Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim size bi sorum olacak, Peki kacinci gün disari ciktiniz Mesela alisveris Icin ? Yada yürüyüs yaptiniz? Gecmis olsun

Köye gitmistim tam hangi gündü bilemiyorum simdi..yazmistim ama geri gidin 2-3 sayfa.
Rahatsizlastim. Pisman oldum ciktigima halbuki sadece annem gile gittim oturdum tek.
Bugün parka cikardik cocuklari, arabayla gittik, fazla kalamadim geri döndüm bellim koptu resmen. Kendimi zorla eve attim. Yine ciktigima pisman oldum. Evin icinde yürüyorum yoruldummu oturuyorum dinleniyorum. Disarda zor oluyor. Bugün 1 Hafta oldu tam. Bel agrisi mahv ediyor beni.
AArkadaslar nekadar daha böyle egik yürümem lazim? Kabus gibi resmen. Ameliyat yerlerinden ziyade bel agrisi öldürdü beni.

Bugün ilk kez karnimin yümüsadigini hisettim. Daha önce tas gibiydi. Kas agrisida yok daha.

benimde 5 gün oldu.şu eğik yürümek zor oluyor yani tam olarak bilsek ne kadar yürüyeceğiz bu şekilde sabretmek kolay olurdu.zaten normalde beli ağrıyan birisi olarak iyice kötüleştim.

Aynen bilmek istiyorum nekadar daha sabredim? Yoksa benim elimdemi? düz yürüsem dikisleri zorlarmiyim acaba ? Insan korkuyor kesilmis bicilmis hayvan gibi hissettim resmen o dikisleri görünce.

Aynen aklinda kalacagına karnında kalsın. Yolculugu da sorun etme kamyon kasasinda gitmeyeceksin sonucta. Arabada oturacan hafif koltugu yatir oooh mis gubi olur 1ay da aci surmez korkma

Canim mecnur kalmadikca disari cikma ozellikle parkta falan neisin car cok tehlikeli enfeksiyon kapabilirsin. Hem disarda uzanip dinlenecegin yer olmadigindan belin ikiye ayrilir resmen. Bugun bana 2 hafta oldu ben korkumdan ilk gunki gibi egiktim doktirum belime masaj yaparak yavas yavas diklestirdi ama tam degil artik diklesmeye basla 2 hafta oldu dedi.

benimde 5 gün oldu.şu eğik yürümek zor oluyor yani tam olarak bilsek ne kadar yürüyeceğiz bu şekilde sabretmek kolay olurdu.zaten normalde beli ağrıyan birisi olarak iyice kötüleştim.
Doktorum 2 hafta egik yurumek yeterli dedi artik diklesmeyw basla dedi ben korkuyorum dedyince sirtima belime masaj yaparak diklestirdi tabi yine hafif egiklik olacak dedi

Cok Tsk ler, Istanbul a gelmisken bi Alisveris e cikarim diye düsündüm ama mümkün deyil Galiba 5-6 günü...
ama Önemli de deyil, amalyati atlatim BAska Bisey istemiyorum...
bilgileriniz Icin cok cok Tsk ler, Ona Göre planimi yaptim

Kızlar yaklaşık 20 gün kadar eğik yürünüyor. Cevremdekiler hep böyle kalacaksın galiba felan deselerde ben korkmadim hic. Bir gün dikilecem nasılsa dedim. Dik durmak için zorlamadim hiç ama acayip bel ağrısı oluyordu. Şimdi 1,5 ay oldu ameliyatı unuttum bile artık hiç sıkıntı kalmadi

Kaslarım dikildi evet günde iki paket bazen daha fazla içiyordum amelyattan bikac gün önce 2.3 e düşürdüm son gün hiç içmedim dikişlerim iyi durumda artık bi sıkı tı kalmadı

tekrar kilo aldınız mı aynı bölgeden ? İyileşme süreniz dik yürümeniz daha çabuk oldu değil mi*

Ben ameliyat olalı 2 ay oluyor 61 kiloyla girmiştim zaten ameliyata kilo almadım şuan çok fazla ödem var iyileşme süreci aynı germe işlemi oluyor deri alınıyor sonuçta 1 ay kadar dik yürüyemedim ben sonra kendiliğimden dik yürümeye başladım tek fark kas ağrısı çekmedim

Yaa ben neden eğik yürümedim hiç anlamıyorum her okuduğum kişi egik yürümüş bana da olmadan önce öyle dendi doktoruma dedimki olduktan sonra yaa bu korse öyle sıkı ki eğik yürümem gerekmiş yuruyemiyorum robot gibiyim hem unutuyorum egik yürümeyi dedim güldü eğik yürümek zorunda değilsin dedi gerilme rahatsizlik verirse yürürsün eğik zaten dedi ben eğik yürüyüm dedim ama olmadi hep unuttum dimdiktim hatta anlamadim

Kızlar fotoğraflar bölümüne öncesi koydum sonrası koyacağım 9 eylülde izlemeye aldım konu başlığında bulunan arkadaşları sanırım görebilirler öncesi fotoğrafları sizde beni izlemeye alırsanız ben de bakmak isterim resimlere ameliyat yaklaştıkça heyacan artıyor

Bugun benim
Ben 4 gün eğik yürüdüm 5 günü dik yürü dedi Dr.

Ödem ne kadar zaman oluyor karnimiz sismi yoksa hep böyle mi kalacak semi78 arzum77
Ödem uzun süre oluyor. Şu an tabi ödem şişlik vardır. 2-3 ay sonra ara ara ödemlerde olacak. Misal sabah dümdüz iken akşama doğru şişeceksiniz.. Çok sabır gerektiren bir ameliyat bu.Ödemi azaltmak için korse kullanımı çok çok önemli. Tabi gaz yapıcı şeylerde yenmemeli,sağlıklı beslenmeli..

Ben deniyorum biraz daha diklesmeye , El vermiyor. Dikis izinde hisediyorum hafif, korkuyorum sonra. Gerilme payi bünye vücüt yapisi ve korku bunlar etki bence her insanda farkli.

Sen sanirim gögüs ameliyati olmustun degilmi? Gögüs korseyi nekadar takili biraktin? Bana doktor 3 hafta dedi yeterlimi? Sonra korseden sonra südyen secimi nasil olmali? Nezaman yan yada yüz üstü yatabilecem? Hem karin hem gögüs benimki.

Ben deniyorum biraz daha diklesmeye , El vermiyor. Dikis izinde hisediyorum hafif, korkuyorum sonra. Gerilme payi bünye vücüt yapisi ve korku bunlar etki bence her insanda farkli.
Evet olabilir benim bide üstüm kısa bacak boyum daha uzun ondan galiba çünkü asistanina sordum varmi benim gibi hiç eğik yurumeyen diye var dedi genelde korse büyük gelip bi dilimini kestiğimiz hastalar öyle dik geliyolar kontrole dedi bana da korse büyük gelmisti üst kısmı kısa olanlar eğik yürümüyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…