- 3 Ekim 2007
- 3.572
- 927
Merhaba arkadaslar bende karin germe ve meme diklestirme amaliyati oldum 4 ay öncesi sizlere sormak istedigim ise bel icinde germe ve sirt lipo gerekiyor yaptirmam bilen yaptiran bigisi olan varmi aranizda doktor iyi bildiginiz önerebilceginiz ?? Tskler
Ameliyat gününe denk gelmedi şükür.atlattın atlattın hadi bitti bundan sonrası koymaz dahaInsallah. Adet oldum bi de tuh yaa
Ben devlette oldum.3 bin tl dediler.karın germe ve yanlara lipo ....çıkarken devlet karşıladığını söyleyince bana büyük bi bonus oldu buKızlar devlette ne kadara özelde ne kadara yapıyorlar gecen sene ben Ankara'da karum da özel bır hastaneye sordum karın germe göğüs sılıkon ve basen lıpo kombıne 22 bın fıyat cıkarttılar ama babam daha önce o hastanede teknısyenlık yaptığı ıcın 15e dustuler ama bana o bıle çok geldı yaptırmadım bu sene ama ıstıyorum hele bu aralar aklımdan çıkmıyor hıc MISS BLUE nın 10.cu gününü beklıyorumo ıyı olurda onay verırse yolculuk icin yaptırırım
Canim 3gunum bile eskiye nazaran bin kat guzel insallah enfeksiyon yada acilma sorunu yasamam. Tabi bende dort gozle iyilesme surecimi bekliyorum. Bu arada benim doktorum ödüllü yurtdisindan hastasi cok fazla. Ankarada da anlasmali hastanesi var orada onunla da gorus fiyat konusunda durumu bildirince cok ikram yapiyor. Ve ankaradaki lipo aleti son teknolojiymus ven aksarayda oldugum icin klasik lipo oldumKızlar devlette ne kadara özelde ne kadara yapıyorlar gecen sene ben Ankara'da karum da özel bır hastaneye sordum karın germe göğüs sılıkon ve basen lıpo kombıne 22 bın fıyat cıkarttılar ama babam daha önce o hastanede teknısyenlık yaptığı ıcın 15e dustuler ama bana o bıle çok geldı yaptırmadım bu sene ama ıstıyorum hele bu aralar aklımdan çıkmıyor hıc MISS BLUE nın 10.cu gününü beklıyorumo ıyı olurda onay verırse yolculuk icin yaptırırım
Dualarimdasinbende çarşamba gireceğim.çok kafama taktım heralde her gece ameliyattayım :) bitsin biran önce de kurtulalım.
Hadi insallah canim aklina kotu bisey getirme hersey guzel olacak. Sezeryandan pek fark yok drenler ekstra sadeceben devlette olucam cnm salıya gün verir büyük ihtimal inşallah bende kurtulurum hayırlısıyla senin gibi cok sagol destegin için.
Sakin kas yapma kaslar aktiflestikce agrin cok olur ben sirf ameliyat icin spor yapmadimYa yaklaşık 3 haftadır hergun 1saat koşuyorum Bıraz daha kılo veırırsem ıyılesme surecıne belkı faydası olur daha çabuk ıyılesırım dıye
Bi sorun olmaz benceArkadaşlar bir sorum olacak. Biliyorsunuz uyluk germe benzeri bir operasyon olmuştum. 1.5 ay oldu. Tek bacakta küçük bir bolluk var. Dr müdahale yapacak. Ama aklıma takıldı. Henüz yara çok taze. Orası tekrar kesilebilir mi ?
Ben devamli iletisimseyim pazartsei de kontrolum var. Sorarim istersen. Bana ozelden foto at karnini da soruyumKızlar dr uyla ırtıbatta olan varmı benım durumum ıcın bırısı bı sorsa 10 gün ıcın yola cıkılabılırmı dıye ama uzun yola fotoda atabılırım
Aynen canim zaten ilaclardan biraz azaldi kanamam 2. Ve 3. Gun cok yogun olurdu ama cok degil diger aylara gore
Ameliyat gününe denk gelmedi şükür.atlattın atlattın hadi bitti bundan sonrası koymaz daha
Ben tam vucut lipo karin germe goguslere yag enjeksiyonu ve popo sekillendirmeye 10bin verdim korselerimi de dr aldi 7 saat surdu15 cok iyi sana diyeyim bana sadece karın germeye özelde 6 bin fiyat verdiler devlette 4
Canım yarın gideceğim dr a. Çok teşekkür ederim ilgine. Karnımda sorun yok canım. Sen nasıl oldun. İnşallah her şey istediğin gibi olur.Ben devamli iletisimseyim pazartsei de kontrolum var. Sorarim istersen. Bana ozelden foto at karnini da soruyum
Hepimizin insallah canim. Guzel haberlerle gel.insallahCanım yarın gideceğim dr a. Çok teşekkür ederim ilgine. Karnımda sorun yok canım. Sen nasıl oldun. İnşallah her şey istediğin gibi olur.
İnşallah birtanem. Yarın haber veririm. ❤Hepimizin insallah canim. Guzel haberlerle gel.insallah
Arkadaşlar bir sorum olacak. Biliyorsunuz uyluk germe benzeri bir operasyon olmuştum. 1.5 ay oldu. Tek bacakta küçük bir bolluk var. Dr müdahale yapacak. Ama aklıma takıldı. Henüz yara çok taze. Orası tekrar kesilebilir mi ?
Kızlar dr uyla ırtıbatta olan varmı benım durumum ıcın bırısı bı sorsa 10 gün ıcın yola cıkılabılırmı dıye ama uzun yola fotoda atabılırım
Dualarimdasinkafana takma hicbisey korkuldugu gibi degil. Ilk gun cok usuyor insan zaten devamli serum takili oluyor[/QUOT
DESTEĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.İNSAN ÇOK İHİTİYAÇ DUYUYOR.HIRKA ALAYIM YANIMA... BİLİYORUM O DUYGUYU BİR KEZ YAŞAMIŞTIM.