Hepinize cok tskler. Bükük durmak yürürken feci bel agrisi yapiyor fazla yürüyemiyorum. Atesim cikti simdi ates düsürücü verdiler. Kac gün daha busekilde bükük yürümek lazim?
korkma sağlıla gir çık inşallah. herşey cok güzel olur inş.çok geçmiş olsun yarında benim ameliyatım var.şu bükük yürümek benide korkutuyor çünkü sezeryandada yürümekten hep sırtım ağrımıştı
korkma sağlıla gir çık inşallah. herşey cok güzel olur inş.ben cok korkuyorum ama azaldı.çok geçmiş olsun yarında benim ameliyatım var.şu bükük yürümek benide korkutuyor çünkü sezeryandada yürümekten hep sırtım ağrımıştı
korkma sağlıla gir çık inşallah. herşey cok güzel olur inş.ben cok korkuyorum ama azaldı.
Canım Ozan bey işinde çok iyi dolayısıyla boşver dediği gibi hangi sistem olduğunu... lipoyu sen mi istemedin kendisi mi yapmadı? Kaç kilosun acaba? Belki ihtiyaç duyulmadı.Yok lipo yaptirmadim. Bende anlamadim yaptigi sistemi. Daha yeni narkozdan ciktigimda söyledi. Bugün sordum tekrar nasil yapti diye. Sen orayi düsünme dedi cok güzel yaptik dedi.
Allah yâr ve yardımcınız olsun. endişe etmeyin ümitvar olun güzel uyuyup güzel uyanın...güzel şeyler düşünün...nur bana dua et perşembeye oluyorum dularınızı eksik etmeyin kızlar.
Canım Ozan bey işinde çok iyi dolayısıyla boşver dediği gibi hangi sistem olduğunu... lipoyu sen mi istemedin kendisi mi yapmadı? Kaç kilosun acaba? Belki ihtiyaç duyulmadı.
Bana da lipo yapmadı çok istedim aslında. 62-63 kilo ile girdim ameliyata...
Bi hafta sonra çok mutlu olur iyi ki yaptırdım dersin...
Tekrar geçmiş olsun.
Canım burada kendi dosyanızı olusturmadan kimsenin resmini göremezsiniz (güvenlik açısından) çünkü buraya bazen erkekler de girebiliyor.Kızlar bu arada karın germe yaptıran arkadaslardan hıcbırının fotosunu gormedım ben acaba kımın bakabılırım çok merak edıyorum Nasıl görünüyor dıkısler tam olarak nerde
Dün ameliyatim oldu. Saat 13.00 de girdim ameliyata Saat 17:00 de uyandim. Cok mide bulantisi oldu hemen bunalti ilaci verdiler gecti. Robot gibi yataga yapistim tüm gece. Karnim belim tas gibiydi. Gece Hic uyuyamadim. Nerden bulastim dedim tüm gece dertsiz basima dert actim. 3 saate bir ayaga kalkip yürüdüm. kalkmak tekrar yataga yatmak nerdeyse imkansiz. 4 kisiyle yardim ettiler. sürekli ayni posisionda uyumaktan belim koptu. Gögüslerimde Hic sorun yok Hi agrim sizim yok. Karin cok agir gercekten. bugün ikinci gün düne ragmen biraz daha iyim. Güzel olmak icin katlanmak gerek. Geri Dönüs yok. Nasil kalkacam normal yürüyüp normal hayata dönücem bilemiyorum cok kaygiliyim. Iki Tane ufak cocugum var. Dünya basima yikilmis gibi hisediyorum. Insallah cabuk gecer ve bu cektigime deger. Iki defa burnumdan ameliyat oldum. Iki Tane normal dogum yaptim dayanikli oldugumu saniyordum yanilmisim. Kimseyi korkutmak istemiyorum herkezin bünyesi farkli. Dün zamani geri cevirmek icin herseyi yaparim diyordum. Bugün ise bilemiyorum diyorum. Yarin belki iyiki yapmisim diyecegim. Suanki piskolojim Hic yerinde degil. Yarinki duygularimi yazarim yine.
nur bana dua et perşembeye oluyorum dularınızı eksik etmeyin kızlar.
Simdiden geçmiş olsun canim.Öğlene doğru ameliyata giriyorum benim içinde dua edin lütfen.
kızlar merhaba ameliyat olan herkese çok geçmiş olsunve de helal olsun:) ben hem meme dikleştirme hem de karın germe aynı anda olmayı düşünüyorum. Burun ameliyatı olmuştum 3 yıl kadar önce ilk uyandığımda iki günn herşeye kendime lanet ettim neden böyle bi işe girdim diye anestezinin etkisiyle ve hastane ortamıda etkili galiba sonrası keşke daha önce olsaydım oldu sizlere sorularım var;
1-çok sigara kullanıyorum yani sabah kahvaltıdan önce sigarayla ayılıyorum desem yeridir cilt ölmesine neden olur mu?
2-yaşım 39 çok mu geç(iyileşme ve toparlanma açısından)
2-ben göğüslere yukarıda söylediğim işlemi yapan arkadaşlarımın doktoruna gittiğimde verdiği fiyat arkadaşlarım dolayısıyla 15 bin oldu her iki operasyon için normali 19500 demişti arkadaşların göğüsleri çok güzel oldu fiyat uygun geldi ancak gel gelelim karın germe ameliyatı apayrı bi ameliyat kaslar filan dikiliyor bu konuda yaptığı ameliyatların resmini görmeme rağmen kasların iyi belki dokunmaya gerek kalmaz dedi ama doğum yaptığım için açılan kaslara dokunmadan sadece deri toplasa güzel görünmez gibi geliyor ya da kaslara dokunmadan bu iş oluyor mu tam anlamıyla kafam çok karıştı?
doktor önerisi ve fiyat bilgisine ihtiyacım var.
bu arada boyum 1.68 kio 58