- 3 Ekim 2007
- 3.572
- 927
Aynen ne manyak zihniyetli insanlar var sapik ruhlu. Erkek olup kadin adiyla kayit yaptiranlar bile var. Korkuyo imsan valla hem de gireli ikigun olmus kendini bile tanitmadan foto istiyor bu arada ben genelleme olarak soyledimAyyu35 tek derdin burada herkesin resmini görmek mi ????? Bir kaç günlük üyesin. Sorununu bile yazmamışsın !!! Her mesajında milletin resimlerini istiyorsun.
Neden telefon istesinler ki ayrica yüzü gorunmeyen karin fotoğrafları kimin işine yarar ki gerçekten anlamiyorum daha açık anlatır mısınYönetim inceleyecektir arkadaşım. Dediğin doğruysa bunu elbet bilirler. Ama çoklu üyelik alıp hem kadınların resimlerini isteyen diğer hesaplarından özelden mesajla telefon no isteyen 3 günlük üyelere inanılmaz.
Sapik ruhlu insanlara akil sir ermez. Bu arada size zapik falan demiyorum genel.soyledm. sadece hic kendinizi tanitmiyorsunuz zank diye milletten foto iatiyorsunuz. Siz yollarmiydinizNeden telefon istesinler ki ayrica yüzü gorunmeyen karin fotoğrafları kimin işine yarar ki gerçekten anlamiyorum daha açık anlatır mısın
Kiz varsa oyle bildigin yada suphelendihin ifsa et bence utansin kendinden edepsizHesapları buradan deşifre etmek yönetimin işidir . !
Bencede isa edilsinde zan altında kalmayalimArkadaşlar bazi kişilerden fotoğraf larini istemem cok yanlış anlaşıldı. Kusura bakmayın heyecanla yapılan bir hata idi.
Bence de hem daha bugun katilmisiniz gokten foto yağsin istiyorsunuz. Bu durumda kimse ayak fotosu bile atmaz albumunu bile takip ettirmez.Arkadaşlar bazi kişilerden fotoğraf larini istemem cok yanlış anlaşıldı. Kusura bakmayın heyecanla yapılan bir hata idi.
Arladaşlar yapılan albümlere de inanmayın !! Dikkat edin. Bazıları çok üyelik almış. İtibar etmeyin. Resim kimseye yollamayın !!!!
Allahim yaa ne amacla boyle sacmaliklar yapiyorlarsa. Burasi binevi sağlık formu sapiklik yapilacak yer hic degil. Bubarada tatilin nasil gecti. Esim kizima 1 ay sonra falan tatile gideriz demis. Acaba 1 aya denize girmemde bi sorun olurmu ki yuzerken falan. Pazartesiye de az kaldi heyecan bastiselam şüphelendiğiniz üyeleri yönetime bildirin onlar inceler gerekeni yapar direk buradan yazarsak gerçek üye olup yardım arayanları baltalamış oluruz, yeni üyeleri zaten hemen hop eklemeyin albümünüz varsa, doğrsunuz çoklu üyelik alanlarda var erkek üyelerde ayıklanıyor kib yapıldığında
Allahim yaa ne amacla boyle sacmaliklar yapiyorlarsa. Burasi binevi sağlık formu sapiklik yapilacak yer hic degil. Bubarada tatilin nasil gecti. Esim kizima 1 ay sonra falan tatile gideriz demis. Acaba 1 aya denize girmemde bi sorun olurmu ki yuzerken falan. Pazartesiye de az kaldi heyecan basti
Aynen canim az kaldi. Zaten ben yari tesettur mayo giyiyorum alti tayt ustu tunik olanlardan. Dalis falan yapmayim ozqman kenardan kenardan kedi gibi yuzuyum bari. Havuza giremem ama demi?hayatım burada her türlü insan var nelere şahit olduk oluyor işte yönetim şikayet edilirse inceleyip bakıyor özel mesajları bile edin dr öven yönlendiren yada kötüleyen çünkü asla altındaki amacı bilemeyiz en güzeli yönetimin bakması;
tatilim çok güzeldi sağol tatlım yaz dedimi deniz güneş kum :))) ha eğer kulaç atıp sitilli yüüzm diyorsan 1 ayda zor girer köpek yüzüşü dediğimiz stili yüzersin zoorlamadan dikişlerini güneşten koruman lazım, ana az kalmış sağlıkla atlat inş
Doktorum bana bir ay sonra havuza girebilirsin demişti...Aynen canim az kaldi. Zaten ben yari tesettur mayo giyiyorum alti tayt ustu tunik olanlardan. Dalis falan yapmayim ozqman kenardan kenardan kedi gibi yuzuyum bari. Havuza giremem ama demi?
Himm ozaman gitmeden sorarim dr ye. Aaayy su ameliyati hele bi atlatiyim da tatil olmasa da olur.sikinti buyuk annem ille yarin kontrole vende gelecem konusacam dr ile diyor insallah bi terslik cikarmaz ameliyat oncesi son kontrol icin dr cagirdiDoktorum bana bir ay sonra havuza girebilirsin demişti...