Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hayırlısı ile iyi haberlerini alırız inşallah iletişime geçebileceğiniz başka yakınları yokmu?

kombine oldu hemen iyi hissetmez sanırım zor yazması ben hep uyumuştum serumlardan arkadaşlarım yanımdakiler buraya yazmıştı iyi olduğumu sağlıkla mutlu dön k.k ya miss blue miss blue çok geçmiş olsun.

sen nasıl oldun Loise bacaktaki minik sorun düzeldi mi iyimisin?
Yok canım ya....o kusur duruyor. Dr a gittim kesin ödem dedi. Düzelmese ekimde düzeltirim dedi. Bence ödem filan değil. Ödem olsa öyle olmaz. Ekimi filan bekleyemem. Ağutos ortası arayacağım düzelt diyeceğim. Ne bu ya illaki bir kusur mu kalacak. Valla isim yapn dr. lar boşuna isim yapmış. Al işte bu kadar basitbir operasyonda bu kusur kalıyorsa pes .Bir şey de düzgün yapılsın ya....Gerçekten bıktım. Kötünün iyisine razı ediyorlar insanı. Bu ilk de değil!

Yok canım ya....o kusur duruyor. Dr a gittim kesin ödem dedi. Düzelmese ekimde düzeltirim dedi. Bence ödem filan değil. Ödem olsa öyle olmaz. Ekimi filan bekleyemem. Ağutos ortası arayacağım düzelt diyeceğim. Ne bu ya illaki bir kusur mu kalacak. Valla isim yapn dr. lar boşuna isim yapmış. Al işte bu kadar basitbir operasyonda bu kusur kalıyorsa pes .Bir şey de düzgün yapılsın ya....Gerçekten bıktım. Kötünün iyisine razı ediyorlar insanı. Bu ilk de değil!

Sıkma canını düzeltir kalırsa arıza durumu benim okuduklarım ve reelde duyduklarım bacak işi sıkıntı sıcaklarda düzeltirme açılma falan olursa zor olur her doktorun var Onur beye de olup sorun yaşayan oldu ünlülerin diğer doktoruna da olan arkadaşım sorun yaşadı oluyor arada , peki nasıl durum öncesi sonrası resmin varmı varsa bakmak isterim

Sıkma canını düzeltir kalırsa arıza durumu benim okuduklarım ve reelde duyduklarım bacak işi sıkıntı sıcaklarda düzeltirme açılma falan olursa zor olur her doktorun var Onur beye de olup sorun yaşayan oldu ünlülerin diğer doktoruna da olan arkadaşım sorun yaşadı oluyor arada , peki nasıl durum öncesi sonrası resmin varmı varsa bakmak isterim
Öncesi resim yok canım. Dize yakın bir yerde bir kaç cm lik şişlik gibi bir şey. Birde bacak olayında izler gerçekten kötü görünüyor. Renk bayağı koyu. Benim dikey olduğu için karşıdan görünmüyor. Ama daha 1 ay kadar oldu. Keşke ödem olsa ama sanmıyorum.

Öncesi resim yok canım. Dize yakın bir yerde bir kaç cm lik şişlik gibi bir şey. Birde bacak olayında izler gerçekten kötü görünüyor. Renk bayağı koyu. Benim dikey olduğu için karşıdan görünmüyor. Ama daha 1 ay kadar oldu. Keşke ödem olsa ama sanmıyorum.
Sevgili arkadaslarim 10 gun once karin germe arti lipo oldum.Drenlerim 5 gun sonra alindi.Yaklasik 5 gundur dikislerime bel bolgeme karnima kantoron yagiyla gunde 3 kez masaj yapiyorum.Sonuc inanilmaz.Dikisler yok kapandi iplikler eridi.Morluklarimin yuzde yetmisi gecti.Ameliyat olan herkes sursun cok ama cok iyi geliyo antiseptik ozelligide var yarayi koruyo.Bacaklarimda iz var diyen arkadasim mutlaka ama mutlaka kantiron yagi ile masaj yap inanamicaksin odemide yok ediyor.Benimki el yapimi yani oyle sisede almadim sizde bulup yapin arkadaslar

Merhaba arkadaslar bende yeniyim uzun zamandir bende TamKarin germe Istiyorum benim sorunum biz bu sene arabayla almanyadan turkiyeye gelecegiz son 10gunde ben bu ameliyati olsam sizce biraz iyilesirmi geri donebilirmiyiz arabayla
Donebilirsin canim eger doktoru n iyiyse benim bugun 10. Gun turp gibiyim.Doktorum Antalyada.Ameliyat olduktan sonra Burdura 2 saat yol gitti..Korkmayin kizlar.Sadece bel agrisi cok oluyo.Yasadigim tek agri bel agri s iydi o kadar

Gercekten cok sevindim s en ameliyatdan once kac kiloydun bi etkisi varmi zayif Olmanin ameliyatin kolay gecmesine Bide kac gun cok agrin oldu Yeni gobek deligi yapildimi sana

Canım öncelikle geçmiş olsun. tatlım kantoran yağını nereden buldun yani orjinal mi, hangi marka?
Drum bana karın germe ameliyatından sonra kantoran yağı iyisinden ama bulursan kullan dedi ama bulamadım orjinalini...
Sevgili arkadaslarim 10 gun once karin germe arti lipo oldum.Drenlerim 5 gun sonra alindi.Yaklasik 5 gundur dikislerime bel bolgeme karnima kantoron yagiyla gunde 3 kez masaj yapiyorum.Sonuc inanilmaz.Dikisler yok kapandi iplikler eridi.Morluklarimin yuzde yetmisi gecti.Ameliyat olan herkes sursun cok ama cok iyi geliyo antiseptik ozelligide var yarayi koruyo.Bacaklarimda iz var diyen arkadasim mutlaka ama mutlaka kantiron yagi ile masaj yap inanamicaksin odemide yok ediyor.Benimki el yapimi yani oyle sisede almadim sizde bulup yapin arkadaslar

Canım ben karın germeyi 90 larda oldum. Yağ alınmadan yapılmıştı . Karnım yok gibiydi. Çocukluk ve hata olarak görüyorum o operasyonu. Çünkü alınacak deri olmayınca dikiş izi yukarda kaldı. Asıl güzel operasyonu 2011 de oldum. Lazer lipo yapıldı. Karın bel sırt ve bacak içine... 58 kiloydum şu anda 49 kiloyum . Sonuç mükemmel oldu.

X