kızlar merhaba ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun
ve de helal olsun:) ben hem meme dikleştirme hem de karın germe aynı anda olmayı düşünüyorum. Burun ameliyatı olmuştum 3 yıl kadar önce ilk uyandığımda iki günn herşeye kendime lanet ettim neden böyle bi işe girdim diye anestezinin etkisiyle ve hastane ortamıda etkili galiba sonrası keşke daha önce olsaydım oldu sizlere sorularım var;
1-çok sigara kullanıyorum yani sabah kahvaltıdan önce sigarayla ayılıyorum desem yeridir cilt ölmesine neden olur mu?
2-yaşım 39 çok mu geç
(iyileşme ve toparlanma açısından)
2-ben göğüslere yukarıda söylediğim işlemi yapan arkadaşlarımın doktoruna gittiğimde verdiği fiyat arkadaşlarım dolayısıyla 15 bin oldu her iki operasyon için normali 19500 demişti arkadaşların göğüsleri çok güzel oldu fiyat uygun geldi ancak gel gelelim karın germe ameliyatı apayrı bi ameliyat kaslar filan dikiliyor bu konuda yaptığı ameliyatların resmini görmeme rağmen kasların iyi belki dokunmaya gerek kalmaz dedi ama doğum yaptığım için açılan kaslara dokunmadan sadece deri toplasa güzel görünmez gibi geliyor ya da kaslara dokunmadan bu iş oluyor mu tam anlamıyla kafam çok karıştı?
doktor önerisi ve fiyat bilgisine ihtiyacım var.
bu arada boyum 1.68 kio 58