Yanlış alıntı yapmışım az önce neyse doğru kişisin sonuçtaCanim onlarin baslarina gelmdeigi icin disardan bosbos ahkam kesiyorlar. Cekmeyip ilk firsatta ayrilsamda yine ayni yargi ile karsilasacaktim zora geldin kactin diye susup sabretmeyi suc bildiler. Bekara avrat bosamak kolay olur onlarida allaha havale ediyirum. Hepsi ameliyatima takti ben oraya ameliyat kinusu acmadim bile ven fikir almak icin sordum konuyi carpittilar olduysamda kime ne bunun konumla ne alakasi vardi parasi sanki onlarin cebinden cikti. Olduysqm vardi bi sebebi asil amacim fizihimi duzeltmek degildi sadece psikolojik seveplerden dolayiydi. Ama o bir grup ahmaklar anlayamadi anlayamqzda. Sonucta onlarin kocalari sevgililerine karilarinin vucudunu anlatmadi herkesin icinde havyan ayi insana benzemiyo gibi alaylarla hakaretlerle karsilasmadi buyizden veni anlayamazlar. Zatem anlamalarina gerekte yok. Ben cocujlarimin 24saat heran herdakika yanindayim hertur sorumluluklari da bana ait esim sadece ben hastanedeyken annesi ile birlikte olmasina ragmen 2 gun baktigi icin burnumdan getirdi. Madem mukemmel babaydi ven 1 haftadir ailemin yanindayim neden 1 kere bile arayip cocuklari ile konusmadi. ben yuvam yiklimasin cocuklar ezilmesin diye kadinligimi onurumu grurumu herseyimi ayaklar altina aldim onlarda tutmus vana atıp tutarak bolkeseden atarak annelik dersi veriyor.Neyse diyecek cok sey varda burasi yeri degil.