Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim onlarin baslarina gelmdeigi icin disardan bosbos ahkam kesiyorlar. Cekmeyip ilk firsatta ayrilsamda yine ayni yargi ile karsilasacaktim zora geldin kactin diye susup sabretmeyi suc bildiler. Bekara avrat bosamak kolay olur onlarida allaha havale ediyirum. Hepsi ameliyatima takti ben oraya ameliyat kinusu acmadim bile ven fikir almak icin sordum konuyi carpittilar olduysamda kime ne bunun konumla ne alakasi vardi parasi sanki onlarin cebinden cikti. Olduysqm vardi bi sebebi asil amacim fizihimi duzeltmek degildi sadece psikolojik seveplerden dolayiydi. Ama o bir grup ahmaklar anlayamadi anlayamqzda. Sonucta onlarin kocalari sevgililerine karilarinin vucudunu anlatmadi herkesin icinde havyan ayi insana benzemiyo gibi alaylarla hakaretlerle karsilasmadi buyizden veni anlayamazlar. Zatem anlamalarina gerekte yok. Ben cocujlarimin 24saat heran herdakika yanindayim hertur sorumluluklari da bana ait esim sadece ben hastanedeyken annesi ile birlikte olmasina ragmen 2 gun baktigi icin burnumdan getirdi. Madem mukemmel babaydi ven 1 haftadir ailemin yanindayim neden 1 kere bile arayip cocuklari ile konusmadi. ben yuvam yiklimasin cocuklar ezilmesin diye kadinligimi onurumu grurumu herseyimi ayaklar altina aldim onlarda tutmus vana atıp tutarak bolkeseden atarak annelik dersi veriyor.Neyse diyecek cok sey varda burasi yeri degil.
Yanlış alıntı yapmışım az önce neyse doğru kişisin sonuçta :-) :-) :-)

Miss blue üzülme artık. 3 ay önce mi boşandın. Diğer konunda gördüm. Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil. Kendini hiç kimseye karşı savunmak zorunda değilsin. Erkekler her haltı yiyor ama garip olan erkeklerin sırtı sıvazlanıyor. Nedense buradakiler de hep kendi hemcinslerini paralıyor. Evli veya bekar ...insan insandır. Kadın ya da erkek fark etmez. Kimse kimseyi yargılayamaz. Kişinin ne kadar ahlaklı olduğunu kimse bilemez. O yargılayanlar kimbilir ... çok mu namuslular. Herkes kendi yaşadığını bilir.
Allah razi olsun canim beni anladigin icin beni encok yaralayan cok igrenc ve asla aklimdan dahi gecmeyecek bi ithama maruz kalmak oldu zaten esimde boyle biseyin esek gubi de farkinda oyle olsa 4 ay neden ayni evde kalabilelim o sadece bu bahaneye sigindi kendi yaptigi pisliklere kilif olarak ustunu ortmek icin kullandi. Ben buzaman kadar kimseyi ne yaptigiyla yargiladim nede yasadigiyla hep empati kurmaya calistim cunku hayat insana neyasatir bilimmez. Onlar cok mukemmeller ya kendi çaplarinda buyuzden saldirdilar zaten ne cektiysek ve cekiyorsqk hemcinslerimiz yuzunden cekiyoruz. Herkes edebini ve kwndini bilse hicbir kadin bunlari yasamaz

Son düzenleme:
Hayır yani kendi psikolojin için , canin öyle istedigi icin ,kendine özgüven için ,kendini daha güzel hissetmen için ,sağlığın için,cocuklarina daha güzel anne olmak için,mutlu bi anne olmak için,kisacasi herşey için ameliyat olursun kime ne yaaa çok sinirlendim insan kolay kolay bıçak altina yatmaz can yani bu kolay mı neleri göze alarak girdik ameliyata boşver sen konuşsunlar Allah çocuklarınla birlikte mutlu bi hayat nasip etsin.....
Allah razi olsun canim tek gayem tek cabam evlatlarim. Bunca aciyi bunca riski onun icin gize aldim ama olmadi vende artik bisveriyorum cektigim acı yanima kâr jaldi baska da bisey yok cocuklarimi etkilenmesin baska bi temennim yok

Canım sen bilirsin de çok erken değil mi vücut birinci yildan sonra kendini toparliyo zaten hem bebeğin biraz büyür hemde baya bi kendine gelir vücudun ve hormonlarin tabi kendi kararin ama ...sorularina gelince inanki herkesin iyileşme süreci bünyesine göre farklilik gösteriyo ben ağrı falan çekmedim gayet saglamdim ertesi günü ama sonradan dikislerimde acilma oldu mecburen iş falan yapamadim baya bi süre acilan dikislerimin kurumasi beklendi vs. Derken baya uzun bakima muhtaç kaldim 7 yaşında ikiz kizlarim var çok zor oldu büyük olduklari halde cocuk nihayetinde herseyi istiyolar eşim çok yoruldu inanki

Tskler cvp Icin Cnm, hamilelikden önce cok Güzel vucudum vardi, hamilelikden sonra vucut seklim deyisdi Yani bacak kol ip ince, ve Karin da 7 aylik gibi ve asaga sarkmis seklinde, görenler hamilemisin ay ne olmus Sana Yada taniyamadim seni sürekli duya duya en Iyi cözüm Amalyat diye düsündüm, piskolojim bozuldugu Icin Esim cok destek veriyor Bana Annem de öyle Yani yardim edecekler :)

Selam arkadaslar konu ile biraz alakasız olacak ama ben karın germe yaptırdım basen bölgem sorunlu bi hastanede venüs cihazı varmıs diyetisyen ile görüsmemde bahsetti kullanan ve faydasını gören oldumu sıkılaştırarak yağ yakımı yapılıyormuş internetde kullanıcı yorumu bulamadım bilen varsa fikrini söylerse memnun olurum

Arkadaslar bildiginiz gibi pazartesi günü karin germe meme protez ameliyati oldum. Hergün samami birsekilde duygularimi paylastim sizinle. Dün carsamba karnimdaki drenler cekildi ve taburcu oldum. Bugün gögüslerimdeki drenler cekilecek. Bugün cok iyi hisediyorum. Herkezin yazdigi gibi Hergün biraz daha iyi oluyorsun. Bugün iyiki yaptirmisim diye biliyorum. Yani ilk iki gün cok zor gecti benim Icin cok agaladim isyan ettim. Memelerdeki drenlerde bugün cekilirse cok daha iyi olacagim. cilesi 3 gün disinizi sıkın biraz. ikitane ufak oglum var kaynanam bakti. bir hafta sonra almanyaya dönüyoruz izinimiz bitiyor. doktorum Hi bir sakincasi yok dedi. arabayla geldik izine 2 gün araba yolculugu iki cocukla. bakalim hayirlisiyla variriz insallah evimize. 340 cc takildi gögüslerime biraz kücük geldi gözüme. Daha şişlikler inince nekadar kücülüyor? Ins. Cok kücük olmaz bosuna cekmemis olurum eziyetini.

Arkadaslar bildiginiz gibi pazartesi günü karin germe meme protez ameliyati oldum. Hergün samami birsekilde duygularimi paylastim sizinle. Dün carsamba karnimdaki drenler cekildi ve taburcu oldum. Bugün gögüslerimdeki drenler cekilecek. Bugün cok iyi hisediyorum. Herkezin yazdigi gibi Hergün biraz daha iyi oluyorsun. Bugün iyiki yaptirmisim diye biliyorum. Yani ilk iki gün cok zor gecti benim Icin cok agaladim isyan ettim. Memelerdeki drenlerde bugün cekilirse cok daha iyi olacagim. cilesi 3 gün disinizi sıkın biraz. ikitane ufak oglum var kaynanam bakti. bir hafta sonra almanyaya dönüyoruz izinimiz bitiyor. doktorum Hi bir sakincasi yok dedi. arabayla geldik izine 2 gün araba yolculugu iki cocukla. bakalim hayirlisiyla variriz insallah evimize. 340 cc takildi gögüslerime biraz kücük geldi gözüme. Daha şişlikler inince nekadar kücülüyor? Ins. Cok kücük olmaz bosuna cekmemis olurum eziyetini.

Gecmis olsun, bende almanyadan Gidip Kombine Amalyat olucam karin germe ve protez, protez var Suan bende 10 sene Doldugu Icin Protze Sadece deyistirilecek, ilk zaman sis oldugu Icin daha gergin daha Büyük duruyor gögüz ama 1 sene sonra cok az bi sekilde tam yerine oturunca biraz kücülme fark ediliyor ama cok az

Protezden kolayi kollarini hareket ettirmekte zorlaniyormusun

X