- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 45
Tamam canim drenleri cikartirken agriyormu. Benimki yarin cikacak
Abooo konser risklo degilmi bence gitme.drenler az once cikti hafif bi aci oldu oladar. Sabaha kadar korkmustum sukur korktuhum gibi olmadi. Az once pansumanda yapildi. Karnimi gordum dupduz. Bi de su acilar son bulsa tam olacak. Birazdqn taburcu olacamGunaydın, çok çok geçmiş olsun. Merak etme dren ağrısı hiç olmuyor. Sen en zor kısmı atlatın. Bide ilk 3 gün önemli ondan sonra günden güne daha iyi oluyorsun. Bak ben 3 gün oldu işe başlayalı. Bugün 14. günüm. Ama sorun olmadı. Hatta her geçen gün daha dik durmaya başladım. Bu akşam konsere bile gideceğimGüzel haberlerini almak sevindirdi bizleri.
Evet te bari bir jafta sonra olsaydi. Dr ye adet kesici ilac verin drdim de daha iyi olduhun dediNe güzel işte. Canım ameliyattan önce olmadın ya ona şükür önce olsan sıkıntı olurdu belki dr almazdı ameliyata...
Bence deEvet te bari bir jafta sonra olsaydi. Dr ye adet kesici ilac verin drdim de daha iyi olduhun dedi
Abooo konser risklo degilmi bence gitme.drenler az once cikti hafif bi aci oldu oladar. Sabaha kadar korkmustum sukur korktuhum gibi olmadi. Az once pansumanda yapildi. Karnimi gordum dupduz. Bi de su acilar son bulsa tam olacak. Birazdqn taburcu olacam
banada dua edin haftaya olucam
Aynen canim da korseme falan kan deger diye korkuyorumBence deşiskinliğin iner
Insallab canim bol bol atarim pansumanda gordum sis hali bile eski halinden bin kat guzel.Hadi bakalım zor kısmı geride kaldı sayılır. Bana doktor ağrı kesici ve kas gevşetici vermişti eve çıkarken. 4 saat ara ile al demişti. Çok faydasını gördüm. Bir sor doktoruna istersen. güzel resimlerini bekliyorum
Kararın hayırlı olsun. İlk günler sıkıntı olur ama sonrasında çektiğin acılara değiyor karnını görünce...
Hangi gun ve nerde olacan canm hic korkma ben korkmafan sakince girdim ciktim korkulacak bisey yok benim de emboli riskim vardi. Girmeden once dua et bizde hep dua edecez benim ki 7 saat surdu 12de girdim 7 de ciktim ameliyathaneden 9 da cikacak demisler anneme tabi cok korktu herkes bisey oldu da demiyorlar diye ama 2 saat erken bittibanada dua edin haftaya olucam
ben devlette olucam cnm salıya gün verir büyük ihtimal inşallah bende kurtulurum hayırlısıyla senin gibi cok sagol destegin için.Hangi gun ve nerde olacan canm hic korkma ben korkmafan sakince girdim ciktim korkulacak bisey yok benim de emboli riskim vardi. Girmeden once dua et bizde hep dua edecez benim ki 7 saat surdu 12de girdim 7 de ciktim ameliyathaneden 9 da cikacak demisler anneme tabi cok korktu herkes bisey oldu da demiyorlar diye ama 2 saat erken bitti
inşallah canımHadi bakalım zor kısmı geride kaldı sayılır. Bana doktor ağrı kesici ve kas gevşetici vermişti eve çıkarken. 4 saat ara ile al demişti. Çok faydasını gördüm. Bir sor doktoruna istersen. güzel resimlerini bekliyorum
Kararın hayırlı olsun. İlk günler sıkıntı olur ama sonrasında çektiğin acılara değiyor karnını görünce...
ben devlette olucam cnm salıya gün verir büyük ihtimal inşallah bende kurtulurum hayırlısıyla senin gibi cok sagol destegin için.
merhaba nasil oldunuz ameliyattan sonra ben de cok yaptirmak istiyorum ama korkuyorum fotograf gondermeniz mumkun muinşallah canım
canım ben daha haftaya karın germe olucam sana resim atarım tabi kiimerhaba nasil oldunuz ameliyattan sonra ben de cok yaptirmak istiyorum ama korkuyorum fotograf gondermeniz mumkun mu
uzun yola ameliyat olmaz senin açından kötü olur istirahat gerekir en az 1 hafta.Kızlar dr uyla ırtıbatta olan varmı benım durumum ıcın bırısı bı sorsa 10 gün ıcın yola cıkılabılırmı dıye ama uzun yola fotoda atabılırım
15 cok iyi sana diyeyim bana sadece karın germeye özelde 6 bin fiyat verdiler devlette 4Kızlar devlette ne kadara özelde ne kadara yapıyorlar gecen sene ben Ankara'da karum da özel bır hastaneye sordum karın germe göğüs sılıkon ve basen lıpo kombıne 22 bın fıyat cıkarttılar ama babam daha önce o hastanede teknısyenlık yaptığı ıcın 15e dustuler ama bana o bıle çok geldı yaptırmadım bu sene ama ıstıyorum hele bu aralar aklımdan çıkmıyor hıc MISS BLUE nın 10.cu gününü beklıyorumo ıyı olurda onay verırse yolculuk icin yaptırırım