- 2 Şubat 2017
- 3.290
- 3.458
Karın germe de var mı hadi sağlıcakla atlat insallahTamam canim cok sagol yemeyim hic bisey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karın germe de var mı hadi sağlıcakla atlat insallahTamam canim cok sagol yemeyim hic bisey
Insallah canom hem lipo hem karingerme hemde goguse yag enjeksiyonu olacakKarın germe de var mı hadi sağlıcakla atlat insallah
Güzel geçer inşallah ameliyatın hersey gönlünce olsun.Insallah canom hem lipo hem karingerme hemde goguse yag enjeksiyonu olacak
Doktor iyi olsunda yöntem çok farketmiyor gözü bi açıyosun herşey bitmiş fıstık gibsinYönteme takılma hiçInsallah canim ama venimki laser falan degil klasik lipo olacak. Burda alet yok
Canım ben mirza beye ameliyat oldum tüm vucüt vaser oldum 76 kiloydum bi ay bitti 65 kiloyum hedefim ağustos sonu 58 i görmek inşşşşş ağrılı ameliyat ama dehşet ağrı filan Yok ilk 3 günü sıkıntılı yani evdekiler anlayabilir saklaman biraz güç korse filan var 1 ay boyunca ekim başına hiç bişeyin kalmaz ben 15 gün sonra denize gittim zaten yüzmek ödeme çok iyi geliyormuş lipodan sonra hızlı kilo verdim gerçi benden 8 tl yağ aldınzaten bide delik yerlerinde iz kalıyor 3-5 ay boyunca maalesef ama fondötenle kapatıyorum ben yalnız ağustos sonu tatile gideceksen elini biraz çabuk tut ödemidir izidir derken canın sıkılmasın 3-5 güne gayet ayaklanıp iyi oluyorsun ben yaptım kurtuldum allahtan doktorumda çok iyi biri çıktı kafasına göre değilde benim istediğim gibi psikolojimi bozan şeylere yönelik çalıştı iyiki yaptım. Ama ilk günler nasıl pişmandım Allah'a çok şükür şimdi çok mutluyum yap kurtul benden söylemesi
Yav kizlar yarin 11 de ameliyata girecem aksam yemegi yemeyim dedim ama açliktan bayilacam. Saat kaca kadar yemem serbest ki sanirim gece saat 12 den sonra su bile yasak
Benim doktorum dedi cnm yani emboli istisnadan olsa ciğerlerde pıhtı ölüme yol açıyor bide çevremde felaket tellali çok karnını çok gerdiririp sakat kalanı anlatıyorlar bana kafayı yiycem
amşn cnmvarmı gerçekten öyle birşey acaba?sakat kalmak falan Allah korusun.
cnm istisnai bişey mi emboli acaba?direkt ölüme sebebiyet veriyor öylemi?Sakat kalmak değil de karın germe ameliyatında en büyük risk emboli atması...
sezeryanda niye emboli riski yok ki?Sakat kalmak değil de karın germe ameliyatında en büyük risk emboli atması...
Geçmiş olsun nasıl anladın emboli attıgını.Erken müdahale edilmiş allahtan tüm ameliyatlarda mı var emboli riski mesela sezeryanda yok mu Allaha emant giricez ameliyata.Ve ben devlette giricem doktoru cok tanımıyorum bileValla benim daha önce emboli atmıştı akciğere ve yüzde elli genetik çıkmıştı. O yüzden karın germe ameliyatı için bayağı bir araştırma vr mücadele ettim...bi çok dr önlem alarak yapabileceğini söyledi ama benim tercih ettiğim dr genetiğim olduğu için yapmak istemedi sonunda bayağı bir kilo verirsem yapabileceğini söyledi sonunda kilomu verip gittim...yani tabi normal insanlardan daha fazla önlem alındı vs...
Yani bu konuda bayağı bir araştırma yaptım mesela drum, bir meme veya yüz germe olsa hiç tereddüt etmem fakat en çok emboli atan korktuğumuz ameliyat karın germe ameliyatı demişti...
Canım benim ameliyat sırasında emboli atmadı durduk yerde attı araştırıldığında genetik çıktı ömür boyu kan sulandırıcı kullanmam gerek ve kontrol altında olmam gerek.Geçmiş olsun nasıl anladın emboli attıgını.Erken müdahale edilmiş allahtan tüm ameliyatlarda mı var emboli riski mesela sezeryanda yok mu Allaha emant giricez ameliyata.Ve ben devlette giricem doktoru cok tanımıyorum bile
Güzel uyu güzel uyan canım dualarımız seninleEki Görüntüle 2025261 hakkinizi helal edin kizlar dua edin nolur
Nur sen memnunmusun, iyiki diyorsunuz??bide cok kilo verdim demişsin kaç kilo verdin??Canım benim ameliyat sırasında emboli atmadı durduk yerde attı araştırıldığında genetik çıktı ömür boyu kan sulandırıcı kullanmam gerek ve kontrol altında olmam gerek.
Benim akciğere atmıştı, nefes alamama, sonsuz bir öksürük, sırtım a bıçak saplanıyor gibi bir his ve öksürürken ağzımdan kan gelmesi gibi belirtileri vardı...
Ama artık tıp çok ilerledi her türlü önlem alınıyor ve doktorlarımız çok iyi. Ayrıca karın germe ameliyatında bi sıkıntı yaşamadım dediğim gibi önlem alınıyor zaten...
İyiki yapmışım diyormusunNur sen memnunmusun, iyiki diyorsunuz??bide cok kilo verdim demişsin kaç kilo verdin??