- 12 Mart 2015
- 906
- 394
Yag enjeksiyon cnmCanım sen memene yağ mı protez mi yaptırıyorsun. Belki demiştin ama unuttum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yag enjeksiyon cnmCanım sen memene yağ mı protez mi yaptırıyorsun. Belki demiştin ama unuttum.
Ben nokta kadar istiyotum. Cok kucukEvet tüm isteklerini önceden iyice belirt mesela ben göbek deliğimi küçük ve çizgi gibi olsun istiyordum söylemeyi unuttum yuvarlak oldu
Böylede süpersinTatilden +3 kilo döndüm regli ödemim var ona rağmen az önce fotoğraf çekip koydum bugün Dr randevum vardı gittikçe daha da şekillenecek dedi doktorum
Canım neden protez istemiyorsun. Memeye dikleştirme olacak mı ? Tabiki dikleştirmeye ihtiyacın var mı bilmiyorum. Dikleştirme olacaksa yağ güzel olur. Silikon ömür boyu kalıcı biliyorsun.Yag enjeksiyon cnm
karın germeye kimler giriyor arkadaşlar ben 2 hafr-ta içinde kısmetse emboliden korkuyorum,iç kanamadan vs.
Sarkma yoksa yağ iyi fikir. Hem bizde sonucu görmüş oluruz. İnşallah çok güzel olur canım. Proteze belki hiç gerek kalmaz. Popoya yağ enjekte ediliyor. Çok erimiyor sanırım. Ama yüzde hep eriyor. Meme hareketsiz bir bölge . Yağın çoğu kalır bence. Pazartesi ameliyattan çıktıktan bir kaç saat sonra kendini daha iyi hissedersin. Ertesi gün iyice kendinde olursun. Tek sıkıntı karın germede oluyor. Ama en güzel değişikliği de germe olayı yapıyor.Canim goguslerim de pek sarkma yok sadece kucukler. Dr yag da guzel.olur dedim hemde butceden dolayi onu ileri zamanda yaptiracam
Aynen bende kısmetse takipteyim seni12 gün sonrq gireceğim bende.
Ay cok tatlısın yaa :) bırak kıskansın boşver çünkü çok güzel olmuşsun, bende bayıldım walla:)Eskiden ne giyicem diye düşünürdüm şimdi ne giysem diyorum herşey iyi güzel de eşimin kıskançlığı tavan yaptı bunaldım ne yapsam bilmiyorum ??? bugün kuaföre arkasından doktora gidicem diye süslendim biraz tatilden geldim yanık tenliyim diye güzel bir elbise giydim geldiğimde evdeydi ben biraz sıcaklamıştım hemen üstümü değiştirip rahat pijamalarımı giydim baktım surat beş karış dışarıda süslüymüşüm eve gelince paspal giyiniyormuşum bunu bana birkaç kez daha söyledi hemen gittim askılı güzel bir elbise giydim şimdi de mor kombinezonum vardı Yen'i gelin çeyizinde olur ya hani onu giydim oturuyorum valla daral geldi yaa bu sıcakta giyseydim ya pamuklu şortumu falan hiç rahat değilim
Ayyy canim yaaa ama adam hakli valla felaket seksi oldun. Sende evde ip askili penye gecelik giy hem guzel durur hemde sık. Umarim bunlari bende yasarim. Benim vurdum duymaz kalasta beni farkeder ve kiskanir insallah. Simdi varligimin bile farkinda degil insallah ameliyat benim miladim olur tum guzel gunlerin baslangici ve tabi herkesinEskiden ne giyicem diye düşünürdüm şimdi ne giysem diyorum herşey iyi güzel de eşimin kıskançlığı tavan yaptı bunaldım ne yapsam bilmiyorum ??? bugün kuaföre arkasından doktora gidicem diye süslendim biraz tatilden geldim yanık tenliyim diye güzel bir elbise giydim geldiğimde evdeydi ben biraz sıcaklamıştım hemen üstümü değiştirip rahat pijamalarımı giydim baktım surat beş karış dışarıda süslüymüşüm eve gelince paspal giyiniyormuşum bunu bana birkaç kez daha söyledi hemen gittim askılı güzel bir elbise giydim şimdi de mor kombinezonum vardı Yen'i gelin çeyizinde olur ya hani onu giydim oturuyorum valla daral geldi yaa bu sıcakta giyseydim ya pamuklu şortumu falan hiç rahat değilim
Tatlim sende bi dr ile gorus ama kotu dusunme kan pihtilasmasi bende de var hamileyken hergun hem.5000mg lik igne hemde kansulandirici hap icerdim kanim bebege zarar veriyor der doktor.Aynen bende kısmetse takipteyim seni
Bence sezeryamdan biraz daha fazla cunki sezeryanda deri alinmiyor sadece kesilip geri dikiliyor bunda deri aliniyor bu daha cok hassaiyet ve dikkat isterArkadaslar sezeryandan sonra hastane çıkışı arabayla eve geçmek çok zordu, her cukura girişte karnım cok kotuydu, acaba karın germede de aynı sıkıntımı yaşanır eve gecerken, yoksa 2. Gun daha rahat mı olur ağrı acısından, sezeryan acısıyla aynı derecede mi bu karın germe
Canım ben mirza beye ameliyat oldum tüm vucüt vaser oldum 76 kiloydum bi ay bitti 65 kiloyum hedefim ağustos sonu 58 i görmek inşşşşş ağrılı ameliyat ama dehşet ağrı filan Yok ilk 3 günü sıkıntılı yani evdekiler anlayabilir saklaman biraz güç korse filan var 1 ay boyunca ekim başına hiç bişeyin kalmaz ben 15 gün sonra denize gittim zaten yüzmek ödeme çok iyi geliyormuş lipodan sonra hızlı kilo verdim gerçi benden 8 tl yağ aldınzaten bide delik yerlerinde iz kalıyor 3-5 ay boyunca maalesef ama fondötenle kapatıyorum ben yalnız ağustos sonu tatile gideceksen elini biraz çabuk tut ödemidir izidir derken canın sıkılmasın 3-5 güne gayet ayaklanıp iyi oluyorsun ben yaptım kurtuldum allahtan doktorumda çok iyi biri çıktı kafasına göre değilde benim istediğim gibi psikolojimi bozan şeylere yönelik çalıştı iyiki yaptım. Ama ilk günler nasıl pişmandım Allah'a çok şükür şimdi çok mutluyum yap kurtul benden söylemesikızlar selam.daha önce karın germe oldum.şimdi karın sırt ve yan simitlerden vaser lipo olmayı düşünüyorum.bir çok doktorla görüştüm.ya fiyatları yüksek geldi ya da hiç samimi bulmadım.kafam karıştı açıkçası.bana yardımcı olur musunuz olanlarınız varsa?
1-Eylül sonu,Ekim ilk haftası nişanım olacak ve isteme.Ödemler iner mi elbise giyebilir miyim ?
2-Ağustos son haftası yurtdışı tatilim var.Denize girebilir miyim sıkıntı olur mu ? Ve evdekilere hatta erkek arkadaşıma bile söylemeyi düşünmüyorum.Anlarlar mı ?Mesela iz kalır mı ağustos sonuna?
3-Herkes lipo için dehşet ağrım oldu demiş.Hangi doktora sorsam spor acısı gibi dedi :) Pek inandırıcı olmadı zaten ama cidden dehşet ağrı mı oluyor?
4-78 kg yum maalesef.Resimlere baktığımda bir çok insan vaserla süper sıkılaşmış ve incelmiş.Vaser olup diyetime devam dedersem motivasyon olacak gibi.( Çok korkmama rağmen ) Perşembe sabah aml olsam p tesi işe başlar mıyım?Masabaşı işim.
5-Eve gittiğimde evdekiler anlar mı 2.gün.Belim ağrıyor desem mesela yerler mi?Karın germeden sonra tepki gösterirler eminim.Geçtiğimiz günlerde de bir bayan hayatını kaybetti asla istemezler.Bende bayağı stres oldum ve korkuyorum.Nişanımda var..Ama bir an önce kilolardan kurtulmak ince görünmek istiyorum.Diyete de o şekilde devam ederim diyorum..
Yardımcı olursanız çok sevinirim.Daha önce bu forumda karar verip karın germe olmuştum.Cesarete ihtiyacım var.
Son olarakta konuştuğum doktorlar
Ozan Balık - ( 10.000 dedi sadece asistanı muhatap oluyor )
Alper Tuncel -12.500
Mirza Fırat- 7.500 ( görüşmek istiyorum kendisiyle resimleri çok iyiydi instagramda,fiyatı da makul geldi)
Ben ağrı olayına hiç takılmadım. Fazla ağrı olmuyor. Şöyle diyim durup dururken bir ağrın olmayacak. Sadece hareket ederken olacak. Önemli olan sadece güzellik için ameliyat olalım. Allah sağlık dışında mecburi operasyon yaşatmasın.Benim 2015 de mecburen geçirdiğim meme ıpetasyonu kprkunç ağrılıydı. Yani böyle bir ağrı sende olmayacak canım merak etme. Ben göğüslerimi çok beğenirdim. Büyük değildi ama güzeldi. Silikona çok karşıydım. 2 yıl önce ani bir teşhisle yıkıldım ve mecburen meme estetiği oldum. Tabiki şimdi daha güzel oldu. Ama o kadar garip bir duygu ki... O güzelliği göremiyorum bile. Sadece kendi isteğimle olsaydım sağlık sorunu olmasaydı farklı görürdüm. Bu kadar güzelliğine düşkün olan ben belime kadar saçlarım her şey kemoterapide gitmişti. Kızlar size tavsiyem bir abla olarak başarabiliyorsanız sizi üzenlerden uzak durun. Sağlığınızın değerini bilin. Ben hala çok başaramıyorum. Çok değer verdiklerim sanırım bana o değeri vermedi. Üzüntü sonunda ca olarak geldi. Şimdi yüce rabbime şükür iyiyim.Canim tam tersi en cok eriyen meme bolgesiymis yagin %50eriyor kalan yag kalici mesela 300cc yag basarsa 150kalici.
insallah dedigin gibi olur canim ilk gun sanirim yogun agri kesici yaparlar. Ben aciya dayaniksizimdir. Eve gectikten sonradan korkuyorum ben. Popoya da yag basacakti fakat onu baska zaman yaparim iki operasyon olur cunku karnindan dolayi hep yatacagin icin popon sekil almaz dedi bende kabul etmedim popoya yag enjekteyi sadece etrafindaki yaglar alinarak sekil verecek