Diğer yazdıklarında olsun tabi,ben fazla olanları eksilttim sadeceBu kadarcik mi? Mezura bile koymustum ben
Gunluk ped ne icin? Adet olmazsamda aliyimmi. Bem hergin camasir degistiririm diye dusunduydum. Bi de adet geciktirici kullansammi adet söktürücu ictim.olmadi bari geciktirici icsem 10gun falan gecikse yada dogum kontrol hapi yutsam 10gun adetime 3 gun kaldi2 adet pijama takımı ve 2 adet gecelik fazla. Birer tane olsa kâfi.. 4 çamaşırda fazla,2 tane yeter. Yanına günlük ped alabilirsin hijyen açısından birkaç tane.
Islak mendil ve kağıt rulo peçete koy birde.
Benim.korseyi dr alacakmis ama yarin soracam seninkinden mi alacak yoksa pacali olanlardan falan mi bende basen ve popoya da lipo varBenim dr lumbosakral korse aldırdı. Arka ve yanları çelik li ve kemerli olandan. Şimdi ise normal bel korsesi ne geçtim. Cirtcirt li olana. Ama benim bacaklarda filan işlem yok. Beldesi simit ve karın.
Çamaşırın temiz kalsın diye. Çamaşır değiştirmektense ped değiştirirsin. Sen bilirsin yaniGunluk ped ne icin? Adet olmazsamda aliyimmi. Bem hergin camasir degistiririm diye dusunduydum. Bi de adet geciktirici kullansammi adet söktürücu ictim.olmadi bari geciktirici icsem 10gun falan gecikse yada dogum kontrol hapi yutsam 10gun adetime 3 gun kaldi
Ameliyat gününe denk gelirse ameliyat iptal olur.çünkü sonda takılıyor çamaşırla ameliyata girme ihtimalin yok.bu konuyu doktorunla konuşmalısın.içeceğin ilaçlarda çok önemli kan sulandırıcı şeyler kullanılmamalı çünkü.anestezi konusunda sorun yaratır.yeşil çayı bile 10 gün önceden içmememi istemişti doktorum.geciktirici içeceksen bile sormak gerekir.mrb benimde reglim heyecandan kesin geç gelir ve tamda ameliyat günüme gelir diye korkuyorum. Denk gelse nasıl olurki çamaşırlamı gireceğim ameliyata? öyleyse daha iyi olur aslında. doktoruma da en önemli şeyleri sormayı unutuyorum hep.
Canım Arzum77 doğru söylüyor artık söktürücü içmişsin geciktirici hiç fayda etmez. En umrede bir hafta on gün kala başlıyorum yine de durdurmuyor düşün. Yani senin çok az kalmış bir de söktürücü almışsın üstelik...Gunluk ped ne icin? Adet olmazsamda aliyimmi. Bem hergin camasir degistiririm diye dusunduydum. Bi de adet geciktirici kullansammi adet söktürücu ictim.olmadi bari geciktirici icsem 10gun falan gecikse yada dogum kontrol hapi yutsam 10gun adetime 3 gun kaldi
Ooofff valla ne yapacagimi sasirdimÇamaşırın temiz kalsın diye. Çamaşır değiştirmektense ped değiştirirsin. Sen bilirsin yani
Adet söktürücü içmişsin birde adet geciktirici mi içeceksin? Hormonlarınla bu kadar oynama bence. Ve doktora danışmadan ilaç kullanma,en azında sağlık ocağına git danış öyle kullan.
Doğum kontrol hapı içim geç kalmışsın. Önceki adetinin ilk günü kullanmaya başlaman gerekirdi,artık işe yaramaz..
Olmadı tampon kullanırsın. Yani adet olursan çok rahat olmaz ama yapacak birşey yok. Yinede sağlık ocağına git görüş bence. Adet gününe denk gelirse plastik cerrahındasın danış,yada asistanına söyle.Ooofff valla ne yapacagimi sasirdim
Bugun kontrolum var gidince soruyum bi ameloyattan hemen sonra yesil cay icilir ama demi odem atmak icin icmeyi dusunuyorumAmeliyat gününe denk gelirse ameliyat iptal olur.çünkü sonda takılıyor çamaşırla ameliyata girme ihtimalin yok.bu konuyu doktorunla konuşmalısın.içeceğin ilaçlarda çok önemli kan sulandırıcı şeyler kullanılmamalı çünkü.anestezi konusunda sorun yaratır.yeşil çayı bile 10 gün önceden içmememi istemişti doktorum.geciktirici içeceksen bile sormak gerekir.
Evet canim kesinlikle haklisiniz artik kendi haline biraktim adetimin olacagi varsa olacak illa. Tek temennim gec gelmesi ilk haftayi bari atlatiyimCanım Arzum77 doğru söylüyor artık söktürücü içmişsin geciktirici hiç fayda etmez. En umrede bir hafta on gün kala başlıyorum yine de durdurmuyor düşün. Yani senin çok az kalmış bir de söktürücü almışsın üstelik...
Canım günlük ped almıştım yanıma çok rahat oluyor...
Arzum şoklardayim sen beni izleye almadin miOlmadı tampon kullanırsın. Yani adet olursan çok rahat olmaz ama yapacak birşey yok. Yinede sağlık ocağına git görüş bence. Adet gününe denk gelirse plastik cerrahındasın danış,yada asistanına söyle.
Ameliyat gününe denk gelirse ameliyat iptal olur.çünkü sonda takılıyor çamaşırla ameliyata girme ihtimalin yok.bu konuyu doktorunla konuşmalısın.içeceğin ilaçlarda çok önemli kan sulandırıcı şeyler kullanılmamalı çünkü.anestezi konusunda sorun yaratır.yeşil çayı bile 10 gün önceden içmememi istemişti doktorum.geciktirici içeceksen bile sormak gerekir.
Benim doğum öncesinden kalan badilerim vardı askılı. Hergün birini giyiyorum valla. Aynada çok hoş gorunuyor. Kaldı ki daha 10 gün olduKızlar karın gelmeden sonra ipli bikini giyen var mı, rüya gibi allahım, ben dar tişort giyemiyorum
Karın germeye dayandiysan lipoya dayanirain. Evet spor ağrısı gibi. Çürümüş et ağrısı gibikızlar selam.daha önce karın germe oldum.şimdi karın sırt ve yan simitlerden vaser lipo olmayı düşünüyorum.bir çok doktorla görüştüm.ya fiyatları yüksek geldi ya da hiç samimi bulmadım.kafam karıştı açıkçası.bana yardımcı olur musunuz olanlarınız varsa?
1-Eylül sonu,Ekim ilk haftası nişanım olacak ve isteme.Ödemler iner mi elbise giyebilir miyim ?
2-Ağustos son haftası yurtdışı tatilim var.Denize girebilir miyim sıkıntı olur mu ? Ve evdekilere hatta erkek arkadaşıma bile söylemeyi düşünmüyorum.Anlarlar mı ?Mesela iz kalır mı ağustos sonuna?
3-Herkes lipo için dehşet ağrım oldu demiş.Hangi doktora sorsam spor acısı gibi dedi :) Pek inandırıcı olmadı zaten ama cidden dehşet ağrı mı oluyor?
4-78 kg yum maalesef.Resimlere baktığımda bir çok insan vaserla süper sıkılaşmış ve incelmiş.Vaser olup diyetime devam dedersem motivasyon olacak gibi.( Çok korkmama rağmen ) Perşembe sabah aml olsam p tesi işe başlar mıyım?Masabaşı işim.
5-Eve gittiğimde evdekiler anlar mı 2.gün.Belim ağrıyor desem mesela yerler mi?Karın germeden sonra tepki gösterirler eminim.Geçtiğimiz günlerde de bir bayan hayatını kaybetti asla istemezler.Bende bayağı stres oldum ve korkuyorum.Nişanımda var..Ama bir an önce kilolardan kurtulmak ince görünmek istiyorum.Diyete de o şekilde devam ederim diyorum..
Yardımcı olursanız çok sevinirim.Daha önce bu forumda karar verip karın germe olmuştum.Cesarete ihtiyacım var.
Son olarakta konuştuğum doktorlar
Ozan Balık - ( 10.000 dedi sadece asistanı muhatap oluyor )
Alper Tuncel -12.500
Mirza Fırat- 7.500 ( görüşmek istiyorum kendisiyle resimleri çok iyiydi instagramda,fiyatı da makul geldi)
Ayyy insallah. Allah razi olsunofff ertelensinde istemem inşallah herşey zamanında ve yolunda gider.
Bende en cok agrili olan lipo saniyordum bugunki dr gorusmem cok sukur gayet guzelKarın germeye dayandiysan lipoya dayanirain. Evet spor ağrısı gibi. Çürümüş et ağrısı gibi
gectiameliyata ben de valizle gitmiştim ama hiç bişeyi doğru düzgün kullanamadım. zaten üzerinizde korse oluyor üstüne sonradan bi gecelik giydim gelen misafirlere şık durayım diye kı sızıntı şeklınde kanalmarım olmuştu bu yüzden kıyfet üzerinde temiz kalmıyor.
O ozlenozlem cnm nasilsin ne durumdasin agrilarin ne halde. Dikislerin nasil oldu?Benim doğum öncesinden kalan badilerim vardı askılı. Hergün birini giyiyorum valla. Aynada çok hoş gorunuyor. Kaldı ki daha 10 gün oldu