Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım ben mirza beye ameliyat oldum tüm vucüt vaser oldum 76 kiloydum bi ay bitti 65 kiloyum hedefim ağustos sonu 58 i görmek inşşşşş ağrılı ameliyat ama dehşet ağrı filan Yok ilk 3 günü sıkıntılı yani evdekiler anlayabilir saklaman biraz güç korse filan var 1 ay boyunca ekim başına hiç bişeyin kalmaz ben 15 gün sonra denize gittim zaten yüzmek ödeme çok iyi geliyormuş lipodan sonra hızlı kilo verdim gerçi benden 8 tl yağ aldınzaten bide delik yerlerinde iz kalıyor 3-5 ay boyunca maalesef ama fondötenle kapatıyorum ben yalnız ağustos sonu tatile gideceksen elini biraz çabuk tut ödemidir izidir derken canın sıkılmasın 3-5 güne gayet ayaklanıp iyi oluyorsun ben yaptım kurtuldum allahtan doktorumda çok iyi biri çıktı kafasına göre değilde benim istediğim gibi psikolojimi bozan şeylere yönelik çalıştı iyiki yaptım. Ama ilk günler nasıl pişmandım :KK70: Allah'a çok şükür şimdi çok mutluyum yap kurtul benden söylemesi

sen tüm vücut mu oldun canım ?

Yav kizlar yarin 11 de ameliyata girecem aksam yemegi yemeyim dedim ama açliktan bayilacam. Saat kaca kadar yemem serbest ki sanirim gece saat 12 den sonra su bile yasak

sizin ameliyatınıza 10 dk kalmış.burada konu çok çabuk ilerliyor.çok geçmiş olsun inşallah istediğininz sonuçla karşılaşırsınız darısı bize....

Valla benim daha önce emboli atmıştı akciğere ve yüzde elli genetik çıkmıştı. O yüzden karın germe ameliyatı için bayağı bir araştırma vr mücadele ettim...bi çok dr önlem alarak yapabileceğini söyledi ama benim tercih ettiğim dr genetiğim olduğu için yapmak istemedi sonunda bayağı bir kilo verirsem yapabileceğini söyledi sonunda kilomu verip gittim...yani tabi normal insanlardan daha fazla önlem alındı vs...

Yani bu konuda bayağı bir araştırma yaptım mesela drum, bir meme veya yüz germe olsa hiç tereddüt etmem fakat en çok emboli atan korktuğumuz ameliyat karın germe ameliyatı demişti...

Valla benim daha önce emboli atmıştı akciğere ve yüzde elli genetik çıkmıştı. O yüzden karın germe ameliyatı için bayağı bir araştırma vr mücadele ettim...bi çok dr önlem alarak yapabileceğini söyledi ama benim tercih ettiğim dr genetiğim olduğu için yapmak istemedi sonunda bayağı bir kilo verirsem yapabileceğini söyledi sonunda kilomu verip gittim...yani tabi normal insanlardan daha fazla önlem alındı vs...

Yani bu konuda bayağı bir araştırma yaptım mesela drum, bir meme veya yüz germe olsa hiç tereddüt etmem fakat en çok emboli atan korktuğumuz ameliyat karın germe ameliyatı demişti...
Geçmiş olsun nasıl anladın emboli attıgını.Erken müdahale edilmiş allahtan tüm ameliyatlarda mı var emboli riski mesela sezeryanda yok mu Allaha emant giricez ameliyata.Ve ben devlette giricem doktoru cok tanımıyorum bile :bicak:

Geçmiş olsun nasıl anladın emboli attıgını.Erken müdahale edilmiş allahtan tüm ameliyatlarda mı var emboli riski mesela sezeryanda yok mu Allaha emant giricez ameliyata.Ve ben devlette giricem doktoru cok tanımıyorum bile :bicak:
Canım benim ameliyat sırasında emboli atmadı durduk yerde attı araştırıldığında genetik çıktı ömür boyu kan sulandırıcı kullanmam gerek ve kontrol altında olmam gerek.

Benim akciğere atmıştı, nefes alamama, sonsuz bir öksürük, sırtım a bıçak saplanıyor gibi bir his ve öksürürken ağzımdan kan gelmesi gibi belirtileri vardı...

Ama artık tıp çok ilerledi her türlü önlem alınıyor ve doktorlarımız çok iyi. Ayrıca karın germe ameliyatında bi sıkıntı yaşamadım dediğim gibi önlem alınıyor zaten...

20170724_115724.jpg
hakkinizi helal edin kizlar dua edin nolur

Canım benim ameliyat sırasında emboli atmadı durduk yerde attı araştırıldığında genetik çıktı ömür boyu kan sulandırıcı kullanmam gerek ve kontrol altında olmam gerek.

Benim akciğere atmıştı, nefes alamama, sonsuz bir öksürük, sırtım a bıçak saplanıyor gibi bir his ve öksürürken ağzımdan kan gelmesi gibi belirtileri vardı...

Ama artık tıp çok ilerledi her türlü önlem alınıyor ve doktorlarımız çok iyi. Ayrıca karın germe ameliyatında bi sıkıntı yaşamadım dediğim gibi önlem alınıyor zaten...
Nur sen memnunmusun, iyiki diyorsunuz??bide cok kilo verdim demişsin kaç kilo verdin??

X