YokKızlar, @miss blue dan haber yokmu daha yahu
Ben kantaron yağını Prof. İbrahim Saraçoğlu nun yerinden almıştım . Nettende satışı yapılıyorTeşekkürler
Hayır yok, tlf da mesajada bakmadıKızlar, @miss blue dan haber yokmu daha yahu
Hmm... Aslında yemeğini falan yemiş olması lazım ama belki kendini iyi hissetmediği içi telefona bakmamıştır bileYokwatssptan yazdım ama henüz okumadı...
Açık yaraya kantaron yağı sürülmez.
SağolasınBen kantaron yağını Prof. İbrahim Saraçoğlu nun yerinden almıştım . Nettende satışı yapılıyor
loiseaxblue 1 aydır kapanmayan dikişimi kapttı dedide ondan sormuştum
Canım lazer lipo dediğiniz lazer liposakşın mı oluyor acaba? Peki kaç lt yağ alındı bayağı kilo düşüşü olmuş...Canım ben karın germeyi 90 larda oldum. Yağ alınmadan yapılmıştı . Karnım yok gibiydi. Çocukluk ve hata olarak görüyorum o operasyonu. Çünkü alınacak deri olmayınca dikiş izi yukarda kaldı. Asıl güzel operasyonu 2011 de oldum. Lazer lipo yapıldı. Karın bel sırt ve bacak içine... 58 kiloydum şu anda 49 kiloyum . Sonuç mükemmel oldu.
Sürülüyor canım. 1 aydır kapanmıyordu. Hiç bir şey kalmadı 3 günde geçti.Açık yaraya kantaron yağı sürülmez.
Sürülüyor canım. 1 aydır kapanmıyordu. Hiç bir şey kalmadı 3 günde geçti.
Hımm anladım canımNur evet lazer liposakşın. 5.5 litre alındı. Yapan dr hayatta değil maalesef.
Valla ben her şeyi sürdüm geçirmedi. Yani o yara var ya eczanede ne kadar pomat varsa tanıdı :)))) Tek iyi gelen kantaron oldu. İstersen dene. Ufak bir yerine sür önce. İyi gelirse iyice sürersin.
Valla nettede açık yaraya sürülür gibi bir bilgi buldum ama birşey söylemeyeyim ben yinede. Birşey olur falan sebep olmak istemem..Sürülüyor canım. 1 aydır kapanmıyordu. Hiç bir şey kalmadı 3 günde geçti.
Canım bende inanmamıştım ama son çare olarak bu yağı aldım. Küçük bir yerdi ama sürekli ortası suluydu. Nekroz oluşacak diye korkmaya başladım. En sonunda 3 gün önce kantaron yağı aldım. Bugün tamamen yara geçmiş.Valla nettede açık yaraya sürülür gibi bir bilgi buldum ama birşey söylemeyeyim ben yinede. Birşey olur falan sebep olmak istemem..
Ama karın germeden sonra dikiş yerine kullanmıştım doktorumun önerisi ile. Sanırım bir aydan sonra başlamıştım kullanmaya. Açık yaram yoktu. Doktorum izi güzel iyileştirir demişti,gerçekten çok çok güzel iyileşti