- 8 Temmuz 2017
- 42
- 12
- 35
Canım inşallah dualar seninleEki Görüntüle 2025261 hakkinizi helal edin kizlar dua edin nolur
Evet çok memnunum keşke daha önce olsaydım diyorum...Nur sen memnunmusun, iyiki diyorsunuz??bide cok kilo verdim demişsin kaç kilo verdin??
cok geçmiş olsun cnm rabbim şifalar versn beni güzel aydınlattın cok sağol.Canım benim ameliyat sırasında emboli atmadı durduk yerde attı araştırıldığında genetik çıktı ömür boyu kan sulandırıcı kullanmam gerek ve kontrol altında olmam gerek.
Benim akciğere atmıştı, nefes alamama, sonsuz bir öksürük, sırtım a bıçak saplanıyor gibi bir his ve öksürürken ağzımdan kan gelmesi gibi belirtileri vardı...
Ama artık tıp çok ilerledi her türlü önlem alınıyor ve doktorlarımız çok iyi. Ayrıca karın germe ameliyatında bi sıkıntı yaşamadım dediğim gibi önlem alınıyor zaten...
Inşallah herkes istediği sonuca ulaşırcok geçmiş olsun cnm rabbim şifalar versn beni güzel aydınlattın cok sağol.
Evet canım bacaklarda dahilsen tüm vücut mu oldun canım ?
Evet canım bacaklarda dahil
Yok canım benim öyle dehşet ağrılarım olmadı kihımm belki de canın o yüzden bu kadar çok yandı.olabilir mi acaba ? ben olursam yan simitler,karın ve belki sırt düşünüyorum.ama iyileşme süresinin uzunluğundan korkuyorum açıkçası.
Canım dualarım seninleEki Görüntüle 2025261 hakkinizi helal edin kizlar dua edin nolur
Dualarım seninle. Güzel haberler bekliyoruz. [/QUOTE]Eki Görüntüle 2025261 hakkinizi helal edin kizlar dua edin nolur
Eki Görüntüle 2025261 hakkinizi helal edin kizlar dua edin nolur
ALLAH yar ve yardımcın olsun hersey gönlünce olsun insallahEki Görüntüle 2025261 hakkinizi helal edin kizlar dua edin nolur
Güzel uyu güzel uyan.. Allah yardımcın olsun..Eki Görüntüle 2025261 hakkinizi helal edin kizlar dua edin nolur
Hayirlisiyla cikmissin dır insallah....Eki Görüntüle 2025261 hakkinizi helal edin kizlar dua edin nolur
inşallah sıkıntısız atlatmışsındır hadi geçmiş olsun merakla bekliyorumEki Görüntüle 2025261 hakkinizi helal edin kizlar dua edin nolur
Ağrılı geçiyor olabilir toksa benim bildiğim yazardı şimdiye kadarSes yok daha miss 'den