Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Aslında fotolarinizi inceledim gayet güzel duruyo inan çok isterdim kemiğim iri olsun benim de çok ufak 7 yasindaki kizlarimin künyesi bana oluyo düşün artik :-!
Aaaa acayip inceymis kemiginiz. Bende hic sevmiyirum iri kemik dr bile legen kemigime bu nasil iri kemik boyle senin Kemigin iri kemigini de kesemem ya demisti. Ben incecik olmak istiyorum dedigimde. Ama omizlarimi seviyorum genisligini gomlek ceket falan guzel oluyo ama kiloma gore genis durmak hisuma gitmiyo

Benim de omuzlarım geniş o konuda memnunum ama basenlerim geniş o kismimdan şüphe duymuyo değilim aceba leğen kemiğim geniş mi sizin ki gibi :-) ama 55 kiloykenki fotolarima bakiyorum incecikmis benimki kilo galiba :-) neyseki tiroidlerim düzene girmiş karnim ve simitlerden ameliyat sayesinde kurtuldum diyet yapıyorum o kısımları da kucultecem insallah .....

Benim de omuzlarım geniş o konuda memnunum ama basenlerim geniş o kismimdan şüphe duymuyo değilim aceba leğen kemiğim geniş mi sizin ki gibi :-) ama 55 kiloykenki fotolarima bakiyorum incecikmis benimki kilo galiba :-) neyseki tiroidlerim düzene girmiş karnim ve simitlerden ameliyat sayesinde kurtuldum diyet yapıyorum o kısımları da kucultecem insallah .....
Basenlerim de hafif sivrilik vardi oralara lipo yapildi ama legen kemigi yuzunden altkarın kismin genis. Yatinca sivri sivri cikiyo

Bugun ilk banyomu yaptım. Banyodan once korsemi yikadim kuruyana kadar bi muddet korsesiz oturdum kuruyunca banyo yaptim dikislerime kremlerimi surdum korsemi hemen giydim ama hafiften bi siskinlik oldu korse giyerken zorlandim. Karin dikislerime dr sprey verdi baynyodan once onu sarginin uzerine sik o koruyucu tabaka olusturur su gecmesini engeller dedi. Karin dikislerimin oldugu sargiyi spreyledim digerlerinin bantlarini cikardim sonra yeni bant taktim yarin 1 hafta oluyo ameliyat olali

Bugun ilk banyomu yaptım. Banyodan once korsemi yikadim kuruyana kadar bi muddet korsesiz oturdum kuruyunca banyo yaptim dikislerime kremlerimi surdum korsemi hemen giydim ama hafiften bi siskinlik oldu korse giyerken zorlandim. Karin dikislerime dr sprey verdi baynyodan once onu sarginin uzerine sik o koruyucu tabaka olusturur su gecmesini engeller dedi. Karin dikislerimin oldugu sargiyi spreyledim digerlerinin bantlarini cikardim sonra yeni bant taktim yarin 1 hafta oluyo ameliyat olali[/QUOTE]
2 buçuk ay oluyor birkaç gündür hiç takmadım korse benim bile gerildi şişti karnım

Kizlar bahsettiginiz kantaron yağı sari kantaron mu başka renkleri de var sanırım
Kantaron yağı bildiğimiz zeytinyağı aslında ama sarı renkli kantaron bitkisi içine konup ayışığında falan bekletilince bir müddet rengi kırmızıya dönüyor yani rengi kırmızı olacak geçen yıl benim kolum yandı ütüden bir akşam ertesi gün akşama kadar acıdı resmen kıpkırmızı kavlamıştı bir arkadaşım gel dedi kantaron süreyim ona da biri yapıp göndermiş gerçekten anında acısını aldı ve ertesi gün yanığım kahverengi leke gibi olmuştu keseledim gitti iz bile kalmadı ama tatilde güneş yanığıma sürdüm iyi gelmedi mesela Ayfer Kaur'dan almıştım en son

Kızlar benim göbek deliğimden çok hafif pembe kan geldi. Dr. susam yağı veya kantoron sür, ama susam yağı göbek deliğine daha iyi gelir dedi. Deliğin içine de gazlı bez koyup kapatıyorum. İnşallah sorun çıkmaz.
Birde benim doktorum germe kısmındaki kesilere ince ince bantlar koydu ve yaklaşık 2 ay kadar kullanacağız bu bantları dedi. İz kalmasın diyeymiş. Acaba bantların üstünden kantoron yağı sürsem fayda eder mi?

Kızlar benim göbek deliğimden çok hafif pembe kan geldi. Dr. susam yağı veya kantoron sür, ama susam yağı göbek deliğine daha iyi gelir dedi. Deliğin içine de gazlı bez koyup kapatıyorum. İnşallah sorun çıkmaz.
Birde benim doktorum germe kısmındaki kesilere ince ince bantlar koydu ve yaklaşık 2 ay kadar kullanacağız bu bantları dedi. İz kalmasın diyeymiş. Acaba bantların üstünden kantoron yağı sürsem fayda eder mi?
Yagi bant cikinca sur canim gobeginden neden kan geldi ki dikiste az bisey acilmami oldu hay allah canim yaa

Arkadaslar dua edin 2 saate ameliyata giriyorum. Duygularim karman corman korku pismanlik heycan. Gögüs silikon ve karin germe ameliyati oluyorum. Doktoruma göre 400cc ye yakin yuvarlak Silikon takilacak. Ameliyat sirasinda bir kac boyutu deniyecegini söyledi. Suan 75a südyen boyutu. 75c olacagini söyledi. Ben cok büyük olmasini istemedigimi söyledim göze batmasin dogal olsun dedim. Meme dokum ve derim genis oldugu icin anca 400cc güzelce fazla bosluk kalmadan sarkmadan dolgun durur dedi. Bende ona biraktigimi söyledim. Boyum 1.67 Kilom 63 kg. 400cc takan varmi aranizda ? Cokmu büyük durur? Istemiyorum cok göze batmasini. Iki ameliyati yapan varmi aranizda? Nasil gecti ameliyat sonrasi iyilesme süresi? Cok korkuyorum. Fazla kilolu olmadigim icin Dr karin germe icin cok iyi bir aday oldugumu söyledi. Ankarada bayindir hastanesindeyim suanda. Doktorum ozan bitik. Simdiye kadar cok iyi gecti görüsme ve iletisim. Sonucu cok merak ediyorum. Lüften benim kiloma boyuma yakin olan ve 400cc taktiranlar yazsinlar lütfen memnunlarmi boyutan cokmu büyük oluyor. Yol yakinken belki doktoruma biraz daha Kücük olsun söylim. Meme arkasi kas önü takilacak. Daha kolay geciyor galiba kas arkasindan? Yardimci olun lütfen.

Iki dogum yaptim her ikisinide emzirdim ondan dolayi meme derim yeterli 400cc doldurmaya. Gögüslerim baska kücük baya.

Canım benim drum da ozan bey di. 4 ay önce karın germe ameliyatı oldum bayındır da kendisine çok memnunum... hiç endişe etme gönül huzuru ile gir...

Size lipo yapacak mı?

Şimdiden geçmiş olsun.
Arkadaslar dua edin 2 saate ameliyata giriyorum. Duygularim karman corman korku pismanlik heycan. Gögüs silikon ve karin germe ameliyati oluyorum. Doktoruma göre 400cc ye yakin yuvarlak Silikon takilacak. Ameliyat sirasinda bir kac boyutu deniyecegini söyledi. Suan 75a südyen boyutu. 75c olacagini söyledi. Ben cok büyük olmasini istemedigimi söyledim göze batmasin dogal olsun dedim. Meme dokum ve derim genis oldugu icin anca 400cc güzelce fazla bosluk kalmadan sarkmadan dolgun durur dedi. Bende ona biraktigimi söyledim. Boyum 1.67 Kilom 63 kg. 400cc takan varmi aranizda ? Cokmu büyük durur? Istemiyorum cok göze batmasini. Iki ameliyati yapan varmi aranizda? Nasil gecti ameliyat sonrasi iyilesme süresi? Cok korkuyorum. Fazla kilolu olmadigim icin Dr karin germe icin cok iyi bir aday oldugumu söyledi. Ankarada bayindir hastanesindeyim suanda. Doktorum ozan bitik. Simdiye kadar cok iyi gecti görüsme ve iletisim. Sonucu cok merak ediyorum. Lüften benim kiloma boyuma yakin olan ve 400cc taktiranlar yazsinlar lütfen memnunlarmi boyutan cokmu büyük oluyor. Yol yakinken belki doktoruma biraz daha Kücük olsun söylim. Meme arkasi kas önü takilacak. Daha kolay geciyor galiba kas arkasindan? Yardimci olun lütfen.

X