Simdi de enfeksiyon korkusu sardi malum sicaklardan korse terletiyo
Aaa tamqm sagol.iyiki dedin. Birkere kopujlenir cikarim. Ama duşa kabine sandaleye sigmaz sanirim. Kac vun sonra banya yaparimkiEve çıkınca yatış pozisyonunu iyi ayarla ben mesela dizlerimin altına yastık koyarak yatıyorum çok iyi gelmişti rahat yatmıştım oyle birde ilk banyonu yaparken korsen çıktığında yanında muhakkak birileri olsun benim biraz başım dönmüştü fenalaşmıştım dikkat et herkeste aynı mı olur bilmiyorum mümkün oldukça çabuk duş yap küçük sandalye koy küvete ona otur önemli olan hemen çıkman birde fazla sıcak su ile duş yapma tansiyonun düşmesin
Virgo kantaronu günde 6 veya 7 defa sürdüm. Evet açık bıraktım yarayı canım.
Insallah canim sik sik yavas yavas yuruyorumEvet maalesef bu aylarda korse zorluyor dikkat et dikişlerini de zorlama yatıp kalkarken yardım al bir süre enfeksiyon olmaz inşallah allahın izniyle atlatıcaksın
Acilma mi oldu canim sende. Sen suan kacinci gundesinSağol canım bende bugün aldım sabah sürdüm bakalım inşallah kapanır da kurtulurum daha fazla açılacak diye hareketlerimi kısıtlıyorum :)
Aaa tamqm sagol.iyiki dedin. Birkere kopujlenir cikarim. Ama duşa kabine sandaleye sigmaz sanirim. Kac vun sonra banya yaparimki
Acilma mi oldu canim sende. Sen suan kacinci gundesin
Insallah canim sik sik yavas yavas yuruyorum
Yavas yavas yürü çok zorlama dikleşmeyede çalışma zamanla dikleşiceksin doktor dik yürümeye başla diyene kadar kendini yorma dikleşmek için
Tamam canim drenleri cikartirken agriyormu. Benimki yarin cikacak
amin bebegimAldim canim darisi da sana
peki 2 buçuk ay oldu ameliyat olalı doktorun verdiği kremi kullanıyorum sabah akşam.bu yağı sürmeye şimdi başlasam gene etkisi olur mu kiEki Görüntüle 2025537
Şöyle bir bilgi buldum. Açık yara da yazıyor ama bilemedim. Doktora sormadan kullanılmasının sakıncası olabilir . Net birşey söyleyemeyeceğim ..
Zararı olmaz sonuçta,kullanabilirsin.peki 2 buçuk ay oldu ameliyat olalı doktorun verdiği kremi kullanıyorum sabah akşam.bu yağı sürmeye şimdi başlasam gene etkisi olur mu ki
geçmiş olsun güzelim.basenlerini de aldılar mı.bacaklarına uzun korse mi giydirdiler yoksa o ameliyata girmeden önce giyilen çorap mıFoto attim bakarsiniz
Canım ben iki gün sonra banyo yapmıştım tabii kısa bir duş...drenle birlikte...drum istemişti iki gün sonra banyo yap diye...Aaa tamqm sagol.iyiki dedin. Birkere kopujlenir cikarim. Ama duşa kabine sandaleye sigmaz sanirim. Kac vun sonra banya yaparimki