Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sesini duydum masallah cok iyiydi yazamamaktaki sebep fitsat bulamamaktan oluyo. Darisi olmak isteyenlereŞükürler olsun bı arkadaş daha ıyı çıkmış amelıyattan darısı olacaklara bu amelıyata gırenlerı beklemek ve sonunda ıyı haberlerını almak çok güzel guzel duygular sımdıden gecmıs olsun bıde kendı yazdığını görürsek daha ıyı demekkı ıyı yazıyor dıyoruz büyük mutluluk
Çok geçmiş olsun bitir çok şükür bitti.Kizlar hakkınızı helal edin ve bol dua istiyorum.Saat 10 da ameliyatim.
Amin canım rabbim kimseyi evinden ayrı koymasın.ameliyattan çıkıp bide bunlarla kafa yordun o kadar üzüldüm ki sana sağlığına dikkat et suan başka şeyler düşünme gerisini dua et Allaha bırak sağlığın yerinde olursa ancak baş edersin herkesle çocuklarınla ilgilenebilirsin insallah hepsi geçer ilerde gülümseyerek bahsedersin....Bugun ben ameliyat olali 10gun oldu toparladim evime geldim bile az omce. Ooooh her nekadar bakim iyi de olsa insanin iendi evi gibisi yok rabbim kimseyi baba evine temelli donmeyi nasip etmesin. Malum benim durumlardan dolayi öldüm dirildim resmen hergun. Ya bidaha evime gidemezsem ya heran gelirde durumlari aule anlatirsa ya orda kal bidaha gelme derse fqlan diye binbir turlu sorularla beynim yandi tabi bu endiseleri aileme belli etmemek cabası
Miss blue dik yürümeye başladımı kaçıncı günündesin?yatsam sırtım ağrıyor kalksam sırtım belim çok kötü nezaman dik yürüyeceğiz?Aynem cok sukur
Protezden kolayi kollarini hareket ettirmekte zorlaniyormusun
Miss blue dik yürümeye başladımı kaçıncı günündesin?yatsam sırtım ağrıyor kalksam sırtım belim çok kötü nezaman dik yürüyeceğiz?
Yok canim.imkansiz dik yurumek burnum dizimde yuruyom.iste 1 ay bouleMiss blue dik yürümeye başladımı kaçıncı günündesin?yatsam sırtım ağrıyor kalksam sırtım belim çok kötü nezaman dik yürüyeceğiz?
Olabilir bama da dr ilerde protezi kas ustu yapacakmis gogus dokum yeterince varmis o da pek agri yapmiyormusYok gögüslerimde kollarimda hic bir sorun yok. Hic agrim sikintim olmadi. Kas arkasi olmadi ondan belkide.
Amim canim allah razi olsun hic sanmiyorum gulumseyerek anacagimi bu yedigim büyük bi kazık cunku. Dusman dusmana bile bu halde bisey yapmazAmin canım rabbim kimseyi evinden ayrı koymasın.ameliyattan çıkıp bide bunlarla kafa yordun o kadar üzüldüm ki sana sağlığına dikkat et suan başka şeyler düşünme gerisini dua et Allaha bırak sağlığın yerinde olursa ancak baş edersin herkesle çocuklarınla ilgilenebilirsin insallah hepsi geçer ilerde gülümseyerek bahsedersin....
25 gün oldu ameliyat olalı. son 4-5 gündür çok rahatım. Dik yürüorum. Ne kadar çok yatarsan okadar uzun sürüor. Ama nekadar çok gezinirsen ürürsen okadar erken oluyor. Ben 10. gün işbaşı yaptım. Devamlı işyerinde geziniyorum mecburen. Bunun faydası olduMiss blue dik yürümeye başladımı kaçıncı günündesin?yatsam sırtım ağrıyor kalksam sırtım belim çok kötü nezaman dik yürüyeceğiz?
Olabilir bama da dr ilerde protezi kas ustu yapacakmis gogus dokum yeterince varmis o da pek agri yapmiyormus
Çok uzun bir süreymiş.belimi kopmuş gibi hissediyorum yatıp uyumakta çok zor.25 gün oldu ameliyat olalı. son 4-5 gündür çok rahatım. Dik yürüorum. Ne kadar çok yatarsan okadar uzun sürüor. Ama nekadar çok gezinirsen ürürsen okadar erken oluyor. Ben 10. gün işbaşı yaptım. Devamlı işyerinde geziniyorum mecburen. Bunun faydası oldu
Çok uzun bir süreymiş.belimi kopmuş gibi hissediyorum yatıp uyumakta çok zor.
Siz yine iyi durumdasınız benim direnlerimin biri 12. Gün de diğeri 15. Gün çıktı yanlış hatırlamıyorsam ve o süre boyunca hiç banyo yapamadım saçlarımı kuaförde yıkatıp dön çektiriyor 2 '3 gün idare ediyordum ilk banyoda saçlarını yıka dikişli yerlerin dışında liflen dikişler saçından akan Sudan artık ne kadar nasiplenirlerseki ben suyun iyi bile geldiğini düşünüyorum yalnız çıktığında muhakkak dön makinasıyla dikişlerini kurutman lazım bantlar düşüyor zaten her duşta biraz mümkün mertebe nemli kalmasınGögüs protez ve karin germe ameliyati olmus olan arkadaslar, korseleri kac hafta taktiniz? Doktorum her iki korseyede 3 hafta söyledi. Yeterlimi? Gögüse daha sonra masaj yapilmalimi? Doktorum bununla ilgili Hic birsey söylemedi. Ameliyat gününü saymassak bugün 4. Günüm. Bugün banyo yapabilirsin dedi doktorum. Cok korkuyorum. Bantlar daha dikislerin üstünde
. Nasil olacak? erken degilmi daha banyo icin? Nasil yaptiniz banyo isini? Yardimci olursaniz sevinirim.
Siz yine iyi durumdasınız benim direnlerimin biri 12. Gün de diğeri 15. Gün çıktı yanlış hatırlamıyorsam ve o süre boyunca hiç banyo yapamadım saçlarımı kuaförde yıkatıp dön çektiriyor 2 '3 gün idare ediyordum ilk banyoda saçlarını yıka dikişli yerlerin dışında liflen dikişler saçından akan Sudan artık ne kadar nasiplenirlerseki ben suyun iyi bile geldiğini düşünüyorum yalnız çıktığında muhakkak dön makinasıyla dikişlerini kurutman lazım bantlar düşüyor zaten her duşta biraz mümkün mertebe nemli kalmasın
Banyo icin bantlari koruyucu sprey yazmadi mi vana yazdi cok rahat banyidan 1 dk once bantlara sikiyorum o su gecmesini engelliyor sprwyin ismi OpsiteGögüs protez ve karin germe ameliyati olmus olan arkadaslar, korseleri kac hafta taktiniz? Doktorum her iki korseyede 3 hafta söyledi. Yeterlimi? Gögüse daha sonra masaj yapilmalimi? Doktorum bununla ilgili Hic birsey söylemedi. Ameliyat gününü saymassak bugün 4. Günüm. Bugün banyo yapabilirsin dedi doktorum. Cok korkuyorum. Bantlar daha dikislerin üstünde
. Nasil olacak? erken degilmi daha banyo icin? Nasil yaptiniz banyo isini? Yardimci olursaniz sevinirim.