Arkadaslar dua edin 2 saate ameliyata giriyorum. Duygularim karman corman korku pismanlik heycan. Gögüs silikon ve karin germe ameliyati oluyorum. Doktoruma göre 400cc ye yakin yuvarlak Silikon takilacak. Ameliyat sirasinda bir kac boyutu deniyecegini söyledi. Suan 75a südyen boyutu. 75c olacagini söyledi. Ben cok büyük olmasini istemedigimi söyledim göze batmasin dogal olsun dedim. Meme dokum ve derim genis oldugu icin anca 400cc güzelce fazla bosluk kalmadan sarkmadan dolgun durur dedi. Bende ona biraktigimi söyledim. Boyum 1.67 Kilom 63 kg. 400cc takan varmi aranizda ? Cokmu büyük durur? Istemiyorum cok göze batmasini. Iki ameliyati yapan varmi aranizda? Nasil gecti ameliyat sonrasi iyilesme süresi? Cok korkuyorum. Fazla kilolu olmadigim icin Dr karin germe icin cok iyi bir aday oldugumu söyledi. Ankarada bayindir hastanesindeyim suanda. Doktorum ozan bitik. Simdiye kadar cok iyi gecti görüsme ve iletisim. Sonucu cok merak ediyorum. Lüften benim kiloma boyuma yakin olan ve 400cc taktiranlar yazsinlar lütfen memnunlarmi boyutan cokmu büyük oluyor. Yol yakinken belki doktoruma biraz daha Kücük olsun söylim. Meme arkasi kas önü takilacak. Daha kolay geciyor galiba kas arkasindan? Yardimci olun lütfen.