Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok haklısın canım Allah mecburiyetten yaptırmasın. Bu dokunuşlar benim psikolojimi o kadar çok düzeltti ki çok mutluyum Allah herkese sağlık sıhhat versin :)

Evet canım psikoloji ve kendine güven çok önemli.
Bir psikolojik danışman adayı olarak dediğiniz herşeye katılıyorum yaşadıklarınız için çok üzgünüm ama maşallah çok güçlü bi kadınsınız sizin gibi kadınları görünce çok mutlu oluyorum hep böyle pozitif kalın :*

Tatlim sende bi dr ile gorus ama kotu dusunme kan pihtilasmasi bende de var hamileyken hergun hem.5000mg lik igne hemde kansulandirici hap icerdim kanim bebege zarar veriyor der doktor.
Karın germe de ameliyattan sonra kalkıp yürümek gerek hemen ciğerlere giden pıhtı ölüme yol açabiliyor dedi doktorum emboli yani çorap gitdirecekler bana ameliyatta

Karın germe de ameliyattan sonra kalkıp yürümek gerek hemen ciğerlere giden pıhtı ölüme yol açabiliyor dedi doktorum emboli yani çorap gitdirecekler bana ameliyatta
Canım Emboli atmasın diye mutlaka o çorabı giydiriyorlar benim tam bir hafta kaldı önlem olarak. Drum öyle istedi.

Merhabalar ameliyat olalı 1 ay 1 hafta oluyor hala yürüyüş yapınca biraz gezince karnım aşırı şişiyor bu kadar şişmesi normal mi özellikle genital üstü şişkinlikten göremiyorum

Cok duygulandim inanki. Aynen cok haklisin rabbim zirunlu operasyonlar nasip etmesin masallah cok guclu bir kadinsin. Ben agrilari hic kipirdamasak bile oluyor saniyordum dogum sancisi gibi. Insallah hersey istedigimiz gibi olur

Valla ben ilk hafta kontrole giderken eşimin arabası yüksek biraz binmekte zorlandım her çukurda biraz karnım acıdı, çıkışta da hastane eve çok yakındı fazla sıkıntı yaşamadım aslında ama diyebilirim ki sezeryan daha zor

Amin

Ameliyat sonrası Corap giymede mi var. Nasıl oluyor?? Ciğerlere pıhtı felan, duymadım ben oyle şeyler
Emboli riskine karşı varis çorabı gibi bir çorap giydiriyorlar...Aslında bel ameliyatı ameliyatlarda da giydiriyorlar pıhtı atmasın diye. Benim bel ameliyatında da giydirilmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…