- 12 Mart 2015
- 906
- 394
Hem pacali korse giydim hemde corapgeçmiş olsun güzelim.basenlerini de aldılar mı.bacaklarına uzun korse mi giydirdiler yoksa o ameliyata girmeden önce giyilen çorap mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem pacali korse giydim hemde corapgeçmiş olsun güzelim.basenlerini de aldılar mı.bacaklarına uzun korse mi giydirdiler yoksa o ameliyata girmeden önce giyilen çorap mı
Biraz daha azaldi yuruyunce agriyo ama mecbur kisa kisa yuruyomMıss blue Canım Agrın Nasıl oldu azaldımı bıraz
Tabi canim yarin cikacak benim drenler.Canım ben iki gün sonra banyo yapmıştım tabii kısa bir duş...drenle birlikte...drum istemişti iki gün sonra banyo yap diye...
Herkesin farklı tabii...
Tesekkur ederim darisi sanamiss blue Geçmiş olsun
Attim cnmFoto attımı
Sen oldun mu olacan miKızlar Mıss blue foto arttığı ben göremiyorum
Drenlerden cok korkuyorum aciyacak diyeTabi canim yarin cikacak benim drenler.
Tamm canim cok sagolYavas yavas yürü çok zorlama dikleşmeyede çalışma zamanla dikleşiceksin doktor dik yürümeye başla diyene kadar kendini yorma dikleşmek için
Hiiiiç acımıyor boşuna korkup stres yapma.Drenlerden cok korkuyorum aciyacak diye
Ayy insallah. Aksi gibi adet oldum bugunCanım drenler çıkarken hissetmezsin bile.
Sira sendeŞu doğru Dr bulunca en kısa zamanda bende yaa, süpersiniz hepiniz, desteğiniz harika arkadaslar, adanadan yaptıran varsa yada bildiğiniz üye bekliyorum lütfen, Dr bulamıyorum
Insallah. Adet oldum bi de tuh yaaHiiiiç acımıyor boşuna korkup stres yapma.
Umarim oyledir en cok ondan korkuyorumDren hiç acımıyor sen okyanusu geçtin dren denizde boğulmak gibi birşey olur:))
Umarim oyledir en cok ondan korkuyorum
Akışına bırak rahat ol geçecek hepsiInsallah. Adet oldum bi de tuh yaa
Ne güzel işte. Canım ameliyattan önce olmadın ya ona şükür önce olsan sıkıntı olurdu belki dr almazdı ameliyata...Insallah. Adet oldum bi de tuh yaa