Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Senın yazdıklarınıda okudukça ıyıce bır casaret geldı sankı sanırım en çok senınkı ıyı gıdıyor yanı 3.gunde bıle evını topluyor olman gerçekten çok ıyı dışarıya cıkabılecek kadar ıyımısın mesela sen tam karın germe oldun degılmı

Masallah gerçekten 3. gün ıcın çok ıyı herhalde Çok agrın varmı bırde sendemı çok egık yuruyorsun

Kızlar eğik yürüyorum iç kaslarimi dikmiş hala agiriyor mesela ben ilk günden beri hep yürüdüm ve hareketle daha çabuk toparlıyorum çok şükür. Simitleri simetri duruyo anlayamadım bir taraf daha çıkık yani

AETK merhaba ancak girebildim siteye elektronik sigaraya geçtim nikotinsiz sadece buhar dumanı sonrada bırakacacağım ameliyat tarihim belli oldu 9 eylül oğlumun doğum günü inşallah sorunsuz olur 1 ay kadar var doktor kaslara büyük ihtimalle dokunmayacağım çünkü sıkı dedi sadece deriyi alacak meme dikleştirme ve büyütme işlemi yapacak ilk gün hiç ağrı duymazsın dedi uyuşuk olacağından doğru mu sizce?
benim forumda okuduğum ilk 2 gün çok sancılıymış banada dua edin kızlar

Maşallah Türkish Delight darısı bana deneyececeğim çok hareket etmeyi simetri dediğin kesin asimetri dediğin ödem yüzündendir çok yeni ameliyatlısın ne güze sadece iyileşmeye bak en zoru girmekti ve tabi hastane faslını atlatmak ne güzel o da bitmiş

Sizin kaslar dikildi değil mi ameliyat olmadan önce ne kadar azaltmıştınız bir de yara dikiş iyileşmeniz nasıl ?inşallah bırakabilirim elektronik nikotonsiz sigaraya geçtim likiti sadece aromalı buhar veriyor 1 ay var ameliyata

Doktor kaslara dokunmuyorsa cok daha rahat olur kesin. Benim kaslarim dikildi cok agir gecti göbek ameliyatim. Gögüse gelince kas arkasina yerlestirilirse silikon agir geciyor diyorlar. Benimki kas arkasi degil. Ilk 2-3 gün gögüslerimi hic hisetmedim. Simdi agirlastigini hisediyorum. Korse her gecen zaman daha cok sıkıyor. Ödem den dolayi olsa gerek. Gerginlik ve nefes darligi oluyor. Onun disinda bir sıkıntı yok.
Hala hapsurmaktan yada öksürecegim diye korkuyorum direk karina yükleniyor. Ameliyatan sonra sadece balgam vardi bogazimda onuda bol su icerek yumusatim ve hafifce sökebildim.

kas arkasına olacak silikon derim ince ve yeterli meme dokum yokmuş doğum, emzirme yıllar neler götürmüş bizden inşallah sonrası güzel olacak

Kızlar bır arkadaşımı gördüm bugün oda gobegımı yaptırmıştı gecen sene ben gormedım reskı halını ama onun yapılmadan oncekı halı çok kotuymuş dedıgıne göre ondan yaptırmış bana sen delımısın dedı gobegımı gosterdıgımde sende bırsey yok dedı bende gerçekten pek göbek yok hafıf bır şarkıklık var ama benı çatlaklarım çok rahatsız edıyor sırf onun ıcın ıstıyorum bu amelıyatı tabı bıde sertlesmesı icin sızde acaba benım gıbımısınız yada çok göbek olduğu ıcınmı oluyorsunuz kafam karıştı bıde dedı 2 hafta bıle az arabayla gelmek ıcın moralım çok bozuldu

Çok üzgünüm moralım çok bozuk o amelıyat olduğunda ama 70kılodaydı sızlerın ıcınde daha zayıf amelıyata gırenler var acaba sız ne dıyorsunuz bende 3 gunde ayaklandım ama arabayla 2 hafta sonra gelecek kadar degıl dedı arabayla gelemezsın dedı ağlamak ıstıyorum moralım sıfır

Sunu soruyorum amelıyat olanlara gerçekten dedıgı gıbı 2 haftada bıle toparlanılamıyormu bırde sız bu amelıyatı göbek büyüklüğünden ve çatlak sarkmadan dolayımı oluyorsunuz yada sadece çatlaklar ıcın amelıyat olanlar varmı aramızda

Canim ben kilolu degildim, bende catlaklar icin cogunluk yaptim. Tabiki dogumlardan dolayi deri sıkı degildi cok sarkikta degildi. Yapmasaydimda olurdu. Cogunluk meme ameliyatini istiyordum. Yapmisken göbekte dümdüz ve catlaksiz olsun dedim. Bende kilolu degilim diye fazla yag orani yok diye kolay olur ameliyat diyordum kolay toparlanirim diyordum. Bugün tam 1 hafta oldu. Yaptiktan sonra ilk 2- 3 gün cok agladim isyan ettim niye yaptirdim diye millet ne halde dolaniyor diye. Her insanin bünyesi farkli. Iki normal dogum yaptim. Iki kez burnumdan oldum. Her biri farkli agirliklari oldu. Iyi dinlenirsen bol yürüyüs bol su icersen toparlanirsin. Ben sadece evin icinde yürüyorum yada uzaniyorum onun haricinde Hic bir sey yapmiyorum. Herseylen esim ve kaynanam ilgileniyor. Pazar günü yola cikacagiz toparlanmam lazim. Istersen 10. Günümde sana nasil hisetigimi yazarim. Sonucta yolculuk nasil oluyor biliyorum. Hazirmiyim degilmiyim diye.

Sende almanyaya dönüyorsun degilmi? bizim yola cikacagimiz zaman tam 2 hafta oluyor ameliyatan sonra. Bir haftayi atlatim. Daha bir haftam var. Birde unutmaki kimisi sadece Karin germe olmus. Bizimki kombine hem karin hem meme daha dikkatli olmak lazim.

canım ben 1 69 boyunda 57 kilodayım göbeğim çok sarkık ve çatlak karnım yok ama göbeğin alt kısmı bayağı gevşek ve tabi çatlaklar var ben de aslında göğüs istiyordum ama narkoza girmişken ikisi aradan çıksın dedim.doktor kaslara dokunmayacğım 1 haftada toparlarsın dedi seninde aynı olacak anladığım kadaryla ama tabi yolculuk başka birşey bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…