- 2 Şubat 2017
- 3.290
- 3.458
lipo yapamıycak çünkü lipo aleti yok.Hastanede calisan hic tanidigin yokmu canim onlar iyi bilir ve duyarlar en cok tercih edileni sec ve supriz yasamamak icin her detayi gorus kesi izi teknigini mutlaka sor o benim icin cok onemli nerden kesecwk onu sor karnina simitlere hafif de olsa lipo olacakmi onu sor corap giydirecekmi bunlari mutlaka sor
Benim burda da 2 dr var di digeri saxece 1 kez karin germis bi daha yapmamis benimki cok yapiyormus tum sosyete benim dr ye geliyordu. Kafana takilan tum seyleri sor canimçorap giydirecek yarın çizim yapıcak 2 Dr. var biri karın germe yapmıyor zaten.bi tanesi yapıyor asistanına bugün ölmem değil mi dedim gülerek oda bugüne kadar bir aksilik olmadgını söyledi
buda yapmış aynen konuşmak lazım.bahsediyordu biz şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz die ben çok şanssızım bu konuda ya.Benim burda da 2 dr var di digeri saxece 1 kez karin germis bi daha yapmamis benimki cok yapiyormus tum sosyete benim dr ye geliyordu. Kafana takilan tum seyleri sor canim
Benim de 2 oldu genel olarak güzel tabi eskisine göre mükemmel diyebilirim ama şişlik var korseyi de takmiyorum artik 1 bucuk ay taktim dr.tamam gerek yok dedi göbeğim güzel ama etrafı şiş mide kismina doğru hafif şişlik var çok rahatsiz edici degil ama yine de merak ediyorum daha inecek mi son hali bumu diyebenim ameliyatım 2 ay olmak üzere ama karın görüntüm hosuma gitmiyor henüz şiş ama göbek var gibi delik kısmı büzük büzük çatlaklardan ve dikişe doğru çizgi var şişler ne zaman iner ne zaman normal görüntü olur
Ayyy Allah korusun benim de aklimdan geciyodu tabi o düşünceler normal yani her ameliyata girenin aklindan geçer şöyle rahatlatiyodum kendimi yolculuga cikan herkes kaza yapip ölüyo mu diye uçağa binerken bile aklima geliyo günde kac kez uçak kalkiyo hepsi düşüyo mu gibi rahatlatiyorum kendimi .benim dr.um günde 2 ameliyata giriyo mesela gibi diye diye girdim çok şükür bisey olmadi olacaksa zaten hicbisey engel olamaz..bende öyle uyuyup uyanmıycam sanıyorum cocuklarıma bakıyorum belkide 3 gün sonra hayatta yokum diyorum .(
ahh cnm sen bitanesin ya Allah büyüktür aynen.Ayyy Allah korusun benim de aklimdan geciyodu tabi o düşünceler normal yani her ameliyata girenin aklindan geçer şöyle rahatlatiyodum kendimi yolculuga cikan herkes kaza yapip ölüyo mu diye uçağa binerken bile aklima geliyo günde kac kez uçak kalkiyo hepsi düşüyo mu gibi rahatlatiyorum kendimi .benim dr.um günde 2 ameliyata giriyo mesela gibi diye diye girdim çok şükür bisey olmadi olacaksa zaten hicbisey engel olamaz..
Öncelikle geçmiş olsun. Korse kullanmıyor musunuz kullsnmanızı tavsiye ederim. Bir de lipo yapıldı mı? Fazlalık mı var ya da?benim ameliyatım 2 ay olmak üzere ama karın görüntüm hosuma gitmiyor henüz şiş ama göbek var gibi delik kısmı büzük büzük çatlaklardan ve dikişe doğru çizgi var şişler ne zaman iner ne zaman normal görüntü olur
ben zayıftım zaten lipo yokBenim de 2 oldu genel olarak güzel tabi eskisine göre mükemmel diyebilirim ama şişlik var korseyi de takmiyorum artik 1 bucuk ay taktim dr.tamam gerek yok dedi göbeğim güzel ama etrafı şiş mide kismina doğru hafif şişlik var çok rahatsiz edici degil ama yine de merak ediyorum daha inecek mi son hali bumu diye
lipo yok zayıftım zaten çatlak çok tu henüz şiş ama görüntü hoş değil biraz canımı sıkıyor inşallah şiş indikçe düzelir yoksa kafaya takarım teşekkürler korse hala kullanıyorum ameliyat sonrası ilk gördüğümde çok güzeldi şimdiÖncelikle geçmiş olsun. Korse kullanmıyor musunuz kullsnmanızı tavsiye ederim. Bir de lipo yapıldı mı? Fazlalık mı var ya da?
Ben ce daha erken ilk aylarda ödem oluyor fazlasıyla yavaş yavaş geçiyor. Bu arada yürümenizi bol bol su içmenizi tavsiye ederim.
Zaten ihtiyacin da yoklipo yapamıycak çünkü lipo aleti yok.
Bana bugun Deri altindaki odemi hemen atiyim diye sari kantaron yagi ile masaj hep dedi. Masaj odemi atiyormus sende yap en az 6 ay odem bitmez cnm 6 aya odemden kurtulursunBenim de 2 oldu genel olarak güzel tabi eskisine göre mükemmel diyebilirim ama şişlik var korseyi de takmiyorum artik 1 bucuk ay taktim dr.tamam gerek yok dedi göbeğim güzel ama etrafı şiş mide kismina doğru hafif şişlik var çok rahatsiz edici degil ama yine de merak ediyorum daha inecek mi son hali bumu diye
Evet ben de alayim teşekürlerBana bugun Deri altindaki odemi hemen atiyim diye sari kantaron yagi ile masaj hep dedi. Masaj odemi atiyormus sende yap en az 6 ay odem bitmez cnm 6 aya odemden kurtulursun
Çok geçmiş olsun bende seninle aynı durumdaydım sakat kaldım diye sızlanıp durdum hiç dik yürüyemicem diyordum bütün tersliklerde niye yaptım bunu kendime dedim fakat şimdi 2 ay olmak üzere yüzütorum bile artık dikiş izlerim baya inceldi bikini giyebilnek güzel sende sabret unutacaksın cektikleriniDün ameliyatim oldu. Saat 13.00 de girdim ameliyata Saat 17:00 de uyandim. Cok mide bulantisi oldu hemen bunalti ilaci verdiler gecti. Robot gibi yataga yapistim tüm gece. Karnim belim tas gibiydi. Gece Hic uyuyamadim. Nerden bulastim dedim tüm gece dertsiz basima dert actim. 3 saate bir ayaga kalkip yürüdüm. kalkmak tekrar yataga yatmak nerdeyse imkansiz. 4 kisiyle yardim ettiler. sürekli ayni posisionda uyumaktan belim koptu. Gögüslerimde Hic sorun yok Hi agrim sizim yok. Karin cok agir gercekten. bugün ikinci gün düne ragmen biraz daha iyim. Güzel olmak icin katlanmak gerek. Geri Dönüs yok. Nasil kalkacam normal yürüyüp normal hayata dönücem bilemiyorum cok kaygiliyim. Iki Tane ufak cocugum var. Dünya basima yikilmis gibi hisediyorum. Insallah cabuk gecer ve bu cektigime deger. Iki defa burnumdan ameliyat oldum. Iki Tane normal dogum yaptim dayanikli oldugumu saniyordum yanilmisim. Kimseyi korkutmak istemiyorum herkezin bünyesi farkli. Dün zamani geri cevirmek icin herseyi yaparim diyordum. Bugün ise bilemiyorum diyorum. Yarin belki iyiki yapmisim diyecegim. Suanki piskolojim Hic yerinde degil. Yarinki duygularimi yazarim yine.
canım allaha şükür sağsalim kurtulmuşssun iyleşirsin merak etme.Doktor 400cc takacagini demisti 340cc takmis. Karin germede yeni sistem uygulamis. Deriyi gerip asagidan dikiliyor normalde. Doktorum deriyi kat kat dikip germis daha iyi yerine baglansin diye. Bu sistemi bilen varmi aranizda? Normalde daha pahali bir sistemmis bunu ameliyat sirasinda öyle extradan yapmis.
Dün ameliyatim oldu. Saat 13.00 de girdim ameliyata Saat 17:00 de uyandim. Cok mide bulantisi oldu hemen bunalti ilaci verdiler gecti. Robot gibi yataga yapistim tüm gece. Karnim belim tas gibiydi. Gece Hic uyuyamadim. Nerden bulastim dedim tüm gece dertsiz basima dert actim. 3 saate bir ayaga kalkip yürüdüm. kalkmak tekrar yataga yatmak nerdeyse imkansiz. 4 kisiyle yardim ettiler. sürekli ayni posisionda uyumaktan belim koptu. Gögüslerimde Hic sorun yok Hi agrim sizim yok. Karin cok agir gercekten. bugün ikinci gün düne ragmen biraz daha iyim. Güzel olmak icin katlanmak gerek. Geri Dönüs yok. Nasil kalkacam normal yürüyüp normal hayata dönücem bilemiyorum cok kaygiliyim. Iki Tane ufak cocugum var. Dünya basima yikilmis gibi hisediyorum. Insallah cabuk gecer ve bu cektigime deger. Iki defa burnumdan ameliyat oldum. Iki Tane normal dogum yaptim dayanikli oldugumu saniyordum yanilmisim. Kimseyi korkutmak istemiyorum herkezin bünyesi farkli. Dün zamani geri cevirmek icin herseyi yaparim diyordum. Bugün ise bilemiyorum diyorum. Yarin belki iyiki yapmisim diyecegim. Suanki piskolojim Hic yerinde degil. Yarinki duygularimi yazarim yine.
Dün ameliyatim oldu. Saat 13.00 de girdim ameliyata Saat 17:00 de uyandim. Cok mide bulantisi oldu hemen bunalti ilaci verdiler gecti. Robot gibi yataga yapistim tüm gece. Karnim belim tas gibiydi. Gece Hic uyuyamadim. Nerden bulastim dedim tüm gece dertsiz basima dert actim. 3 saate bir ayaga kalkip yürüdüm. kalkmak tekrar yataga yatmak nerdeyse imkansiz. 4 kisiyle yardim ettiler. sürekli ayni posisionda uyumaktan belim koptu. Gögüslerimde Hic sorun yok Hi agrim sizim yok. Karin cok agir gercekten. bugün ikinci gün düne ragmen biraz daha iyim. Güzel olmak icin katlanmak gerek. Geri Dönüs yok. Nasil kalkacam normal yürüyüp normal hayata dönücem bilemiyorum cok kaygiliyim. Iki Tane ufak cocugum var. Dünya basima yikilmis gibi hisediyorum. Insallah cabuk gecer ve bu cektigime deger. Iki defa burnumdan ameliyat oldum. Iki Tane normal dogum yaptim dayanikli oldugumu saniyordum yanilmisim. Kimseyi korkutmak istemiyorum herkezin bünyesi farkli. Dün zamani geri cevirmek icin herseyi yaparim diyordum. Bugün ise bilemiyorum diyorum. Yarin belki iyiki yapmisim diyecegim. Suanki piskolojim Hic yerinde degil. Yarinki duygularimi yazarim yine.
nur bana dua et perşembeye oluyorum dularınızı eksik etmeyin kızlar.Canım geçmiş olsun...
hem göğüs hem karın germe illa ki ağrı olur emin ol yarın daha iyi hissedersin ve her geçen gün daha iyi olursun....
lipo da yaptı mı ozan bey? Bir de dediğiniz sistemi anlamadım ben de kendisine yeni oldum ama...
canım tekrar geçmiş olsun inşallah umduğundan daha güzel olur...
Canım geçmiş olsun...
hem göğüs hem karın germe illa ki ağrı olur emin ol yarın daha iyi hissedersin ve her geçen gün daha iyi olursun....
lipo da yaptı mı ozan bey? Bir de dediğiniz sistemi anlamadım ben de kendisine yeni oldum ama...
canım tekrar geçmiş olsun inşallah umduğundan daha güzel olur...