Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

dün ilk kez ayaktayken gördüm valla çok güzel şimdiden moralim yükseldi görünce. çocukluğum dahil hayatımda ilk kez göbeksizim doktorlar abartır ya sanırım benimki de bana iyilik olsun diye biraz abarrtı( perşembe günü kontrole gideceğim o güne kadar biraz huzursuzum ama takmıyorum artık her şey olacağına varır.
kötü örnek olmayayayım ama sigara hala içiyorum elimde değil içmezsem aynen böyle oluyorum (

Herkese Merhaba,

cok uzgunum deprem yuzunden, ondan oncede sehıtlerımız,uyuyamadım butun gece, bırde grıbım..anlayacagınız b.k gıbıyım
cok gecmıs olsun zeynom, gecmıs gıtmıs oldu ıste ne guzel,
dınlersın yada dınlemessın tek soyleyecegım o sıgarayı hemen burusturup, kırıp cöpe at,kımse ıcın degıl sadece kendın ıcın..kolay degıl emınım , aml. olmak da kolay degıldı dıyorum sadece...

tum cevapları ıcın tesekkurler brıdges, cok gecmıs olsun

dun 2.kez gorustuk Fuat beyle...
ve fuat beye aml. oluyorum 3 kasım....dualarınızı beklıyorum
Allah sonumu hayretsın.

günaydın canım herşeye rağmen günün aydın olması tememnnisi içimizde

kendine çok dikkat et hasta olursan herşeyin ertelenir ben aml. öncesi çok dikkat etmiştim bol vitamin alıp hasta olanlardan uzak durup bahar gribinden kurtulmuştum sende ertelenmesini istemessin eminim

dun 2.kez gorustuk Fuat beyle...
ve fuat beye aml. oluyorum 3 kasım....dualarınızı beklıyorum
Allah sonumu hayretsın.
amin tabiki dualarımız seninle olacak burda bunu hissedebilirsin her birimiz alm .olan arkadaşımız için gönülden dua ettik senin içinde böyle olacak . ertelememekte senin için doğru bir karar olmuş ne kadar beklersen o kadar canavarlaşıyor beynindeki düşünceler acaba nasıl olacak kabusu.
bridgets çokdoğru söylüyor insan düşünmeye başlayınca hiç süper olacağım göbeğim kalmayacak diye hayal etmiyor .en vahim en kötüler hep aklına geliyor ve çok yoruyor aslında yaşadıktan sonra eeeeee bişey yokmuş diyorsun umuyorum ki senin içinde böyle kolay geçecek tabii dr un söyledikelrine harfien uyacaksın .tecrübelrime söylüyorum emin ellerdesin

kızlarrr altı ay bitti ben haaalllaa sabah kaltığımda ilk işim yandan karnıma bakmak sizdede böylemii :)))))))

Bana ameliyattan bir hafta önce vitaminler, bitki çayları, asprin yasaklanmıştı, ameliyatta kanama oluyormuş.Sen nasıl içtin?

Son düzenleme:
kızlarrr altı ay bitti ben haaalllaa sabah kaltığımda ilk işim yandan karnıma bakmak sizdede böylemii :)))))))

ay limon allah iyligini versinnnnnn
yok anam ben karnima daha bakamiyorumm
önümde koca bir torba sallaniyor amaliyatiii
eylüle erteledi bu alman doktorlarrrrrrr

ben daha çok şişim pek birşey anlayamadım sende de öyle mi olmuştu ? bugün 1 hafta oldu dik yürüyemiyorum ve karnım çok şiş bu normalmi sence

evet ya önce şehitlerimiz sonra da bu soğukta göçüklerde sokaklarda kalan zavallı insanlar .

ben daha çok şişim pek birşey anlayamadım sende de öyle mi olmuştu ? bugün 1 hafta oldu dik yürüyemiyorum ve karnım çok şiş bu normalmi sence

ilahi zeynom 1 hafta olmuş şişlik ve dik durmaktan bahsediyosun anladım sen çoooookk tez canlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…