hiç üzme kendini boşver.ilişkini ve tercihlerini kimse yargılayamaz.kötü de olsa iki çocuğunun babası.sevdiğin adamdı.mücadele etmek en doğrusu elbette.
sen hiç kendini üzme.ben okuduğumda onların nasıl bi insan olduklarını çözemedim.sorduğun sorudan çok hayatının ve ilişkinin derinlerine inmeye ve kendilerine göre ön yargıda bulanarak duysal saldırıya geçmişler.bunlar bide pro üye.şaşırdım gerçekten.hayat senin hayatın kararlar senin kararın.kocan çok kötüde olabilir bu onu sevdiğin için mücadele etmemene sebep değil.ne adamlar var yanlış yoldan dönüp eşinin değerini anlıyor.sebep ne olursa olsun yargılamak kimseye düşüp ahlak bekçiliği yapmaya hakkı yok.onlar ne kadar eminler acaba kocalarının veya sevgililerinin onları aldatmadığına veya başlarına gelmediğini...sen sonuna kadar kocan için mücadeleni bırakma.kocamız için güzelleşmeyeceksek kimin için güzelleşicez :) kocam beni koca kalçalı görmek istiyorsa koca kalçalı yaparım kendimi.kime ne
kimse kimsenin derdinden anlamaz.boşuna burdan kimseye bu gibi özel şeyleri paylaşmaya gerek yok.yardımcı olacaklarına saldırmak daha kolay geliyor insanlara.