Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tamam canim drenleri cikartirken agriyormu. Benimki yarin cikacak

Gunaydın, çok çok geçmiş olsun. Merak etme dren ağrısı hiç olmuyor. Sen en zor kısmı atlatın. Bide ilk 3 gün önemli ondan sonra günden güne daha iyi oluyorsun. Bak ben 3 gün oldu işe başlayalı. Bugün 14. günüm. Ama sorun olmadı. Hatta her geçen gün daha dik durmaya başladım. Bu akşam konsere bile gideceğim Güzel haberlerini almak sevindirdi bizleri.

Abooo konser risklo degilmi bence gitme.drenler az once cikti hafif bi aci oldu oladar. Sabaha kadar korkmustum sukur korktuhum gibi olmadi. Az once pansumanda yapildi. Karnimi gordum dupduz. Bi de su acilar son bulsa tam olacak. Birazdqn taburcu olacam

Hadi bakalım zor kısmı geride kaldı sayılır. Bana doktor ağrı kesici ve kas gevşetici vermişti eve çıkarken. 4 saat ara ile al demişti. Çok faydasını gördüm. Bir sor doktoruna istersen. güzel resimlerini bekliyorum

banada dua edin haftaya olucam

Kararın hayırlı olsun. İlk günler sıkıntı olur ama sonrasında çektiğin acılara değiyor karnını görünce...

Insallab canim bol bol atarim pansumanda gordum sis hali bile eski halinden bin kat guzel.

banada dua edin haftaya olucam
Hangi gun ve nerde olacan canm hic korkma ben korkmafan sakince girdim ciktim korkulacak bisey yok benim de emboli riskim vardi. Girmeden once dua et bizde hep dua edecez benim ki 7 saat surdu 12de girdim 7 de ciktim ameliyathaneden 9 da cikacak demisler anneme tabi cok korktu herkes bisey oldu da demiyorlar diye ama 2 saat erken bitti

ben devlette olucam cnm salıya gün verir büyük ihtimal inşallah bende kurtulurum hayırlısıyla senin gibi cok sagol destegin için.

inşallah canım

Kızlar devlette ne kadara özelde ne kadara yapıyorlar gecen sene ben Ankara'da karum da özel bır hastaneye sordum karın germe göğüs sılıkon ve basen lıpo kombıne 22 bın fıyat cıkarttılar ama babam daha önce o hastanede teknısyenlık yaptığı ıcın 15e dustuler ama bana o bıle çok geldı yaptırmadım bu sene ama ıstıyorum hele bu aralar aklımdan çıkmıyor hıc MISS BLUE nın 10.cu gününü beklıyorum o ıyı olurda onay verırse yolculuk icin yaptırırım

Ya yaklaşık 3 haftadır hergun 1saat koşuyorum Bıraz daha kılo veırırsem ıyılesme surecıne belkı faydası olur daha çabuk ıyılesırım dıye

Kızlar dr uyla ırtıbatta olan varmı benım durumum ıcın bırısı bı sorsa 10 gün ıcın yola cıkılabılırmı dıye ama uzun yola fotoda atabılırım

15 cok iyi sana diyeyim bana sadece karın germeye özelde 6 bin fiyat verdiler devlette 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…