Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar merhaba ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun:dua: ve de helal olsun:) ben hem meme dikleştirme hem de karın germe aynı anda olmayı düşünüyorum. Burun ameliyatı olmuştum 3 yıl kadar önce ilk uyandığımda iki günn herşeye kendime lanet ettim neden böyle bi işe girdim diye anestezinin etkisiyle ve hastane ortamıda etkili galiba sonrası keşke daha önce olsaydım oldu sizlere sorularım var;

1-çok sigara kullanıyorum yani sabah kahvaltıdan önce sigarayla ayılıyorum desem yeridir cilt ölmesine neden olur mu?
2-yaşım 39 çok mu geç:KK43: (iyileşme ve toparlanma açısından)
2-ben göğüslere yukarıda söylediğim işlemi yapan arkadaşlarımın doktoruna gittiğimde verdiği fiyat arkadaşlarım dolayısıyla 15 bin oldu her iki operasyon için normali 19500 demişti arkadaşların göğüsleri çok güzel oldu fiyat uygun geldi ancak gel gelelim karın germe ameliyatı apayrı bi ameliyat kaslar filan dikiliyor bu konuda yaptığı ameliyatların resmini görmeme rağmen kasların iyi belki dokunmaya gerek kalmaz dedi ama doğum yaptığım için açılan kaslara dokunmadan sadece deri toplasa güzel görünmez gibi geliyor ya da kaslara dokunmadan bu iş oluyor mu tam anlamıyla kafam çok karıştı?
doktor önerisi ve fiyat bilgisine ihtiyacım var.
bu arada boyum 1.68 kio 58
Bana kalırsa sigarayı bırakin bende ćok icen biriyim azalttım bırakamadım çok ağrı çektim sigara içenlerde ağrı kesici etkili olmuyor bi arkadaşim da bırakmamıştı ikikere dikişlerde açilma oldu hücreler yenilenemiyormuş

Nur canım mis blue neden pasif gözüküyor.
Canım başka bir yerde konu açmıştı kendi özel problemi için kızcağızı tabir yerindeyse linç ettiler...yazık üzüldüm kıza... Allah hiç kimseyi altından kalkamayacağı şeylerle imtihan etmesin...

(Trend konularda konusu var)

Canım başka bir yerde konu açmıştı kendi özel problemi için kızcağızı tabir yerindeyse linç ettiler...yazık üzüldüm kıza... Allah hiç kimseyi altından kalkamayacağı şeylerle imtihan etmesin...

(Trend konularda konusu var)
Sen söyleyince merak ettim baktım biraz hakikaten hırpalamışlar ama bu ortam da paylaşılacak şeyler değil aslında bunlar insanlar bazen çok acımasız oluyorlar işte böyle söyleyecek çok şeyim var ama beni ilgilendirmez diye birşey söyleyemiyorum malum bu sayfada sadece ameliyat tecrübeleriyle ilgili ama üzüldüm hakikaten durumuna çok yalnız saf ve çaresiz kalmış

Sen söyleyince merak ettim baktım biraz hakikaten hırpalamışlar ama bu ortam da paylaşılacak şeyler değil aslında bunlar insanlar bazen çok acımasız oluyorlar işte böyle söyleyecek çok şeyim var ama beni ilgilendirmez diye birşey söyleyemiyorum malum bu sayfada sadece ameliyat tecrübeleriyle ilgili ama üzüldüm hakikaten durumuna çok yalnız saf ve çaresiz kalmış
Evet sonuçta fikir sormuş yani yerden yere vurmanın manası ne?

Sonuçta bizim hemcinsimiz eleştirmeden hakaret etmeden yorum yapılabilir....

Hem estetik için ağır bir şekilde eleştirmek nedir? Sonuçta kızcağız 100 küsür kilolardan 60 kilolara düşmüş ister istemez sarkıklık olur ben bile 25 kilo verdim de karnım da kocaman deri parçası fazlalığı kaldı oldum. Ayrıca kimi ilgilendirir...

Dediğim gibi Allah altından kalkamayacağımız şeylerle imtihan etmesin...

Arkadaşlar ben az önce baktim konusuna ve tüm sayfaları okudum ne kadar fazla üzerine gitmisler çok üzüldüm gercekten o ne için yardim istemiş neyle karşılaşmış bu nasil bi acimasizlik yaa kac ayni aciklamayi yaptığı halde cevaplariniz çelişkili bilmem ne galiba onlarin anlamasinsa bi problem var okurken sinirden öldüm ne kadar da sabirli ve kibar yanıtlar vermis yazik gercekten yazık herkes etrafinda resmen eletirecek saldiracak konu ariyo ama şunu anlamadim üyeliği neden pasif? Kendi mi istedi aceba

Ameliyat tan çıktım anca kendime geliyorum 3 buçuk saat sürdü.destekletiniz için çok sağolun.olacak arkadaşlar korkmayın çokta zor değil.daha ayağa kalkmadım ama kaslarımın ağrısı var ve midem sanki sırtıma yapıştı.

Ameliyat tan çıktım anca kendime geliyorum 3 buçuk saat sürdü.destekletiniz için çok sağolun.olacak arkadaşlar korkmayın çokta zor değil.daha ayağa kalkmadım ama kaslarımın ağrısı var ve midem sanki sırtıma yapıştı.
Hadi geçmiş olsun ağrılar gittikçe hafifler kendini daha iyi hissedersin korselide olsa bir fotoğraf paylaşırsın merak ediyorum

Arkadaşlar ben az önce baktim konusuna ve tüm sayfaları okudum ne kadar fazla üzerine gitmisler çok üzüldüm gercekten o ne için yardim istemiş neyle karşılaşmış bu nasil bi acimasizlik yaa kac ayni aciklamayi yaptığı halde cevaplariniz çelişkili bilmem ne galiba onlarin anlamasinsa bi problem var okurken sinirden öldüm ne kadar da sabirli ve kibar yanıtlar vermis yazik gercekten yazık herkes etrafinda resmen eletirecek saldiracak konu ariyo ama şunu anlamadim üyeliği neden pasif? Kendi mi istedi aceba
Morali çok bozulduysa bir süre uzak kalmak istemiş olabilir

Geçmiş olsun. umarım istediğiniz den umduğunuz dan iyi olur:nazar::KK200:

Çok geçmiş olsun canım. Emin ol her geçen gün çok daha ii olacaksın. İki gün sonra iyiki yaptırmışım. keşke kendime okadar stres yapmasaymışım diyeceksin.

Canım şimdiden geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle. İlk 3 günden sonra çok çok daha iyi olacaksın. Stres yapma o nedenle
İnsallah cnm yarin giriyorym dua et cnm

X