Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sunu soruyorum amelıyat olanlara gerçekten dedıgı gıbı 2 haftada bıle toparlanılamıyormu bırde sız bu amelıyatı göbek büyüklüğünden ve çatlak sarkmadan dolayımı oluyorsunuz yada sadece çatlaklar ıcın amelıyat olanlar varmı aramızda
Canım o senin bunyene ve olacan ameliyata bağlı ben karingerme ve simitlere lipo yaptırdım ertesi gün ayaktaydim sadece dikislerimde sonradan acilma oldu bi parman kadar o yüzden dikkatliydim baya bi süre ben kilo yüzünden oldum ikizlerime sezeryan olmustum sonra epey bi göbek kaldı sarkma hafif vardi ama kilo daha etkiliydi benim için bide simitlerim aşırı şekildeydi catlak falan umrumda degildi yani catlak gerilim dikilen kisimlarda olursa gider tabi yani doktorun kesip attigi deri kisimlardaki catlaklar mecburen deriyle birlikte gider ama yukarda kalan kısım için bisey yapilamaz mesela simitlerime lipo yapildi catlaklar duruyo sadece küçülmüş ama gobegimin altondaki catlaklar yok deriyle birlikte kesilip atildigi için

Sunu soruyorum amelıyat olanlara gerçekten dedıgı gıbı 2 haftada bıle toparlanılamıyormu bırde sız bu amelıyatı göbek büyüklüğünden ve çatlak sarkmadan dolayımı oluyorsunuz yada sadece çatlaklar ıcın amelıyat olanlar varmı aramızda
Haa bak birde senin kaslarina dokunulmuyordu ozaman eminim daha rahat olur. Ama sanirim gögüslerinde silikon kas arkasinamiydi? Bak ozamanda gögüs daha agir olur. Bilemiyorumki. Kimisi cabuk ayaklaniyor kimisi yavas. Hayirlisi olsun diyelim.

Insallah mesajlarımı cevaplamanıza gerçekten çok sevındım bırılerının sorunlarınıza yardım etmesı çok güzel çok sağolun sızden gelen haberler doğrultusunda artık hareket edecegım duruma göre artık belkı sadece göğüs sılıkon olur bende aynen narkoz olmuşken ıkısıde çıksın aradan ıstıyorum Dr uzun yol ıcın cıkabılırsın dedı ama emınımkı o bu kadar uzun yola arabayla cıkmamıstır:)

Yok Canım kas arkası olacağını zannetmiyorum derıde yeterınce yer var:)AETK bızım amelıyatlarımız aynı Canım yanı vücut olarakta benzıyoruz ayrıca senden gelecek haberlerını daha dıkkatlı beklıyorum sende yolda çıkacağın ıcın gerçekten 10.gunde bana yazarsan çok sevınırım tabı daha oncede sen genede arada Nasıl olduğunu yaz ılk bır kaç gün pısman oldum çok ağladım yazmışsın sımdı nasılsın hala pısmanmısın vede gobegın gergınmı çok yanı ıstedıgın gıbımı mutlumusun

Yok Canım kas arkası olacağını zannetmiyorum derıde yeterınce yer var:)AETK bızım amelıyatlarımız aynı Canım yanı vücut olarakta benzıyoruz ayrıca senden gelecek haberlerını daha dıkkatlı beklıyorum sende yolda çıkacağın ıcın gerçekten 10.gunde bana yazarsan çok sevınırım tabı daha oncede sen genede arada Nasıl olduğunu yaz ılk bır kaç gün pısman oldum çok ağladım yazmışsın sımdı nasılsın hala pısmanmısın vede gobegın gergınmı çok yanı ıstedıgın gıbımı mutlumusun

Gercekten cok iyi bir yardimlasma yeri burasi. Önceden ameliyat olanlarin tecrübeleri önerelerini okumak cok yardimci oluyor. Suanda bana hala sıkıntı veren bükük yürümek ve sirt üstü uyumak. Bellim agriyor cok. Onun disinda Hic bir sorunum yok. Tabiki hem üst hem karin korse olusu ve dikislerden dolayi eyilip kalkmak agir kaldirmamak gibi sıkıntılar var.

Benim kaslarım dikilmeseydi eğer ameliyat olduğumda anlamazdim beni zorlayan o oldu R RBZC karnin düz ise boşuna yaptırma daha dogurursun aynı olr bence.silikon unu yaptır derim

Hayır Canım doğurmam 3 tane var zaten allah onlara sağlıkla uzun omur versın ınsallah ısteyenlere versın ben ıkıncıyı doğurduğundan Berı ısıtıyorum bu amelıyatı çatlaklarım ıcın ılkıne 50kıloyla kaldım 79 da gıttık doguma ama kılolarda çok yıprattı sonuncusundada 84 ıle gıttım doguma ama tabı doğumdan kalan kılolarda vardı çatlaklar çok kalın degıl ınceler ama çoklar son dogumumu 10sene önce yaptım bıde yaptıran bırkac kışı görünce ıyıce heveslendım gerıldıgı ıcın çatlaklarda belkı belırsız olmustu yok sen Nasıl oldun bu arada kaç gün oldu

Gercekten cok iyi bir yardimlasma yeri burasi. Önceden ameliyat olanlarin tecrübeleri önerelerini okumak cok yardimci oluyor. Suanda bana hala sıkıntı veren bükük yürümek ve sirt üstü uyumak. Bellim agriyor cok. Onun disinda Hic bir sorunum yok. Tabiki hem üst hem karin korse olusu ve dikislerden dolayi eyilip kalkmak agir kaldirmamak gibi sıkıntılar var.

Benim size bi sorum olacak, Peki kacinci gün disari ciktiniz Mesela alisveris Icin ? Yada yürüyüs yaptiniz? Gecmis olsun

Lütfen bırı yardım etsın kımse yokmu
sıkıntı yapma.forumda 10 gün sonrasında bile yolculuk yapan hanımlar var.bazılarının acı eşiği biraz düşük biraz nazlı oluyorlar.bu bir ameliyat ağrın olacak elbette ama bu ağrı sadece kas ağrısı kullanmaya çalıştığın zaman ağrıyor.kaldıki 10-15 günde çok daha hafif oluyor endişelenme.gerek olup olmadığına doktorun karar verir zaten.onun bunun lafına göre canını sıkma.farklı bi çözümü varsa onu önerir hiçbir doktor ameliyata alıp da kesmez seni .doktorla görüş başkalarına kulak asma.15. gün işe başadım.birazda canın kip olsun.

dikişlerini çekip atar mısın karşıdan.ve lipo yapılan basen bölgelerin nasıl oldu ne kadar düzelme var merak ediyorum.
Slm cnm bugun kontrrole gitti gobek delihimin dikislerini aldi lipolu yerlerim tam belli degil cunku odem var cekince atarim. Haftaya karnimdaki bantlari alacak. Bu arada karnminda 4kiloluk deri cikmis vucudumdan 2 kiloya yakinda yag cikmis.

Doktoruma köpek kulagı olusacagindan cok korktugumu soyledim gruptan bi arkadasta oluamusti doktorum korkma basit bisey o lokal bi islemle duzeltilebilecegini soyledi

Slm cnm bugun kontrrole gitti gobek delihimin dikislerini aldi lipolu yerlerim tam belli degil cunku odem var cekince atarim. Haftaya karnimdaki bantlari alacak. Bu arada karnminda 4kiloluk deri cikmis vucudumdan 2 kiloya yakinda yag cikmis.
Benden çıkan deri kanla beraber 1 kiloydu

Nasıl ya? Toplamda 6 kilo mu ? Benden bile 4 kiloya yakın dedi ama senin bayağ almışlar demek ki

Ya arkadaşlar düşündüm Canı çok tatlı bir ınsan degılım vucudumakıler benı herzaman rahatsız edecek problemler gerek yok densede bu acıya katlanmayı düşünüyorum bıktım olsammı dıye düşünmekten bır omur düşünmekteyse bır kere cekerım acıyı artık ne kadar sürüyorsa sonuçta ne kadar sürerse sursun en geç bıraya acılar bıtecekartık kararlıyım allah sadece amelıyattan sagsaglım cıkmayı nasıp etsın gercı ben cekecegım acıdan sızın sayenızde pek korkmadım tek problem yolculuktu onada kapalım katlanacağım artık

Ya arkadaşlar düşündüm Canı çok tatlı bir ınsan degılım vucudumakıler benı herzaman rahatsız edecek problemler gerek yok densede bu acıya katlanmayı düşünüyorum bıktım olsammı dıye düşünmekten bır omur düşünmekteyse bır kere cekerım acıyı artık ne kadar sürüyorsa sonuçta ne kadar sürerse sursun en geç bıraya acılar bıtecekartık kararlıyım allah sadece amelıyattan sagsaglım cıkmayı nasıp etsın gercı ben cekecegım acıdan sızın sayenızde pek korkmadım tek problem yolculuktu onada kapalım katlanacağım artık
Korkma umduğundan daha kolay olacak. Gözünde büyütüp bu kadar korkup bunca zaman beklediğine pişman olacaksın (benim gib) küçük oğlum 13 yaşında ve bunca yıldır korkup bu göbekle durduğuma pişmanım

X