Çok haklısın canım Allah mecburiyetten yaptırmasın. Bu dokunuşlar benim psikolojimi o kadar çok düzeltti ki çok mutluyum Allah herkese sağlık sıhhat versin :)Ben ağrı olayına hiç takılmadım. Fazla ağrı olmuyor. Şöyle diyim durup dururken bir ağrın olmayacak. Sadece hareket ederken olacak. Önemli olan sadece güzellik için ameliyat olalım. Allah sağlık dışında mecburi operasyon yaşatmasın.Benim 2015 de mecburen geçirdiğim meme ıpetasyonu kprkunç ağrılıydı. Yani böyle bir ağrı sende olmayacak canım merak etme. Ben göğüslerimi çok beğenirdim. Büyük değildi ama güzeldi. Silikona çok karşıydım. 2 yıl önce ani bir teşhisle yıkıldım ve mecburen meme estetiği oldum. Tabiki şimdi daha güzel oldu. Ama o kadar garip bir duygu ki... O güzelliği göremiyorum bile. Sadece kendi isteğimle olsaydım sağlık sorunu olmasaydı farklı görürdüm. Bu kadar güzelliğine düşkün olan ben belime kadar saçlarım her şey kemoterapide gitmişti. Kızlar size tavsiyem bir abla olarak başarabiliyorsanız sizi üzenlerden uzak durun. Sağlığınızın değerini bilin. Ben hala çok başaramıyorum. Çok değer verdiklerim sanırım bana o değeri vermedi. Üzüntü sonunda ca olarak geldi. Şimdi yüce rabbime şükür iyiyim.
Ama sağlık çok önemli. Kendimi yıpratmadan ufak fiziki düzeltmeler mutlu ediyor. Bu arada yüzümde estetik yok. Sadece nazolabialde dolgu var. Göz kapağında çok minumum dokunuş.Yüz gerne ihtiyacım olmadı :) Umarım olmaz. Çünkü yaşadığım rahatsızlıktan sonra artık zor.
Biraz iç dökme oldu. :) Artık mevcudiyeti korumaya çalışıyorum ama aklım popoda))) . Eee yakında spor diyorum artık.
Hepinize sağlık diliyorum arkadaşlar.
Bir psikolojik danışman adayı olarak dediğiniz herşeye katılıyorum yaşadıklarınız için çok üzgünüm ama maşallah çok güçlü bi kadınsınız sizin gibi kadınları görünce çok mutlu oluyorum hep böyle pozitif kalın :*Evet canım psikoloji ve kendine güven çok önemli.
Çok teşekkür ederim canım. ❤Bir psikolojik danışman adayı olarak dediğiniz herşeye katılıyorum yaşadıklarınız için çok üzgünüm ama maşallah çok güçlü bi kadınsınız sizin gibi kadınları görünce çok mutlu oluyorum hep böyle pozitif kalın :*
Ben ağrı olayına hiç takılmadım. Fazla ağrı olmuyor. Şöyle diyim durup dururken bir ağrın olmayacak. Sadece hareket ederken olacak. Önemli olan sadece güzellik için ameliyat olalım. Allah sağlık dışında mecburi operasyon yaşatmasın.Benim 2015 de mecburen geçirdiğim meme ıpetasyonu kprkunç ağrılıydı. Yani böyle bir ağrı sende olmayacak canım merak etme. Ben göğüslerimi çok beğenirdim. Büyük değildi ama güzeldi. Silikona çok karşıydım. 2 yıl önce ani bir teşhisle yıkıldım ve mecburen meme estetiği oldum. Tabiki şimdi daha güzel oldu. Ama o kadar garip bir duygu ki... O güzelliği göremiyorum bile. Sadece kendi isteğimle olsaydım sağlık sorunu olmasaydı farklı görürdüm. Bu kadar güzelliğine düşkün olan ben belime kadar saçlarım her şey kemoterapide gitmişti. Kızlar size tavsiyem bir abla olarak başarabiliyorsanız sizi üzenlerden uzak durun. Sağlığınızın değerini bilin. Ben hala çok başaramıyorum. Çok değer verdiklerim sanırım bana o değeri vermedi. Üzüntü sonunda ca olarak geldi. Şimdi yüce rabbime şükür iyiyim.
Ama sağlık çok önemli. Kendimi yıpratmadan ufak fiziki düzeltmeler mutlu ediyor. Bu arada yüzümde estetik yok. Sadece nazolabialde dolgu var. Göz kapağında çok minumum dokunuş.Yüz gerne ihtiyacım olmadı :) Umarım olmaz. Çünkü yaşadığım rahatsızlıktan sonra artık zor.
Biraz iç dökme oldu. :) Artık mevcudiyeti korumaya çalışıyorum ama aklım popoda))) . Eee yakında spor diyorum artık.
Hepinize sağlık diliyorum arkadaşlar.[/QUOTE
Canim cok cok geçmiş olsun. Allâh birdaha da yaşatmasin. Hep güzellikler için dokunuşlar olsun
Karın germe de ameliyattan sonra kalkıp yürümek gerek hemen ciğerlere giden pıhtı ölüme yol açabiliyor dedi doktorum emboli yani çorap gitdirecekler bana ameliyattaTatlim sende bi dr ile gorus ama kotu dusunme kan pihtilasmasi bende de var hamileyken hergun hem.5000mg lik igne hemde kansulandirici hap icerdim kanim bebege zarar veriyor der doktor.
Canım Emboli atmasın diye mutlaka o çorabı giydiriyorlar benim tam bir hafta kaldı önlem olarak. Drum öyle istedi.Karın germe de ameliyattan sonra kalkıp yürümek gerek hemen ciğerlere giden pıhtı ölüme yol açabiliyor dedi doktorum emboli yani çorap gitdirecekler bana ameliyatta
Cok duygulandim inanki. Aynen cok haklisin rabbim zirunlu operasyonlar nasip etmesin masallah cok guclu bir kadinsin. Ben agrilari hic kipirdamasak bile oluyor saniyordum dogum sancisi gibi. Insallah hersey istedigimiz gibi olurBen ağrı olayına hiç takılmadım. Fazla ağrı olmuyor. Şöyle diyim durup dururken bir ağrın olmayacak. Sadece hareket ederken olacak. Önemli olan sadece güzellik için ameliyat olalım. Allah sağlık dışında mecburi operasyon yaşatmasın.Benim 2015 de mecburen geçirdiğim meme ıpetasyonu kprkunç ağrılıydı. Yani böyle bir ağrı sende olmayacak canım merak etme. Ben göğüslerimi çok beğenirdim. Büyük değildi ama güzeldi. Silikona çok karşıydım. 2 yıl önce ani bir teşhisle yıkıldım ve mecburen meme estetiği oldum. Tabiki şimdi daha güzel oldu. Ama o kadar garip bir duygu ki... O güzelliği göremiyorum bile. Sadece kendi isteğimle olsaydım sağlık sorunu olmasaydı farklı görürdüm. Bu kadar güzelliğine düşkün olan ben belime kadar saçlarım her şey kemoterapide gitmişti. Kızlar size tavsiyem bir abla olarak başarabiliyorsanız sizi üzenlerden uzak durun. Sağlığınızın değerini bilin. Ben hala çok başaramıyorum. Çok değer verdiklerim sanırım bana o değeri vermedi. Üzüntü sonunda ca olarak geldi. Şimdi yüce rabbime şükür iyiyim.
Hepinize sağlık diliyorum arkadaşlar.
Valla ben ilk hafta kontrole giderken eşimin arabası yüksek biraz binmekte zorlandım her çukurda biraz karnım acıdı, çıkışta da hastane eve çok yakındı fazla sıkıntı yaşamadım aslında ama diyebilirim ki sezeryan daha zorArkadaslar sezeryandan sonra hastane çıkışı arabayla eve geçmek çok zordu, her cukura girişte karnım cok kotuydu, acaba karın germede de aynı sıkıntımı yaşanır eve gecerken, yoksa 2. Gun daha rahat mı olur ağrı acısından, sezeryan acısıyla aynı derecede mi bu karın germe
Gerekimde bende giyerim cnmCanım Emboli atmasın diye mutlaka o çorabı giydiriyorlar benim tam bir hafta kaldı önlem olarak. Drum öyle istedi.
Çok normal bende de oluyor korse takmadığımda özellikleMerhabalar ameliyat olalı 1 ay 1 hafta oluyor hala yürüyüş yapınca biraz gezince karnım aşırı şişiyor bu kadar şişmesi normal mi özellikle genital üstü şişkinlikten göremiyorum
Merak etme her şey çok güzel olacak. Pazartesiye az kaldı ❤Cok duygulandim inanki. Aynen cok haklisin rabbim zirunlu operasyonlar nasip etmesin masallah cok guclu bir kadinsin. Ben agrilari hic kipirdamasak bile oluyor saniyordum dogum sancisi gibi. Insallah hersey istedigimiz gibi olur
AminAyyy canim yaaa ama adam hakli valla felaket seksi oldun. Sende evde ip askili penye gecelik giy hem guzel durur hemde sık. Umarim bunlari bende yasarim. Benim vurdum duymaz kalasta beni farkeder ve kiskanir insallah. Simdi varligimin bile farkinda degil insallah ameliyat benim miladim olur tum guzel gunlerin baslangici ve tabi herkesin
Insqllah canim nolut bana dua edinMerak etme her şey çok güzel olacak. Pazartesiye az kaldı ❤
Dualarımız seninle inşallahInsqllah canim nolut bana dua edin
Allah rqzi olsun daris da sana insallahDualarımız seninle inşallah
Emboli riskine karşı varis çorabı gibi bir çorap giydiriyorlar...Aslında bel ameliyatı ameliyatlarda da giydiriyorlar pıhtı atmasın diye. Benim bel ameliyatında da giydirilmişti...Ameliyat sonrası Corap giymede mi var. Nasıl oluyor?? Ciğerlere pıhtı felan, duymadım ben oyle şeyler
Dualarım seninleInsqllah canim nolut bana dua edin