- 12 Ekim 2012
- 61
- 18
Çocuklar evde olunca günlerde karisti:))Yarin giriyorum cnm daha dualarini eksik etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar evde olunca günlerde karisti:))Yarin giriyorum cnm daha dualarini eksik etme
Geçmiş olsun bitti gittiAmeliyat tan çıktım anca kendime geliyorum 3 buçuk saat sürdü.destekletiniz için çok sağolun.olacak arkadaşlar korkmayın çokta zor değil.daha ayağa kalkmadım ama kaslarımın ağrısı var ve midem sanki sırtıma yapıştı.
Canım çayla bisküvi yesene birde benim olduğum hastanede starbucks vardı latte içmiştim ben bağırsak faaliyeti olsun diye işe yarar mutlakaTurkish delightt şimdiden geçmiş olsun sanada.ayağa kalmak çok zor oldu.2 kaşık çorba içebildim başım dönüyor tansiyonum düşüyor kalkınca normalmi arkadaşlar.birde gaz çıkar diyorlar olmuyor ya...
Korkma hergecen gun 1 gun omcesinden daha iyi oluyo. Gozun aydin zoru atlattin bende siddetli bi bulanti ile uyandim. Gozun aydin canimDün ameliyatim oldu. Saat 13.00 de girdim ameliyata Saat 17:00 de uyandim. Cok mide bulantisi oldu hemen bunalti ilaci verdiler gecti. Robot gibi yataga yapistim tüm gece. Karnim belim tas gibiydi. Gece Hic uyuyamadim. Nerden bulastim dedim tüm gece dertsiz basima dert actim. 3 saate bir ayaga kalkip yürüdüm. kalkmak tekrar yataga yatmak nerdeyse imkansiz. 4 kisiyle yardim ettiler. sürekli ayni posisionda uyumaktan belim koptu. Gögüslerimde Hic sorun yok Hi agrim sizim yok. Karin cok agir gercekten. bugün ikinci gün düne ragmen biraz daha iyim. Güzel olmak icin katlanmak gerek. Geri Dönüs yok. Nasil kalkacam normal yürüyüp normal hayata dönücem bilemiyorum cok kaygiliyim. Iki Tane ufak cocugum var. Dünya basima yikilmis gibi hisediyorum. Insallah cabuk gecer ve bu cektigime deger. Iki defa burnumdan ameliyat oldum. Iki Tane normal dogum yaptim dayanikli oldugumu saniyordum yanilmisim. Kimseyi korkutmak istemiyorum herkezin bünyesi farkli. Dün zamani geri cevirmek icin herseyi yaparim diyordum. Bugün ise bilemiyorum diyorum. Yarin belki iyiki yapmisim diyecegim. Suanki piskolojim Hic yerinde degil. Yarinki duygularimi yazarim yine.
Canom sira sende guzel ve mutlu haberlerini dortgozle bekliyorum hic korkmakorkma sağlıla gir çık inşallah. herşey cok güzel olur inş.
Ödem topluyo vucudun oyuzden canimArkadaslar birsey aklıma takılıyor. Ben ameliyata 78 Kilo ile girdim. Şimdi 20 gün oldu ve tartildim. 76 Kilo çıktım. Ama görüntü harika. Bu Kilo eksilmemesi neden acaba. Diyete de basladim. Canım sikildi
Ceza almisim canim bende anlamadim 1 gunlukNur canım mis blue neden pasif gözüküyor.
Canim onlarin baslarina gelmdeigi icin disardan bosbos ahkam kesiyorlar. Cekmeyip ilk firsatta ayrilsamda yine ayni yargi ile karsilasacaktim zora geldin kactin diye susup sabretmeyi suc bildiler. Bekara avrat bosamak kolay olur onlarida allaha havale ediyirum. Hepsi ameliyatima takti ben oraya ameliyat kinusu acmadim bile ven fikir almak icin sordum konuyi carpittilar olduysamda kime ne bunun konumla ne alakasi vardi parasi sanki onlarin cebinden cikti. Olduysqm vardi bi sebebi asil amacim fizihimi duzeltmek degildi sadece psikolojik seveplerden dolayiydi. Ama o bir grup ahmaklar anlayamadi anlayamqzda. Sonucta onlarin kocalari sevgililerine karilarinin vucudunu anlatmadi herkesin icinde havyan ayi insana benzemiyo gibi alaylarla hakaretlerle karsilasmadi buyizden veni anlayamazlar. Zatem anlamalarina gerekte yok. Ben cocujlarimin 24saat heran herdakika yanindayim hertur sorumluluklari da bana ait esim sadece ben hastanedeyken annesi ile birlikte olmasina ragmen 2 gun baktigi icin burnumdan getirdi. Madem mukemmel babaydi ven 1 haftadir ailemin yanindayim neden 1 kere bile arayip cocuklari ile konusmadi. ben yuvam yiklimasin cocuklar ezilmesin diye kadinligimi onurumu grurumu herseyimi ayaklar altina aldim onlarda tutmus vana atıp tutarak bolkeseden atarak annelik dersi veriyor.Neyse diyecek cok sey varda burasi yeri degil.Arkadaşlar ben az önce baktim konusuna ve tüm sayfaları okudum ne kadar fazla üzerine gitmisler çok üzüldüm gercekten o ne için yardim istemiş neyle karşılaşmış bu nasil bi acimasizlik yaa kac ayni aciklamayi yaptığı halde cevaplariniz çelişkili bilmem ne galiba onlarin anlamasinsa bi problem var okurken sinirden öldüm ne kadar da sabirli ve kibar yanıtlar vermis yazik gercekten yazık herkes etrafinda resmen eletirecek saldiracak konu ariyo ama şunu anlamadim üyeliği neden pasif? Kendi mi istedi aceba
Canim dualarim seninle heran herdakika. Rabbim evlatlarina ailene sevdiklerine vagislasin ve asla pisman etmesinİnsallah cnm yarin giriyorym dua et cnm
Sen takma hiç bir şeyi güçlü bir kadın ol ve evlatlarin için savas.Canim onlarin baslarina gelmdeigi icin disardan bosbos ahkam kesiyorlar. Cekmeyip ilk firsatta ayrilsamda yine ayni yargi ile karsilasacaktim zora geldin kactin diye susup sabretmeyi suc bildiler. Bekara avrat bosamak kolay olur onlarida allaha havale ediyirum. Hepsi ameliyatima takti ben oraya ameliyat kinusu acmadim bile ven fikir almak icin sordum konuyi carpittilar olduysamda kime ne bunun konumla ne alakasi vardi parasi sanki onlarin cebinden cikti. Olduysqm vardi bi sebebi asil amacim fizihimi duzeltmek degildi sadece psikolojik seveplerden dolayiydi. Ama o bir grup ahmaklar anlayamadi anlayamqzda. Sonucta onlarin kocalari sevgililerine karilarinin vucudunu anlatmadi herkesin icinde havyan ayi insana benzemiyo gibi alaylarla hakaretlerle karsilasmadi buyizden veni anlayamazlar. Zatem anlamalarina gerekte yok. Ben cocujlarimin 24saat heran herdakika yanindayim hertur sorumluluklari da bana ait esim sadece ben hastanedeyken annesi ile birlikte olmasina ragmen 2 gun baktigi icin burnumdan getirdi. Madem mukemmel babaydi ven 1 haftadir ailemin yanindayim neden 1 kere bile arayip cocuklari ile konusmadi. ben yuvam yiklimasin cocuklar ezilmesin diye kadinligimi onurumu grurumu herseyimi ayaklar altina aldim onlarda tutmus vana atıp tutarak bolkeseden atarak annelik dersi veriyor.Neyse diyecek cok sey varda burasi yeri degil.
İnsallsh cnm Allah pisman etmesinnCanom sira sende guzel ve mutlu haberlerini dortgozle bekliyorum hic korkma
Benim ameliyatim yarin bende korkuyorum Allah buyuk gecer insallah.Merhaba kizlar, Gecmis olsun Amalyat olanlara.Ben yeniyim 9 ayda amalyatim var Karin germe ve Meme Protez, yurtdisinda yasiyorum bi haftaligina Istanbul da kalacagim Amalyat Icin, sizce yeterli olurmu bi hafta?5 gün hastaneden cikicam yürüyebilir durumda olurmuyum?
1 yasinda bebegim var, cok korkuyorum narkoz dan Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirm
Benim ameliyatim yarin bende korkuyorum Allah buyuk gecer insallah.
Haber verirom cnm cok sagolInsallah amalyatin Iyi gecer cnm,ve istedigin Sonucu alirsin, Ben Amalyat dan cok narkoz dan korkuyorum
Bilgilendirirsen sevinirim amalyatini:)
Hayır yani kendi psikolojin için , canin öyle istedigi icin ,kendine özgüven için ,kendini daha güzel hissetmen için ,sağlığın için,cocuklarina daha güzel anne olmak için,mutlu bi anne olmak için,kisacasi herşey için ameliyat olursun kime ne yaaa çok sinirlendim insan kolay kolay bıçak altina yatmaz can yani bu kolay mı neleri göze alarak girdik ameliyata boşver sen konuşsunlar Allah çocuklarınla birlikte mutlu bi hayat nasip etsin.....Canim dualarim seninle heran herdakika. Rabbim evlatlarina ailene sevdiklerine vagislasin ve asla pisman etmesin
Canım sen bilirsin de çok erken değil mi vücut birinci yildan sonra kendini toparliyo zaten hem bebeğin biraz büyür hemde baya bi kendine gelir vücudun ve hormonlarin tabi kendi kararin ama ...sorularina gelince inanki herkesin iyileşme süreci bünyesine göre farklilik gösteriyo ben ağrı falan çekmedim gayet saglamdim ertesi günü ama sonradan dikislerimde acilma oldu mecburen iş falan yapamadim baya bi süre acilan dikislerimin kurumasi beklendi vs. Derken baya uzun bakima muhtaç kaldim 7 yaşında ikiz kizlarim var çok zor oldu büyük olduklari halde cocuk nihayetinde herseyi istiyolar eşim çok yoruldu inankiMerhaba kizlar, Gecmis olsun Amalyat olanlara.Ben yeniyim 9 ayda amalyatim var Karin germe ve Meme Protez, yurtdisinda yasiyorum bi haftaligina Istanbul da kalacagim Amalyat Icin, sizce yeterli olurmu bi hafta?5 gün hastaneden cikicam yürüyebilir durumda olurmuyum?
1 yasinda bebegim var, cok korkuyorum narkoz dan Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirm