- 2 Şubat 2017
- 3.290
- 3.458
inşallah cnm allah senden razı olsun.Devlette oucam da dr hakkında cok bilgi bulamadım.Korkma canım ya hepimiz aynı duyguları yaşadık öncesinde şimdi iyiki olmuşuz diyoruz korkulduğu kadar yok gerçekten sezeryan geçirmiş birine vız gelir valla
Kiz allah emi oyle seyler dusunme ameliyattan mutlu cikacagini dusun ve mutlu cik. Dualarim seninle bende az once dr kontrolum vardi ordan geldim dr hersey yolunda gayet iyisin dedi. Karnimdaki beyaz kalin banti cikardi sadece dikisi koruyon ince bantlar kaldi haftaya onlari da alacak. Bu arada karnimdaki dikis eriyen gobegimdeki alinmasi gereken dikismis. Mutlaka sari kantaronla masaj yap dediameliyata son 3 gün geberecem korkudan ben ya ölüm korkusu sardı beni
Aaayyy hadi insallqh mutluluk sirasi sende ve2 tane fotoğraf attım.son 2 gün benimde.
Canim allah yardimcin olsun bende gecen hafta oldum. Arzum arkadasimiz 400cc takildi super duruyo buyuk falan degil. Mutlu cik insallahArkadaslar dua edin 2 saate ameliyata giriyorum. Duygularim karman corman korku pismanlik heycan. Gögüs silikon ve karin germe ameliyati oluyorum. Doktoruma göre 400cc ye yakin yuvarlak Silikon takilacak. Ameliyat sirasinda bir kac boyutu deniyecegini söyledi. Suan 75a südyen boyutu. 75c olacagini söyledi. Ben cok büyük olmasini istemedigimi söyledim göze batmasin dogal olsun dedim. Meme dokum ve derim genis oldugu icin anca 400cc güzelce fazla bosluk kalmadan sarkmadan dolgun durur dedi. Bende ona biraktigimi söyledim. Boyum 1.67 Kilom 63 kg. 400cc takan varmi aranizda ? Cokmu büyük durur? Istemiyorum cok göze batmasini. Iki ameliyati yapan varmi aranizda? Nasil gecti ameliyat sonrasi iyilesme süresi? Cok korkuyorum. Fazla kilolu olmadigim icin Dr karin germe icin cok iyi bir aday oldugumu söyledi. Ankarada bayindir hastanesindeyim suanda. Doktorum ozan bitik. Simdiye kadar cok iyi gecti görüsme ve iletisim. Sonucu cok merak ediyorum. Lüften benim kiloma boyuma yakin olan ve 400cc taktiranlar yazsinlar lütfen memnunlarmi boyutan cokmu büyük oluyor. Yol yakinken belki doktoruma biraz daha Kücük olsun söylim. Meme arkasi kas önü takilacak. Daha kolay geciyor galiba kas arkasindan? Yardimci olun lütfen.
amin canım arkadaşım inşallahAaayyy hadi insallqh mutluluk sirasi sende veTurkish Delight ta. Mutlu mesut girin cikin insallah dualarim sizinle
ameliyata son 3 gün geberecem korkudan ben ya ölüm korkusu sardı beni
bende öyle uyuyup uyanmıycam sanıyorum cocuklarıma bakıyorum belkide 3 gün sonra hayatta yokum diyorum .(aynı duyguları bende yaşıyorum ve inanıyorumki herkes yaşıyordur.düşünmemeye çalışıyorum ameliyatımı ama okadar heycanlanıyorum ki aklıma gelince sanki tansiyonum çıkıyor :)
benim ameliyatım 2 ay olmak üzere ama karın görüntüm hosuma gitmiyor henüz şiş ama göbek var gibi delik kısmı büzük büzük çatlaklardan ve dikişe doğru çizgi var şişler ne zaman iner ne zaman normal görüntü olurCanım benim drum da ozan bey di. 4 ay önce karın germe ameliyatı oldum bayındır da kendisine çok memnunum... hiç endişe etme gönül huzuru ile gir...
Size lipo yapacak mı?
Şimdiden geçmiş olsun.
bende öyle uyuyup uyanmıycam sanıyorum cocuklarıma bakıyorum belkide 3 gün sonra hayatta yokum diyorum .(
bende öyle uyuyup uyanmıycam sanıyorum cocuklarıma bakıyorum belkide 3 gün sonra hayatta yokum diyorum .(
Bende doktoruma sordum kas alti digerlerine gore daha agriliymis. Ben de simdilik yag enjeksiyonu yaptirdim cok begendim ileri zamanda pritez dusunuyorum bana dr kas ustu yaparim dedi gogus dokun var gogus tipinde cok guzel yag da bastik kucuk bi silikon sahane durur sende dediArkadaslar dua edin 2 saate ameliyata giriyorum. Duygularim karman corman korku pismanlik heycan. Gögüs silikon ve karin germe ameliyati oluyorum. Doktoruma göre 400cc ye yakin yuvarlak Silikon takilacak. Ameliyat sirasinda bir kac boyutu deniyecegini söyledi. Suan 75a südyen boyutu. 75c olacagini söyledi. Ben cok büyük olmasini istemedigimi söyledim göze batmasin dogal olsun dedim. Meme dokum ve derim genis oldugu icin anca 400cc güzelce fazla bosluk kalmadan sarkmadan dolgun durur dedi. Bende ona biraktigimi söyledim. Boyum 1.67 Kilom 63 kg. 400cc takan varmi aranizda ? Cokmu büyük durur? Istemiyorum cok göze batmasini. Iki ameliyati yapan varmi aranizda? Nasil gecti ameliyat sonrasi iyilesme süresi? Cok korkuyorum. Fazla kilolu olmadigim icin Dr karin germe icin cok iyi bir aday oldugumu söyledi. Ankarada bayindir hastanesindeyim suanda. Doktorum ozan bitik. Simdiye kadar cok iyi gecti görüsme ve iletisim. Sonucu cok merak ediyorum. Lüften benim kiloma boyuma yakin olan ve 400cc taktiranlar yazsinlar lütfen memnunlarmi boyutan cokmu büyük oluyor. Yol yakinken belki doktoruma biraz daha Kücük olsun söylim. Meme arkasi kas önü takilacak. Daha kolay geciyor galiba kas arkasindan? Yardimci olun lütfen.
Kizlar iyi dusunun ki anesteziden iyi uyanin ben sadece uyandigimda üsüyordum hic sayiklama falan olmadi cunku ven mutlu girdum sizde mutlu girin mutlu cikinyazdıklarınızın aynısını yaşıyorum fazlası var azı yok.atlatacağız bu şekilde düşünmeliyiz çünkü anestezi etkisiyle de çok kötü uyanabiliriz.
Aynen tek fark bi muddet egik yurumek kirkulacak bisey yok. Ah aptal kafam ah ben neden daha once olmadiysamKorkma canım ya hepimiz aynı duyguları yaşadık öncesinde şimdi iyiki olmuşuz diyoruz korkulduğu kadar yok gerçekten sezeryan geçirmiş birine vız gelir valla
Allah korusun kiz oyle demebende öyle uyuyup uyanmıycam sanıyorum cocuklarıma bakıyorum belkide 3 gün sonra hayatta yokum diyorum .(
allah yardımcımız olsun cnm senin ameliyat ne zaman.benimki perşembe.yazdıklarınızın aynısını yaşıyorum fazlası var azı yok.atlatacağız bu şekilde düşünmeliyiz çünkü anestezi etkisiyle de çok kötü uyanabiliriz.
aminAllah korusun kiz oyle deme
bwn dr fazla tanımıyorum kızlar hakkında hiçbir bilgi yok devlette işte .Aynen tek fark bi muddet egik yurumek kirkulacak bisey yok. Ah aptal kafam ah ben neden daha once olmadiysam
allah yardımcımız olsun cnm senin ameliyat ne zaman.benimki perşembe.
Hastanede calisan hic tanidigin yokmu canim onlar iyi bilir ve duyarlar en cok tercih edileni sec ve supriz yasamamak icin her detayi gorus kesi izi teknigini mutlaka sor o benim icin cok onemli nerden kesecwk onu sor karnina simitlere hafif de olsa lipo olacakmi onu sor corap giydirecekmi bunlari mutlaka sorbwn dr fazla tanımıyorum kızlar hakkında hiçbir bilgi yok devlette işte .
güzel haberler inşallah.benimki çarşamba günü .
çorap giydirecek yarın çizim yapıcak 2 Dr. var biri karın germe yapmıyor zaten.bi tanesi yapıyor asistanına bugün ölmem değil mi dedim gülerek oda bugüne kadar bir aksilik olmadgını söylediHastanede calisan hic tanidigin yokmu canim onlar iyi bilir ve duyarlar en cok tercih edileni sec ve supriz yasamamak icin her detayi gorus kesi izi teknigini mutlaka sor o benim icin cok onemli nerden kesecwk onu sor karnina simitlere hafif de olsa lipo olacakmi onu sor corap giydirecekmi bunlari mutlaka sor