynen bende senin gibi çok korkmuştum ameliyat öncesi ,hatta burada sormuştum arkadaşlara acaba sezaryen gibi korkunç bir ağrım olur mu diye ama alakası yok merak etme sezaryenden ilk uyandığımda karnımda kocaman bir kum torbası vardı ve inanılmaz acı çekmiştim

benim de 15 gün oldu bugün. .estetika ben karnımda hissizlik kas dikişlerinde hafif acı hissediyorum. karnım hafif şiş ama oldukça sert bir şişlik bu ödem mi acaba . tam anlamıyla dik duramadığımdan olsa gerek sırtım da ağrıyor. yarın kontrole gideceğim doktora soracağım ama burdaysan önce senden bilgi alayım dedim. birde ben temizlik(yardımcıyla beraber) bayram alışverişi okul toplantısı derken çok yordum kendimi. ondan olsa gerek hiç iyi hissetmiyorum kendimi

günaydın arkadaşlar
glorys hazırlanıyosundur şimdi canım Allaha emanet ol dualarım seninle iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz

glorys canmm şimdi aml bak aklımızda ve dualarımızdasın inşlh sorunsuz geçer aml murlu haberlerini belkiyoruz

canım ne yaptın sen öyle abartmışsın büyük birameliyattan geçtik biz farkında değilmisin allah esirgesin dikkat etmen gerek bak yavaş yavaş toparlayacaksın gücünü ben süpürge yapmıyorum kendimiz orlamamk için onun dışında dinlene dinlene her iş yapıyorum dün yakın mesafe küçük oğlumu almaya gittim ama 2kere durup otorup dinlendim artık dik durman gerek cnm sırt ağrısı çok kötü bendede oluyordu uzandığın yerden bacaklarını yavaş yavaş uzat uzat topla karnına doğru esnet karınını yani ben yarın memlekete gideceğim doktormagörünüp umarımsende iyisindir şuan birde şu bahsettiğimödem çayını haftada en fazla 3 kere içiyorsunuz ilgilenen arkadaşlara duyurulur

cnm eksik vermişim cevabımı =) kas dikişleridaha geç iyileşiyor o yüzden ağrı normaltavsiyem doktorumun bana dediği gibi hiç karın kasını kullanma ama o kadar hareket ediyorsunki kullanmaman imkansız cnm o yüzden bak mesela ben süpürge yapmıyorum çünkü ileri geri yaparken mutlaka karın kasları çalışıyor ödem normal benim karnımı görsen çarşamba pazarı gibi göbek deliğim belediye çukuru gibi henüz görüntü iyiliği beklemiyorum ancak 3 ayı bulacak dış derinin kasa tamamen yapışması o yüzden sertcansız sana ait değil gibi durması normal canım benim düzelecek yani yan kısımları yapıştı sanırımbenimki dokununca biraz acıyor ve derisi düzeldi can geldiği belli dikiş yanlarının o sert ve uyuşukhali en geçiyileşecek yerler endişelenme canım çokgüzel olacaktır:13:

ah canım benim farkındayım ama çarem yok. eşim işi dolayısıyla evden uzakta ve ben herşeyi kendim halletmek zorundayım. geçen haftaya kadar çok enerjiktim ama son bir haftadır hiç enerjim yok çok halsizim. yardımcı da özellikle maddi açıdan zora soktu beni . keşke dinlenme şansım olsa ama yok malesef. birde farkettim ki korseyi çıkarınca daha iyi oluyorum korse ağrıya sebep oluyor ve sanki iç organlarım ağzımdan fırlayacakmış gibi oluyorum . korseden kurtulduğum gün göbek atacağım diyecektim vazgeçtim göbeğim yok ki çayı da deneyeceğim çok teşekkür ederim

inan içim rahatladı çok teşekkür ederim . kendimi çok yorduğum için bir şeylerin ters gittiğini düşünmeye başlamıştım.

Glorys!!! Büyük ihtimalle ameliyatını olmuş ve ilk yürüyüşünü yapmış olduğunu tahmin ediyorum..Umarım herşey yolunda istediğin gibi geçmiş olsun aklım sende ve merakla iyi haberlerini bekliyorum bir an önce sağ salim evine dönmen dileğiyle canım..:)) sevgiler..

Şimdi nasıl oldun varmı hala halsizlik ya da şişlik.
Bende de halsizlik olurdu ama güneşe çıktığım zaman, karnımda şişlik olurdu ama biraz uzanınca kendimi iyi hissederdim..Seninki de bunun gibimi ara aramı oluyor yoksa anormal şişlik var ve bütün gün mü kendini iyi hissetmiyorsun..Meraklandım şimdi umarım iyisindir.Yormamaya çalış kendini vücudun dinlenmek istiyorsa imkanın oldukça dinlendir bedenini..sevgiler..
not..Kaslardaki acı hapşırdıkça,öksürdükçe, güldükçe ya da o kaslar hareket ettikçe hafif acı oluyor ama o anlık.Karındaki hissizlik ise zamanla düzeliyor.Benim üç ayı geçti hala daha hissizlik devam ediyor..Merak etme normal..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…