- 25 Temmuz 2017
- 203
- 172
Kızlar fotoğraflar bölümüne öncesi koydum sonrası koyacağım 9 eylülde izlemeye aldım konu başlığında bulunan arkadaşları sanırım görebilirler öncesi fotoğrafları sizde beni izlemeye alırsanız ben de bakmak isterim resimlere ameliyat yaklaştıkça heyacan artıyor
İnşallah çok güzel gecer ve çabuk atlatırızBen de 6 eylül de istanbul da amalyat olucam, cok heycan oluyor Iyi anliyorum
Sakin korkmaBen de 6 eylül de istanbul da amalyat olucam, cok heycan oluyor Iyi anliyorum
Banada öyle dedi alttan bolge üstünden gerecem diye,üstte gerecek yer yokmuş bende oyuzden cok tedirginimArkadaşlar bu amelıyatta bırısını gördüm ınsnamadım Herkezdemı öyle çok merak ettım göbek gerıldıgınde altta yanı cınsel bölge çok mu çıkık duruyor resmı gördüğümde ınanamadım çok kotu gorunuyordu bu fotoda baya cok çıkık duruyordu
Nasıl yani mgsas84 Biz hiç böyle bişey konuşmadık doktorla sonuçta karın germe aşağıdan dikişle yapılmıyor mu onda neden öyle durmuş kiArkadaşlar bu amelıyatta bırısını gördüm ınsnamadım Herkezdemı öyle çok merak ettım göbek gerıldıgınde altta yanı cınsel bölge çok mu çıkık duruyor resmı gördüğümde ınanamadım çok kotu gorunuyordu bu fotoda baya cok çıkık duruyordu
Cok belirgin bir fark olmaz canim zaten zamanla bikac samtim dikisler asagi iner. Hem alttan gererse genital bolgende gergin olur yani bitasla iki kusBanada öyle dedi alttan bolge üstünden gerecem diye,üstte gerecek yer yokmuş bende oyuzden cok tedirginim
Ilk zamanlar oyle durur sislikte olduhu icin ama zamanla hem dikis asagi iner hem deri esner hemde sislik gider duzelirArkadaşlar bu amelıyatta bırısını gördüm ınsnamadım Herkezdemı öyle çok merak ettım göbek gerıldıgınde altta yanı cınsel bölge çok mu çıkık duruyor resmı gördüğümde ınanamadım çok kotu gorunuyordu bu fotoda baya cok çıkık duruyordu
Guzel dusunun guzel olsun bu gunlerinizi panikle korkuyla harap etmeyin mutluluk arufenizi heba etmeyin mutluluktan heyecan bassin korku degil oguzel gunu h yecanla vekleyinİnşallah çok güzel gecer ve çabuk atlatırız
Doguma gidiyormus gibi dusun yani sonu guzel bitecek hayallerine kavusacaksin. Bu gunlerini guzel guzel hazirliklarla gecir etrafindakileri sakin duyma bile ve sadece allaha siginBen de 6 eylül de istanbul da amalyat olucam, cok heycan oluyor Iyi anliyorum
Dikişler önce yukarda oluyo burda takip ettiklerimin sonra yavas yavaş iniyo ama benim hep alttaydi zaten genital bölgemin hemen üzerinde legen kemigimin hizasında demekki ameliyat eden doktordan hastanin vücut yapisi bünyesinden dolayi herkesin farkli oluyo bide kaslar benim de dikildi ama hiç ağrı falan olmadiCok belirgin bir fark olmaz canim zaten zamanla bikac samtim dikisler asagi iner. Hem alttan gererse genital bolgende gergin olur yani bitasla iki kus
İnşallah çok güzel gecer ve çabuk atlatırız
Sakin korkma
Doguma gidiyormus gibi dusun yani sonu guzel bitecek hayallerine kavusacaksin. Bu gunlerini guzel guzel hazirliklarla gecir etrafindakileri sakin duyma bile ve sadece allaha sigin
Cok daha iyi sükür. Agrilar bitti diye bilirim.AETK sen Nasıl oldun Canım bu kaçıncı günün Ağrıların ne durumda