- 3 Ekim 2007
- 3.572
- 927
O kadar basit olmuyor canım. Alınan yağ az olursa evdekiler yutabilir :) Ama fazla olursa hemen toparlanamazsın. Ben lazer lipo olmuştum 2011 de. Çok zor toparlanmıştım. Ama sonuç harikaydı. Karın germeyi yıllar önce yaptırmıştım. Lazer lipoyu sırt karın bacak içinden oldum. Ödem bende olmadı. Ertesi gün aynada görüntüme şaşırmıştım.kızlar selam.daha önce karın germe oldum.şimdi karın sırt ve yan simitlerden vaser lipo olmayı düşünüyorum.bir çok doktorla görüştüm.ya fiyatları yüksek geldi ya da hiç samimi bulmadım.kafam karıştı açıkçası.bana yardımcı olur musunuz olanlarınız varsa?
1-Eylül sonu,Ekim ilk haftası nişanım olacak ve isteme.Ödemler iner mi elbise giyebilir miyim ?
2-Ağustos son haftası yurtdışı tatilim var.Denize girebilir miyim sıkıntı olur mu ? Ve evdekilere hatta erkek arkadaşıma bile söylemeyi düşünmüyorum.Anlarlar mı ?Mesela iz kalır mı ağustos sonuna?
3-Herkes lipo için dehşet ağrım oldu demiş.Hangi doktora sorsam spor acısı gibi dedi :) Pek inandırıcı olmadı zaten ama cidden dehşet ağrı mı oluyor?
4-78 kg yum maalesef.Resimlere baktığımda bir çok insan vaserla süper sıkılaşmış ve incelmiş.Vaser olup diyetime devam dedersem motivasyon olacak gibi.( Çok korkmama rağmen ) Perşembe sabah aml olsam p tesi işe başlar mıyım?Masabaşı işim.
5-Eve gittiğimde evdekiler anlar mı 2.gün.Belim ağrıyor desem mesela yerler mi?Karın germeden sonra tepki gösterirler eminim.Geçtiğimiz günlerde de bir bayan hayatını kaybetti asla istemezler.Bende bayağı stres oldum ve korkuyorum.Nişanımda var..Ama bir an önce kilolardan kurtulmak ince görünmek istiyorum.Diyete de o şekilde devam ederim diyorum..
Yardımcı olursanız çok sevinirim.Daha önce bu forumda karar verip karın germe olmuştum.Cesarete ihtiyacım var.
Son olarakta konuştuğum doktorlar
Ozan Balık - ( 10.000 dedi sadece asistanı muhatap oluyor )
Alper Tuncel -12.500
Mirza Fırat- 7.500 ( görüşmek istiyorum kendisiyle resimleri çok iyiydi instagramda,fiyatı da makul geldi)
Yerim seni kız :) Bu ne itina. Allah iyiliğini versin. Bunları kullanmaya inan vakit olmaz. Ameliyattan çıktığında korsen olacak. Bir gece kalacaksın. Önden düğmeli bir kıyafet ve terlik yeterli.Eki Görüntüle 2023743 Eki Görüntüle 2023743 kiyafetlerim steril kalsin birburlerinden mikrop bulasmasin diye tek tek çıtcıtlı posetle ambalajladim
Oyle de canim ben yinede tedbirli oluyim dedim. Valla acayip heyecanloyim hic aklimdan cikmiyoYerim seni kız :) Bu ne itina. Allah iyiliğini versin. Bunları kullanmaya inan vakit olmaz. Ameliyattan çıktığında korsen olacak. Bir gece kalacaksın. Önden düğmeli bir kıyafet ve terlik yeterli.
Çok sukur canım cok iyi hissediyorum. Bugün 2 saatliğine dışarı çıktım. Yarın oğlanın doğumgünü var ufak hediye alayım dedim. Ctesi malum isbasi. Birazdan resim yukleyecegim bakarsin
Tamam canim heyecanla bekliyorum. Disariya cikmak sikinti olmadimi canim sanaÇok sukur canım cok iyi hissediyorum. Bugün 2 saatliğine dışarı çıktım. Yarın oğlanın doğumgünü var ufak hediye alayım dedim. Ctesi malum isbasi. Birazdan resim yukleyecegim bakarsin
En az beş defa dinlendim. . Ama benim içinde iyi oldu değişiklik olduTamam canim heyecanla bekliyorum. Disariya cikmak sikinti olmadimi canim sana
Yukeyecegim resim bazen uzantusindan dolayi olmayabiliyor yukleyecegin resmi tekrar ekran goruntusu yakalar gibi cek ozaman uzantisi screenshot olur hemen yuklenirBu arada albüm oluşturdum ama resim yukleyemiyorum. Nedenini bilen var mi
Tabi illa olmustur ama dikkat et yinedeEn az beş defa dinlendim. . Ama benim içinde iyi oldu değişiklik oldu
Ben pazartesi gidiyirum insallahkarın germeye kimler giriyor arkadaşlar ben 2 hafr-ta içinde kısmetse emboliden korkuyorum,iç kanamadan vs.
hadi bakalım hayırlısı ile inşallah korkuyor mun ben cok korkuyorumBen pazartesi gidiyirum insallah
Canımcım korkma. Hep korkarak girdik. Ama istiyorsak başka yolu yok. Ben yaptırdım. Geçer gider...karın germeye kimler giriyor arkadaşlar ben 2 hafr-ta içinde kısmetse emboliden korkuyorum,iç kanamadan vs.
inşallah bebişim inşallah iyiki varsınız.Canımcım korkma. Hep korkarak girdik. Ama istiyorsak başka yolu yok. Ben yaptırdım. Geçer gider...
Canım sen memene yağ mı protez mi yaptırıyorsun. Belki demiştin ama unuttum.Ben pazartesi gidiyirum insallah
Evet tüm isteklerini önceden iyice belirt mesela ben göbek deliğimi küçük ve çizgi gibi olsun istiyordum söylemeyi unuttum yuvarlak olduinşallah bebişim inşallah iyiki varsınız.
Allah razi ilsun canim. Yok korkmuyorumhadi bakalım hayırlısı ile inşallah korkuyor mun ben cok korkuyorum