Allah razi olsun. Vende heyecanlandim. Ilk is sizlere bildirmek ve foto atmak olacakInsallah iyi haberlerini bekliyoruz bende Merak ediyorum dualarimiz seninle
Canım belki sana motivasyon olur ameliyatımız aynı değil ama ben çok mutluyum inanılmaz özgüven doldum öncesi sonrası foto atayım sana belki biraz motive olursunAllah razi olsun. Vende heyecanlandim. Ilk is sizlere bildirmek ve foto atmak olacak
yok canım benim vaser liposuction karın germe Yok sarkma olsaydı germede yapardım ama sarkma olmadı bu bi ay sonraBu kac gun sonra Bide tamKarin germe degilmi dikisler gorunmuyor
çok sağol canım valla hayata döndümGülle gule kullan cok Guzel olmus baya iyi olmus Eski Haline Gore
Vay anam.vaaaaay super olmussun cok iyi geldi bana da allah razi olsun. Gobek delihinde cok guzel bel kivrimina bayildiCanım belki sana motivasyon olur ameliyatımız aynı değil ama ben çok mutluyum inanılmaz özgüven doldum öncesi sonrası foto atayım sana belki biraz motive olursun
Ama oyle dusunme sende muthissin herkesin deri yapisi farkliSüper başarılı. Germe var sandım. Gördüğüm en iyi operasyonlardan biri . Valla şaşırdım. Benim hiç yapılmamış halimde inceciktim. Azıcık fazlalık vardı. Boşuna germe yaptırdım. Zaten gerilemediği için iz yukarda kalmıştı. Doğru düzgün yağ alınamadığı için mutlu değildim o nedenle karın gerdirmiştim. Keşke bu şekilde hakkıyla yağ alınsaydı benden de.. Yıllar sonra tekrar lipo yapılınca istediğim sonucu aldım. Dr çok önemli. Kısaca boşuna karın germe oldum.
Yav kizlar yarin 11 de ameliyata girecem aksam yemegi yemeyim dedim ama açliktan bayilacam. Saat kaca kadar yemem serbest ki sanirim gece saat 12 den sonra su bile yasak
doktor demisti ama unuttum
Benim doktorum dedi cnm yani emboli istisnadan olsa ciğerlerde pıhtı ölüme yol açıyor bide çevremde felaket tellali çok karnını çok gerdiririp sakat kalanı anlatıyorlar bana kafayı yiycemAmeliyat sonrası Corap giymede mi var. Nasıl oluyor?? Ciğerlere pıhtı felan, duymadım ben oyle şeyler
Ayyy korktum yaaBenim doktorum dedi cnm yani emboli istisnadan olsa ciğerlerde pıhtı ölüme yol açıyor bide çevremde felaket tellali çok karnını çok gerdiririp sakat kalanı anlatıyorlar bana kafayı yiycem
Bende korkuyorum 10 güne kadar ameliyat olucam bu kafaylaAyyy korktum yaa
Çok sağol canım çok mutlu oldum çok teşekkürler doktor çok önemli gerçekten çok korkuyordum ama Allah'a şükür çok iyi geçti emin sende şu an fıstık gibisinSüper başarılı. Germe var sandım. Gördüğüm en iyi operasyonlardan biri . Valla şaşırdım. Benim hiç yapılmamış halimde inceciktim. Azıcık fazlalık vardı. Boşuna germe yaptırdım. Zaten gerilemediği için iz yukarda kalmıştı. Doğru düzgün yağ alınamadığı için mutlu değildim o nedenle karın gerdirmiştim. Keşke bu şekilde hakkıyla yağ alınsaydı benden de.. Yıllar sonra tekrar lipo yapılınca istediğim sonucu aldım. Dr çok önemli. Kısaca boşuna karın germe oldum.
Eminim seninkinde çokkkkk iyi olacak hiç korkmaVay anam.vaaaaay super olmussun cok iyi geldi bana da allah razi olsun. Gobek delihinde cok guzel bel kivrimina bayildi
Insallah bende sonuctan musmutlu olurum arkadaslarima senin gibi motive olurum ibret olmam
Canım ben sabah 8.30 da ameliyata girdim gece 12 den sonra hiç bir şey yemedim...Yav kizlar yarin 11 de ameliyata girecem aksam yemegi yemeyim dedim ama açliktan bayilacam. Saat kaca kadar yemem serbest ki sanirim gece saat 12 den sonra su bile yasak
Çok hoş, Dr ve nerde oldu özelden yazarmısınCanım belki sana motivasyon olur ameliyatımız aynı değil ama ben çok mutluyum inanılmaz özgüven doldum öncesi sonrası foto atayım sana belki biraz motive olursun
Tamam canim cok sagol yemeyim hic biseyCanım ben sabah 8.30 da ameliyata girdim gece 12 den sonra hiç bir şey yemedim...
Insallah canim ama venimki laser falan degil klasik lipo olacak. Burda alet yokEminim seninkinde çokkkkk iyi olacak hiç korkma