canım hiç sıkma canını herşey çok güzel olacak emin olAllah rqzi olsun daris da sana insallah
Aynı sorun bendede oluyor şişlik ve ağrıMerhabalar ameliyat olalı 1 ay 1 hafta oluyor hala yürüyüş yapınca biraz gezince karnım aşırı şişiyor bu kadar şişmesi normal mi özellikle genital üstü şişkinlikten göremiyorum
Insallah. Iyiki sizleri tanidim tek destekcim sizlersinizC
canım hiç sıkma canını herşey çok güzel olacak emin ol
Aynı sorun bendede oluyor şişlik ve ağrı
Sezaryanla kesinlikle aynı deyil..sezaryandan daha kolay..sezeryanda rahimde dahil yedi kat kesiliyor..karın germede kesi yerinin acısı olmuyor..sadece mide kasları dikilmişse onlarn ağrısı oluyor..lipoda yapılmışsa biraz onunda acısı oluyor..zaten ameliyat esnasındada güçlü ağrı kesiceler yapılıyormuş içeriye..bu sebeple biz ağrıyı daha az hissediyoruz..yolculukta çıkurlar etkiliyor..ama dayanılmaz deyil tabikideArkadaslar sezeryandan sonra hastane çıkışı arabayla eve geçmek çok zordu, her cukura girişte karnım cok kotuydu, acaba karın germede de aynı sıkıntımı yaşanır eve gecerken, yoksa 2. Gun daha rahat mı olur ağrı acısından, sezeryan acısıyla aynı derecede mi bu karın germe
Umarim dedigin gibidir. Gece ruyalarima girdi ameyattan sonra okadar cok aci cekiyordum okadar cok canim yamiyordu kiSezaryanla kesinlikle aynı deyil..sezaryandan daha kolay..sezeryanda rahimde dahil yedi kat kesiliyor..karın germede kesi yerinin acısı olmuyor..sadece mide kasları dikilmişse onlarn ağrısı oluyor..lipoda yapılmışsa biraz onunda acısı oluyor..zaten ameliyat esnasındada güçlü ağrı kesiceler yapılıyormuş içeriye..bu sebeple biz ağrıyı daha az hissediyoruz..yolculukta çıkurlar etkiliyor..ama dayanılmaz deyil tabikide
Endişelenmen çok normal canım..ben iki sefer gün alıp korkudan iptal etmiş birisiyim..ama şimdi keşki daha önce olsaymışım boşuna korkmuşum diyorum..iyi şeyler düşün güzel sonuçların olsun..duanı yap gerisi şans artık..Umarim dedigin gibidir. Gece ruyalarima girdi ameyattan sonra okadar cok aci cekiyordum okadar cok canim yamiyordu ki
Aaa korkma kuzum ya. Bak sana neler yazdım dün. Onları düşün. Güle oynaya git. Acı filan inan yok. Tek zorluk ayılma aşaması. Sonrası çok kolay. Yarın dimi...Hadi bakalım yarın seninleyiz.Umarim dedigin gibidir. Gece ruyalarima girdi ameyattan sonra okadar cok aci cekiyordum okadar cok canim yamiyordu ki
Canım inan her an dua ediyorum senin için, hersey en güzeli olur inşallah, guzel haberlerleUmarim dedigin gibidir. Gece ruyalarima girdi ameyattan sonra okadar cok aci cekiyordum okadar cok canim yamiyordu ki
Karın germe olmadım ama okuduklarımdan biraz zorlar gibi seniMerhaba arkadaslar bende yeniyim uzun zamandir bende TamKarin germe Istiyorum benim sorunum biz bu sene arabayla almanyadan turkiyeye gelecegiz son 10gunde ben bu ameliyati olsam sizce biraz iyilesirmi geri donebilirmiyiz arabayla
Bu arada arabayla 1,5gunde geliyoruz Yani oyle 3 Gun surmuyor Cokistiyorum zamanim kIsa[/QUOTE
Son 10 güne bırakmaBu arada arabayla 1,5gunde geliyoruz Yani oyle 3 Gun surmuyor Cokistiyorum zamanim kIsa
Zaten yazdiklarim beni cok etkiledi daha rahatladim. Zaten bi siz varsiniz yanimda olanAaa korkma kuzum ya. Bak sana neler yazdım dün. Onları düşün. Güle oynaya git. Acı filan inan yok. Tek zorluk ayılma aşaması. Sonrası çok kolay. Yarın dimi...Hadi bakalım yarın seninleyiz.
Ameliyattan sonra yolculuk yapanlar oldu. Ama cok dikkat etmen lazim hem 10gun de ilk gunlere nazaran daha iyi olursun sanirim. Benim ameliyatta yarin.Merhaba arkadaslar bende yeniyim uzun zamandir bende TamKarin germe Istiyorum benim sorunum biz bu sene arabayla almanyadan turkiyeye gelecegiz son 10gunde ben bu ameliyati olsam sizce biraz iyilesirmi geri donebilirmiyiz arabayla
Allah razi olsun cikar cikmaz vende sana edecemCanım inan her an dua ediyorum senin için, hersey en güzeli olur inşallah, guzel haberlerle
Insallah senin ameliyatinda cok iyi gecer sorunsuz ve agrisiz Allah yardimcin olsun Darisi Insallah bana bi kac arkadas yaptidi gereckten cok Guzel Oldu Onlarin Gobegi benimkinden daha kotu durumdaydi ama tas gibi oldularAmeliyattan sonra yolculuk yapanlar oldu. Ama cok dikkat etmen lazim hem 10gun de ilk gunlere nazaran daha iyi olursun sanirim. Benim ameliyatta yarin.
Insallah allah razi olsun. Darisi da sana ameliyattan cikinca bol bol dua edecem olmak isteyenlereInsallah senin ameliyatinda cok iyi gecer sorunsuz ve agrisiz Allah yardimcin olsun Darisi Insallah bana bi kac arkadas yaptidi gereckten cok Guzel Oldu Onlarin Gobegi benimkinden daha kotu durumdaydi ama tas gibi oldular
Insallah iyi haberlerini bekliyoruz bende Merak ediyorum dualarimiz seninleInsallah allah razi olsun. Darisi da sana ameliyattan cikinca bol bol dua edecem olmak isteyenlere