Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar fotoğraflar bölümüne öncesi koydum sonrası koyacağım 9 eylülde izlemeye aldım konu başlığında bulunan arkadaşları sanırım görebilirler öncesi fotoğrafları sizde beni izlemeye alırsanız ben de bakmak isterim resimlere ameliyat yaklaştıkça heyacan artıyor

Ben de 6 eylül de istanbul da amalyat olucam, cok heycan oluyor Iyi anliyorum

Bende bu odem icin limonlu yesilcay iciyorum dr odem sokturucu ilac iciyimmi diye sordum da izin vermedi insulin hapina da hafta yarim olarak basla gaz yapar dedi

Arkadaşlar bu amelıyatta bırısını gördüm ınsnamadım Herkezdemı öyle çok merak ettım göbek gerıldıgınde altta yanı cınsel bölge çok mu çıkık duruyor resmı gördüğümde ınanamadım çok kotu gorunuyordu bu fotoda baya cok çıkık duruyordu

Arkadaşlar bu amelıyatta bırısını gördüm ınsnamadım Herkezdemı öyle çok merak ettım göbek gerıldıgınde altta yanı cınsel bölge çok mu çıkık duruyor resmı gördüğümde ınanamadım çok kotu gorunuyordu bu fotoda baya cok çıkık duruyordu
Banada öyle dedi alttan bolge üstünden gerecem diye,üstte gerecek yer yokmuş bende oyuzden cok tedirginim

Nasıl yani mgsas84 Biz hiç böyle bişey konuşmadık doktorla sonuçta karın germe aşağıdan dikişle yapılmıyor mu onda neden öyle durmuş ki

Ilk zamanlar oyle durur sislikte olduhu icin ama zamanla hem dikis asagi iner hem deri esner hemde sislik gider duzelir

Cok belirgin bir fark olmaz canim zaten zamanla bikac samtim dikisler asagi iner. Hem alttan gererse genital bolgende gergin olur yani bitasla iki kus
Dikişler önce yukarda oluyo burda takip ettiklerimin sonra yavas yavaş iniyo ama benim hep alttaydi zaten genital bölgemin hemen üzerinde legen kemigimin hizasında demekki ameliyat eden doktordan hastanin vücut yapisi bünyesinden dolayi herkesin farkli oluyo bide kaslar benim de dikildi ama hiç ağrı falan olmadi

Doguma gidiyormus gibi dusun yani sonu guzel bitecek hayallerine kavusacaksin. Bu gunlerini guzel guzel hazirliklarla gecir etrafindakileri sakin duyma bile ve sadece allaha sigin

Aynen Cnm, cok gzl aciklamissin dogum gibi ayni:))) Tek korkunc tarafi narkoz...
ama bitince de iyiki yaptirmisim dicem sizler gibi... etrafdakiler Yani Annem esim Biliyor onlar da rahatsiz etigi Icin Beni yaptir Korkma kendini daha iyi hissedeceksin diyorlar, cok destekliyorlar.
Dogum dan önce cok gzl vucudum vardi 27 Kilo Aldim, Suan 24 i gitti ve Sadece göbek kaldi sarkmis Halde, piskolojimi etkiledigi Icin yaptir, bebege hepberaber bakariz diyorlar...

Destekcinizin olmasi cok iyi. Benim esim cok yardimci oldu hala oluyor. Kayinbabam ve kaynanam nekadar göbek fitigi olarak bilseler bile cocuklarla is güclerle ilgileniyorlar. Bende bu sayede dinleniyorum daha rahat hisediyorum. Bugün carsamba 9. Günüm
Birazdan banyo yapacagim 2. Oluyor. Acaba cok banyo yapmak iyi gelirmi? Korseler yakti bunalti beni bu sicak havalarda. Onun disinda agrilar bitti. Karnim kaslarim iyice yumusadi. Ilk basta ki gibi cok bükük de yürümüyorum. Otururken bellimi düz tutabiliyorum. Iyi geliyor. Bel agrisida cok fazla yok daha öncesine göre. Hergün biraz daha toparlaniyor insan. Sabir gerekiyor gercekten biraz. Vücudumuza biraz zaman tanimamiz gerekiyor. Ufak bir yara bile kac günde iyilesiyor. Gögüslerimde gerginlik hisediyorum ara ara özelikle sabahlari tas gibiler. Korse patlicak gibi. Umarim sicak havalar sorun yaratmaz. Korse cok terletiriyor.

AETK sen Nasıl oldun Canım bu kaçıncı günün Ağrıların ne durumda
Cok daha iyi sükür. Agrilar bitti diye bilirim.
Bugün 9. Günüm.. yarin yola cikabilirmiydim. Hmm cok dikatli olmak sartiyla evet. Yanlis hareket yapmaman lazim arabadan inerken binerken, cocuklar var birde. arabanin düzgün sürülmesi yolun temiz olmasi lazim. Birde bilirsin yolda toilettler pislik icinde infektion kapmaman lazim. Dikatli olursan cok sorun olmaz . Arabanin ici dar otururken fazla saga sola dönme sansin yok genelde düz tutuyorsun gövdeni. Onun icin herseye uzanabilecegin sekilde yerlestir arabanin icinde. Allah yardimcimiz olsun ins.

IMG_2504.PNG
Sizce böyle bişey mümkün mü ? İnsana boşuna mı ameliyat olduk diye düşündürüyor gerçi bu da bir ameliyat sayılır ama dikiş derdi yok

İnstagramda bir bakın karın germe kesinlikle Yok diyor Dr yani gerse bile böyle güzel bir sonuç olmazdı

X