Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar bir sorum olacak. Biliyorsunuz uyluk germe benzeri bir operasyon olmuştum. 1.5 ay oldu. Tek bacakta küçük bir bolluk var. Dr müdahale yapacak. Ama aklıma takıldı. Henüz yara çok taze. Orası tekrar kesilebilir mi ?

Merhaba arkadaslar bende karin germe ve meme diklestirme amaliyati oldum 4 ay öncesi sizlere sormak istedigim ise bel icinde germe ve sirt lipo gerekiyor yaptirmam bilen yaptiran bigisi olan varmi aranizda doktor iyi bildiginiz önerebilceginiz ?? Tskler

Neden tekara dr bülent tekerekogluna ameliyat olmuyorsunuz? Memnun kalmadinizmi?

Kızlar devlette ne kadara özelde ne kadara yapıyorlar gecen sene ben Ankara'da karum da özel bır hastaneye sordum karın germe göğüs sılıkon ve basen lıpo kombıne 22 bın fıyat cıkarttılar ama babam daha önce o hastanede teknısyenlık yaptığı ıcın 15e dustuler ama bana o bıle çok geldı yaptırmadım bu sene ama ıstıyorum hele bu aralar aklımdan çıkmıyor hıc MISS BLUE nın 10.cu gününü beklıyorum :kahve:o ıyı olurda onay verırse yolculuk icinEn Büyük TÜRKİYE yaptırırım
Ben devlette oldum.3 bin tl dediler.karın germe ve yanlara lipo ....çıkarken devlet karşıladığını söyleyince bana büyük bi bonus oldu bu

Kızlar devlette ne kadara özelde ne kadara yapıyorlar gecen sene ben Ankara'da karum da özel bır hastaneye sordum karın germe göğüs sılıkon ve basen lıpo kombıne 22 bın fıyat cıkarttılar ama babam daha önce o hastanede teknısyenlık yaptığı ıcın 15e dustuler ama bana o bıle çok geldı yaptırmadım bu sene ama ıstıyorum hele bu aralar aklımdan çıkmıyor hıc MISS BLUE nın 10.cu gününü beklıyorum :kahve:o ıyı olurda onay verırse yolculuk icinEn Büyük TÜRKİYE yaptırırım
Canim 3gunum bile eskiye nazaran bin kat guzel insallah enfeksiyon yada acilma sorunu yasamam. Tabi bende dort gozle iyilesme surecimi bekliyorum. Bu arada benim doktorum ödüllü yurtdisindan hastasi cok fazla. Ankarada da anlasmali hastanesi var orada onunla da gorus fiyat konusunda durumu bildirince cok ikram yapiyor. Ve ankaradaki lipo aleti son teknolojiymus ven aksarayda oldugum icin klasik lipo oldum

Kızlar dr uyla ırtıbatta olan varmı benım durumum ıcın bırısı bı sorsa 10 gün ıcın yola cıkılabılırmı dıye ama uzun yola fotoda atabılırım
Ben devamli iletisimseyim pazartsei de kontrolum var. Sorarim istersen. Bana ozelden foto at karnini da soruyum

Arkadaşlar bir sorum olacak. Biliyorsunuz uyluk germe benzeri bir operasyon olmuştum. 1.5 ay oldu. Tek bacakta küçük bir bolluk var. Dr müdahale yapacak. Ama aklıma takıldı. Henüz yara çok taze. Orası tekrar kesilebilir mi ?

Canım yara çok tazeyse bence biraz iyileşmesini bekle doktor yine de daha iyi bilir mutlaka konuş doktorunla

Kızlar dr uyla ırtıbatta olan varmı benım durumum ıcın bırısı bı sorsa 10 gün ıcın yola cıkılabılırmı dıye ama uzun yola fotoda atabılırım

10 gün sonra ben kendimden yola çıkarak söyliyim imkansız yola çıkamazdım çünkü şişkinlik oluyor uzanma ihtiyacı ağrısı vs biraz yorucu ve sıkıntılı olur senin için bence bu riski alma

X