Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben tam vucut lipo karin germe goguslere yag enjeksiyonu ve popo sekillendirmeye 10bin verdim korselerimi de dr aldi 7 saat surdu
sen tüm vücut olmayacaktın ki.alt bacak üstü bacak popo basen sırt kol bunların hepsi lipo mu oldu sana.normal lipoyla sadece basen popo ve geniş alanlara girebiliyorlar.tüm vucudu klasik lipoyla nasıl taradı :skandal:

Arkadaşlar şu geçen hafta sakaryada ölen kadın çok korkuttu beni ameliyatimdan önce izleseydim kesinlikle olmazdım.Normalde benim bacaklarima da lipo olacakti ama dr.um hepsi birarada kaldiramicami söyledi onlari sonra yapalim dedi iyiki de öyle demiş sadece tam karingerme ve simitlerime lipo yapildi.Lütfen hepsini birarada yaptirmayin fazla yağ alinmasi riskli yağla birlikte kan da gidiyo çünkü fazla kan kaybi da ölüme neden oluyo......

sen tüm vücut olmayacaktın ki.alt bacak üstü bacak popo basen sırt kol bunların hepsi lipo mu oldu sana.normal lipoyla sadece basen popo ve geniş alanlara girebiliyorlar.tüm vucudu klasik lipoyla nasıl taradı :skandal:
Kol da bisey yok israr ettim ama asla yapmam dedi evet gepsi klasik lipo oldu

benim cesaretim yok o kadar şeyi bir arada yaptırmaya beişlerim var 2 tane onlara bakmam lazım çünkü:anne:
Camim lipolu bolgeler de yanma oluyo suddetli bi agri olmuyo. Venim dr de iki farkli zamanda yapalim bi seansta karin digerinde lipo yapalim hepsi zor olur dedi kabul etmedim bi olsun tam.olsun bidaha cocuklara da kendime de bakacak kimse de bulamam diye

ameliyat günüm netleşti arkadaşlar bu perşembe inşallah pztsi tahlillerim var dularınızı eksik etmeyin.sanki uyuyunca hiç kkalkamıycakmışım gibi geliyor.:hasta:sizde de oluyormuydu bu duygu??

ameliyat günüm netleşti arkadaşlar bu perşembe inşallah pztsi tahlillerim var dularınızı eksik etmeyin.sanki uyuyunca hiç kkalkamıycakmışım gibi geliyor.:hasta:sizde de oluyormuydu bu duygu??

Hayırlısıyla olur kurtulur sağlığına kavuşursun inşallah. Evet bu duygu genellikle oluyor korkma herşey çok güzel olucak zaman ve sabır

Hiiiiic aklina o dusunceleri getirme sendeki sorunlar vende de vardi ama ben o ihtimali dusunmedim bile allaha sigindim. Ameliyattan once 3 yudum sifa niyetiyle diyerek zemzem suyu ic cikinca da ic. Dualarimdasin canim rabbim pisman etmesin evlatlaruna bagislasin. Guzel haberlerini bekliyorum. Kac kilosun boy kac ben 63 le girdim boy 163

Hiiiiic aklina o dusunceleri getirme sendeki sorunlar vende de vardi ama ben o ihtimali dusunmedim bile allaha sigindim. Ameliyattan once 3 yudum sifa niyetiyle diyerek zemzem suyu ic cikinca da ic. Dualarimdasin canim rabbim pisman etmesin evlatlaruna bagislasin. Guzel haberlerini bekliyorum. Kac kilosun boy kac ben 63 le girdim boy 163
canım boy 16 kilo 65 amin rabbşime sıgınarak giricem.

arkadaşlar şekil bu çok şişman çıkmışım o ayrı lipo gerekli mi sizce benkarın germe yaptırıyorum sadece
20170728_145329.jpg

tatlım doktoruna rahatsız olduğun kısımları söyle o gerekeni yapar.karın germe yaparken zaten bir miktar lipo yapılıyor.orantısız bırakmaz.yan simitlerin varsa söyle onları da alır.
lipom cihazı yok hastanede devlet oldugu için kiralanıyormuş.

tatlım olmaz olur mu.klasik lipo oluyor devlette.yok diye bişey söz konusu olamaz.bende devlette oldum.miss de aynı şekilde.lipo vardır sen doktoruna söyle.ameliyattan önce çizim yaparken söylersin yapar o bence
canım cihazı dışardan getirtiyormuş sanırım.onada 2 bin tl ücret istiyorlar

X