sen tüm vücut olmayacaktın ki.alt bacak üstü bacak popo basen sırt kol bunların hepsi lipo mu oldu sana.normal lipoyla sadece basen popo ve geniş alanlara girebiliyorlar.tüm vucudu klasik lipoyla nasıl taradıBen tam vucut lipo karin germe goguslere yag enjeksiyonu ve popo sekillendirmeye 10bin verdim korselerimi de dr aldi 7 saat surdu
2 bedengöğüsler kaç beden büyüdü cnm
Kol da bisey yok israr ettim ama asla yapmam dedi evet gepsi klasik lipo oldusen tüm vücut olmayacaktın ki.alt bacak üstü bacak popo basen sırt kol bunların hepsi lipo mu oldu sana.normal lipoyla sadece basen popo ve geniş alanlara girebiliyorlar.tüm vucudu klasik lipoyla nasıl taradı
Camim lipolu bolgeler de yanma oluyo suddetli bi agri olmuyo. Venim dr de iki farkli zamanda yapalim bi seansta karin digerinde lipo yapalim hepsi zor olur dedi kabul etmedim bi olsun tam.olsun bidaha cocuklara da kendime de bakacak kimse de bulamam diyebenim cesaretim yok o kadar şeyi bir arada yaptırmaya beişlerim var 2 tane onlara bakmam lazım çünkü
ameliyat günüm netleşti arkadaşlar bu perşembe inşallah pztsi tahlillerim var dularınızı eksik etmeyin.sanki uyuyunca hiç kkalkamıycakmışım gibi geliyor.sizde de oluyormuydu bu duygu??
Hiiiiic aklina o dusunceleri getirme sendeki sorunlar vende de vardi ama ben o ihtimali dusunmedim bile allaha sigindim. Ameliyattan once 3 yudum sifa niyetiyle diyerek zemzem suyu ic cikinca da ic. Dualarimdasin canim rabbim pisman etmesin evlatlaruna bagislasin. Guzel haberlerini bekliyorum. Kac kilosun boy kac ben 63 le girdim boy 163ameliyat günüm netleşti arkadaşlar bu perşembe inşallah pztsi tahlillerim var dularınızı eksik etmeyin.sanki uyuyunca hiç kkalkamıycakmışım gibi geliyor.sizde de oluyormuydu bu duygu??
saol cnm allah razı olsun sendenHayırlısıyla olur kurtulur sağlığına kavuşursun inşallah. Evet bu duygu genellikle oluyor korkma herşey çok güzel olucak zaman ve sabır
canım boy 16 kilo 65 amin rabbşime sıgınarak giricem.Hiiiiic aklina o dusunceleri getirme sendeki sorunlar vende de vardi ama ben o ihtimali dusunmedim bile allaha sigindim. Ameliyattan once 3 yudum sifa niyetiyle diyerek zemzem suyu ic cikinca da ic. Dualarimdasin canim rabbim pisman etmesin evlatlaruna bagislasin. Guzel haberlerini bekliyorum. Kac kilosun boy kac ben 63 le girdim boy 163
Şimdiki durumunun resmini eklicekmisin???canım boy 16 kilo 65 amin rabbşime sıgınarak giricem.
ekledim yanlız obez gibi çıkmışım :)Şimdiki durumunun resmini eklicekmisin???
tatlım doktoruna rahatsız olduğun kısımları söyle o gerekeni yapar.karın germe yaparken zaten bir miktar lipo yapılıyor.orantısız bırakmaz.yan simitlerin varsa söyle onları da alır.arkadaşlar şekil bu çok şişman çıkmışım o ayrı lipo gerekli mi sizce benkarın germe yaptırıyorum sadeceEki Görüntüle 2026963
lipom cihazı yok hastanede devlet oldugu için kiralanıyormuş.tatlım doktoruna rahatsız olduğun kısımları söyle o gerekeni yapar.karın germe yaparken zaten bir miktar lipo yapılıyor.orantısız bırakmaz.yan simitlerin varsa söyle onları da alır.
tatlım olmaz olur mu.klasik lipo oluyor devlette.yok diye bişey söz konusu olamaz.bende devlette oldum.miss de aynı şekilde.lipo vardır sen doktoruna söyle.ameliyattan önce çizim yaparken söylersin yapar o bencelipom cihazı yok hastanede devlet oldugu için kiralanıyormuş.
canım cihazı dışardan getirtiyormuş sanırım.onada 2 bin tl ücret istiyorlartatlım olmaz olur mu.klasik lipo oluyor devlette.yok diye bişey söz konusu olamaz.bende devlette oldum.miss de aynı şekilde.lipo vardır sen doktoruna söyle.ameliyattan önce çizim yaparken söylersin yapar o bence
Canim agirliklarimiz yakinmis birbirine catlaklarin gobek deligi ustune cok cikmadiysa tertemiz olurcanım boy 16 kilo 65 amin rabbşime sıgınarak giricem.
pek çatlagım yok göbek üstünde cnmCanim agirliklarimiz yakinmis birbirine catlaklarin gobek deligi ustune cok cikmadiysa tertemiz olur
şimdi ne kadar ödeme yapacaksın bu şekilde.canım cihazı dışardan getirtiyormuş sanırım.onada 2 bin tl ücret istiyorlar