Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Daha ne koyacaksınız yeter çok bile ben sadece pijama ve ic çamaşırı koymuştum hastane çantam bomboştu hiçbirşeye gerek yok çünkü 1 gece kaldım zaten terliği de hastane verdi zaten.Hele diş fırçası falan ne gerekki halin mi olacak onlari kullanmaya :) hastaneye eşofman giyip gitmistim cikarken de aynisini giyip çıktım bu kadar yanimda eşim kaldi zaten ne gerekiyosa aldı.önemli olan sağlıklı bisekilde olup çıkmanız Allah yardımcınız olsun.Bu arada ben makyaj yapip gitmiştim baktim doktor kizmiyo iyi oldu çıkınca bakima gerek görmedim:))))

Allah iyiliğini versin miss blue gece gece güldürdün beni
Bu arada pijama
Bu arada pijaman önden düğmeli olsun giyerken rahat oluyo. Pijama bile götürmesem olurmuş ameliyata girdigim önlükle durdum hasta bakicilar geldiler pijamami giymek istiyorum dedigimde istersen önlük daha rahat olur giydirmeyelim dediler yok giyeyim madem getirdim dedim:))))

Ben de bugum doktora hastanede kalis suremi uzatin diyecem orda serum igne falan daha iyi olur.pijamayi onden dugmeli bulamadim sadece gogus kismi dugmeli ama buyum veden ve cok esnek aldim elbise gecelikleri de rahat giyiyim diye.

Insallqh canim.yaaa umarim nekahat donemimde rahat gecer regli de olmadim erken oluyum da rahat ediyim diye adet söktürücü ictim.ama yine olmadim insallah artik adetim gec olur diye dua edecem
Canim benim de normalde ameliyat tarihine denk geliyordu ama heyecandan 3 gun önce oldum. Ameliyattan 1 gun önce bitmişti. Ama ameliyata hazırlanırken önlük giyerken birde baktım ki kanamam olmuş. Doktora sordum sorun değil dedi. Ameliyattan çıkınca hiç leke gelmedi şükür. İnşallah sen de bugünlerde olursun da rahat edersin yoksa zorlana ilirsin. Şimdiden geçmiş olsun canim

:)))) Ay deli ya koptum sen tatile kaç valiz gidiyorsun canım ya

mrb benimde reglim heyecandan kesin geç gelir ve tamda ameliyat günüme gelir diye korkuyorum. Denk gelse nasıl olurki çamaşırlamı gireceğim ameliyata? öyleyse daha iyi olur aslında. doktoruma da en önemli şeyleri sormayı unutuyorum hep.

birde elinizde varsa kullandığınız korsenin fotoğrafını atarmısınız? benim doktorum tarif etti fakat çoğu uzun netten baktıklarımın. Ağ kısmı açık olanlardan istedi doktorum. Mayo gibi olanlarda popomuza etki edip küçültmesin :) bir yeri yaparken diğerinden olmayalaım :) sonuçta şekil verme özelliği var ya bunların.

Acaba bende adet geciktirici mi icsem. Benimki tam amelyat haftamda.

Yok artık mis Hepi topu 2 gün kalacaksın yahu ilk gün hastane kıyafetin olur üzerinde daha rahat çünkü.sonra bir gecelik bir terlik yeterli o ne öyle tatile gider gibi hazırlandın
Aaa valla bende terlerim falan pijamalarim yetmezse annemi gonderir yikatir ütületir getirtiririm diyodum. Ozaman yeter bunlar sanirim

Benim dr lumbosakral korse aldırdı. Arka ve yanları çelik li ve kemerli olandan. Şimdi ise normal bel korsesi ne geçtim. Cirtcirt li olana. Ama benim bacaklarda filan işlem yok. Beldesi simit ve karın.

2 adet pijama takımı ve 2 adet gecelik fazla. Birer tane olsa kâfi.. 4 çamaşırda fazla,2 tane yeter. Yanına günlük ped alabilirsin hijyen açısından birkaç tane.
Islak mendil ve kağıt rulo peçete koy birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…