Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Turkish delightt şimdiden geçmiş olsun sanada.ayağa kalmak çok zor oldu.2 kaşık çorba içebildim başım dönüyor tansiyonum düşüyor kalkınca normalmi arkadaşlar.birde gaz çıkar diyorlar olmuyor ya...

Canım çayla bisküvi yesene birde benim olduğum hastanede starbucks vardı latte içmiştim ben bağırsak faaliyeti olsun diye işe yarar mutlaka

Kızlar Ankara'da koruda Prof.dr Asuman sevın e amelıyat olan varmı bugün ıletısıme gençtim Nasıl bır dr acaba memnun kalanlar varmı

Korkma hergecen gun 1 gun omcesinden daha iyi oluyo. Gozun aydin zoru atlattin bende siddetli bi bulanti ile uyandim. Gozun aydin canim

Canim onlarin baslarina gelmdeigi icin disardan bosbos ahkam kesiyorlar. Cekmeyip ilk firsatta ayrilsamda yine ayni yargi ile karsilasacaktim zora geldin kactin diye susup sabretmeyi suc bildiler. Bekara avrat bosamak kolay olur onlarida allaha havale ediyirum. Hepsi ameliyatima takti ben oraya ameliyat kinusu acmadim bile ven fikir almak icin sordum konuyi carpittilar olduysamda kime ne bunun konumla ne alakasi vardi parasi sanki onlarin cebinden cikti. Olduysqm vardi bi sebebi asil amacim fizihimi duzeltmek degildi sadece psikolojik seveplerden dolayiydi. Ama o bir grup ahmaklar anlayamadi anlayamqzda. Sonucta onlarin kocalari sevgililerine karilarinin vucudunu anlatmadi herkesin icinde havyan ayi insana benzemiyo gibi alaylarla hakaretlerle karsilasmadi buyizden veni anlayamazlar. Zatem anlamalarina gerekte yok. Ben cocujlarimin 24saat heran herdakika yanindayim hertur sorumluluklari da bana ait esim sadece ben hastanedeyken annesi ile birlikte olmasina ragmen 2 gun baktigi icin burnumdan getirdi. Madem mukemmel babaydi ven 1 haftadir ailemin yanindayim neden 1 kere bile arayip cocuklari ile konusmadi. ben yuvam yiklimasin cocuklar ezilmesin diye kadinligimi onurumu grurumu herseyimi ayaklar altina aldim onlarda tutmus vana atıp tutarak bolkeseden atarak annelik dersi veriyor.Neyse diyecek cok sey varda burasi yeri degil.

Miss blue üzülme artık. 3 ay önce mi boşandın. Diğer konunda gördüm. Kimse kimsenin ahlak bekçisi değil. Kendini hiç kimseye karşı savunmak zorunda değilsin. Erkekler her haltı yiyor ama garip olan erkeklerin sırtı sıvazlanıyor. Nedense buradakiler de hep kendi hemcinslerini paralıyor. Evli veya bekar ...insan insandır. Kadın ya da erkek fark etmez. Kimse kimseyi yargılayamaz. Kişinin ne kadar ahlaklı olduğunu kimse bilemez. O yargılayanlar kimbilir ... çok mu namuslular. Herkes kendi yaşadığını bilir.

Merhaba kizlar, Gecmis olsun Amalyat olanlara.Ben yeniyim 9 ayda amalyatim var Karin germe ve Meme Protez, yurtdisinda yasiyorum bi haftaligina Istanbul da kalacagim Amalyat Icin, sizce yeterli olurmu bi hafta?5 gün hastaneden cikicam yürüyebilir durumda olurmuyum?
1 yasinda bebegim var, cok korkuyorum narkoz dan Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirm

Sen takma hiç bir şeyi güçlü bir kadın ol ve evlatlarin için savas.

Benim ameliyatim yarin bende korkuyorum Allah buyuk gecer insallah.

Canim dualarim seninle heran herdakika. Rabbim evlatlarina ailene sevdiklerine vagislasin ve asla pisman etmesin
Hayır yani kendi psikolojin için , canin öyle istedigi icin ,kendine özgüven için ,kendini daha güzel hissetmen için ,sağlığın için,cocuklarina daha güzel anne olmak için,mutlu bi anne olmak için,kisacasi herşey için ameliyat olursun kime ne yaaa çok sinirlendim insan kolay kolay bıçak altina yatmaz can yani bu kolay mı neleri göze alarak girdik ameliyata boşver sen konuşsunlar Allah çocuklarınla birlikte mutlu bi hayat nasip etsin.....

Canım sen bilirsin de çok erken değil mi vücut birinci yildan sonra kendini toparliyo zaten hem bebeğin biraz büyür hemde baya bi kendine gelir vücudun ve hormonlarin tabi kendi kararin ama ...sorularina gelince inanki herkesin iyileşme süreci bünyesine göre farklilik gösteriyo ben ağrı falan çekmedim gayet saglamdim ertesi günü ama sonradan dikislerimde acilma oldu mecburen iş falan yapamadim baya bi süre acilan dikislerimin kurumasi beklendi vs. Derken baya uzun bakima muhtaç kaldim 7 yaşında ikiz kizlarim var çok zor oldu büyük olduklari halde cocuk nihayetinde herseyi istiyolar eşim çok yoruldu inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…