- 2 Şubat 2017
- 3.290
- 3.458
4 bin tl cnmşimdi ne kadar ödeme yapacaksın bu şekilde.
aklına getirme hiç hayırlısı ile gir çıkameliyat günüm netleşti arkadaşlar bu perşembe inşallah pztsi tahlillerim var dularınızı eksik etmeyin.sanki uyuyunca hiç kkalkamıycakmışım gibi geliyor.sizde de oluyormuydu bu
Gayet uygun. Özeller 8 binden aşağı yapmıyor üstelik lipo da yok4 bin tl cnm
Ozqman super olursun amq yan simitlere hafif lipo olursa tam olur genelde karin gerilince orasi bombeli kaliyor. Benim hastanede de alet yoktu dr kirayarak getirtti ama devlette klasik lipo olur lazer olmaz dr nin eli iyiyse lazer gibi yapar cukurluk olysmazpek çatlagım yok göbek üstünde cnm
Aynem muayenede tek tek anlatmali ben oyle yaptim tam istedijlerimi de yapti drtatlım olmaz olur mu.klasik lipo oluyor devlette.yok diye bişey söz konusu olamaz.bende devlette oldum.miss de aynı şekilde.lipo vardır sen doktoruna söyle.ameliyattan önce çizim yaparken söylersin yapar o bence
Sadece karingerme yeter bence çünkü simitlerin yok benim simitlere lipo yapildi ama simitlerim acayip durumdaydi yani en fazla da onlar için yaptırdım karnim da ayni senin gibiydi dümdüz oldu.Bu arada ben de en çok uyuyup uyanamamaktan korkuyodum aynen senin gibi hissediyodum o his oluyo yani dusunmemeye çalış ben son gün muayene gider gibi gittim kendimi öyle inandirdim yoksa çok zor hatta ameliyat masasindan bayiltmadan önce nerdeyse kalkacaktimarkadaşlar şekil bu çok şişman çıkmışım o ayrı lipo gerekli mi sizce benkarın germe yaptırıyorum sadeceEki Görüntüle 2026963
Ben gulerek nese ile girdim ameliyat haneye de nese ile yuruyerek girdim espiriler şakalar yaptik ekiple sonra ben iptal 7 saat sonra uyandirilirken ne çabuk bitti dedimSadece karingerme yeter bence çünkü simitlerin yok benim simitlere lipo yapildi ama simitlerim acayip durumdaydi yani en fazla da onlar için yaptırdım karnim da ayni senin gibiydi dümdüz oldu.Bu arada ben de en çok uyuyup uyanamamaktan korkuyodum aynen senin gibi hissediyodum o his oluyo yani dusunmemeye çalış ben son gün muayene gider gibi gittim kendimi öyle inandirdim yoksa çok zor hatta ameliyat masasindan bayiltmadan önce nerdeyse kalkacaktimAllah yar ve yardımcın olsun....
O espriler bizde de vardı eşim emin misin diyerek yolladi ama içime gel sor stres vardi baya :-$Ben gulerek nese ile girdim ameliyat haneye de nese ile yuruyerek girdim espiriler şakalar yaptik ekiple sonra ben iptal 7 saat sonra uyandirilirken ne çabuk bitti dedim
Strese girdigine degmezmis ama degilmiO espriler bizde de vardı eşim emin misin diyerek yolladi ama içime gel sor stres vardi baya :-$
Yokmuş tabiki ama şu an cesaretim yok düşündükçe kendime gülüyorum deli cesareti resmen diyorum.Tabiki iyiki de olmuşum da diyorumStrese girdigine degmezmis ama degilmi
Bende ara ara geriliyirdum ama cok stres yapmadim mutlu girdim ameliyata
Canım benim resimlere bakabilirsin ben de lipo yok drum yapmadı. Sadece fazla deriyi aldı ve kasları onardı..lipo ds yoklipom cihazı yok hastanede devlet oldugu için kiralanıyormuş.
ameliyat günüm netleşti arkadaşlar bu perşembe inşallah pztsi tahlillerim var dularınızı eksik etmeyin.sanki uyuyunca hiç kkalkamıycakmışım gibi geliyor.sizde de oluyormuydu bu duygu??[/QU. OTE] aynen bende o duyguları yaşıyorum. aramızda 1 gün var.
Yaa sen çok zayıfsın zaten neden oluyosun bu ameliyati derin mi sarkti hem sarktiysa da zaten lipoya gerek yok sende yağ yokki zatenHer karın germede yapılıyormuş liposakşında benimde yağ oranım düşük 57 kg 168 boydayım.Böyle birşeye ameliyat esnasında kendi kendine karar veremez heralde.
Canim yqg orani bitek kiloya bagli drgil kisden kisiye degisir mesela ben 63kilo ile girdim komple vucut lipo oldum 2 kiloya yakin yag cikmis. Ben 5 6 kilo falan yag alin s dedim ama Doktorum sende yag yok kemiklerin iri burnuna goguslerine varana kadar tum sıyırsam 3 kilo yag cikmaz dedi . Haklida cikti popo sirt bel ic dis basen karin diz cevresi tum vucuttan 2 kilo bile cikmadiYaa sen çok zayıfsın zaten neden oluyosun bu ameliyati derin mi sarkti hem sarktiysa da zaten lipoya gerek yok sende yağ yokki zaten
Kendi karar versin istemiyorsan detayli konus dr ile bana tam olarak neler olacak de.Her karın germede yapılıyormuş liposakşında benimde yağ oranım düşük 57 kg 168 boydayım.Böyle birşeye ameliyat esnasında kendi kendine karar veremez heralde.
Canim kemik yapisi falan cok onemli mesela benim arkadasim 67 kilo ben 63 onun kemikleri cok ince oyuzden cok zayif durur zayif olsada kemimleri cikmaz venim omuzlar falan genis oyizden fazla duruyorum ve kemikler bakımsız at gibi fırliyoEvet biliyorum ama boyuna göre söyledim tabiki kişiden kişiye değişir rakam aynidir ama görünüş farklıdır benim de aksine kemiklerim çok ufak hemen kilo belli oluyo ama yazdigim kisinin boyu da kisa değilmiş doğrusu ben kisayim 158 falanim 57 kilo olsam incecik olurum valla yani o kilolardayken memnundum kendimden kisa olduğum haldemissblue
Aslında fotolarinizi inceledim gayet güzel duruyo inan çok isterdim kemiğim iri olsun benim de çok ufak 7 yasindaki kizlarimin künyesi bana oluyo düşün artik :-!Canim kemik yapisi falan cok onemli mesela benim arkadasim 67 kilo ben 63 onun kemikleri cok ince oyuzden cok zayif durur zayif olsada kemimleri cikmaz venim omuzlar falan genis oyizden fazla duruyorum ve kemikler bakımsız at gibi fırliyo