- 12 Mart 2015
- 906
- 394
Insallah nuruuuum nolur bana dua et. Yarin icinde dua et annem bi maraza cikarmasin dr ile tartismasin doktora guvensinCanım endişe etme sakın herşey çok güzel olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah nuruuuum nolur bana dua et. Yarin icinde dua et annem bi maraza cikarmasin dr ile tartismasin doktora guvensinCanım endişe etme sakın herşey çok güzel olacak
Canım ya olumsuz düşünme güzel düşün güzel olsunHimm ozaman gitmeden sorarim dr ye. Aaayy su ameliyati hele bi atlatiyim da tatil olmasa da olur.sikinti buyuk annem ille yarin kontrole vende gelecem konusacam dr ile diyor insallah bi terslik cikarmaz ameliyat oncesi son kontrol icin dr cagirdi
Aaah nur aah sen annemi tanimiyorsun. Cok fevridir hemen tepesi atar. Nolur dua et canimCanım ya olumsuz düşünme güzel düşün güzel olsun
Inşallah herşey istediğinden daha iyi olur sorunsuz stressizAaah nur aah sen annemi tanimiyorsun. Cok fevridir hemen tepesi atar. Nolur dua et canim
Allah razi olsun nuruuuuum ve tum arkadaslarim iyiki tanidim sizi her animda destek oldunuz cikar cikmaz ilk suze yazacamInşallah herşey istediğinden daha iyi olur sorunsuz stressiz
Miss geldi çattı ameliyatın hadi hayırlısı hazırlıklarıda yapmışsın :) Allah herkesin istediğinin engüzelini nasip etsinAllah razi olsun nuruuuuum ve tum arkadaslarim iyiki tanidim sizi her animda destek oldunuz cikar cikmaz ilk suze yazacam
Eki Görüntüle 2022577
OLEEEEEEY HAZIRLIKLAR BAŞLASIN OZAMAN Eki Görüntüle 2022577 hadi bakalım hayırlısı inşallah istediğin gibi olur
Bir kaç gün zorlanırsın. Sonra iyiki oldum dersin. Dualarımız seninle.Allah razi olsun nuruuuuum ve tum arkadaslarim iyiki tanidim sizi her animda destek oldunuz cikar cikmaz ilk suze yazacam
Sen de ameliyat ol. Seni de güzel günler bekler umarım. Yeni üyeler resim isteyince güven vermiyor. Ben 10 yıldır buradayım. Hala resim istemek zor gelir. Neyse her şey istediğin gibi olsun.Ameliyat siz oluyorsunuz ama bende sizin kadar heyecanlanıyorum neler yazacaksınız diye,hayırlısı inşallah
Arkadaşım herşey gönlünce olsun sorunsuz sonunda şükredecegin sekilde olsun inşallah Allah yar ve yardımcın olsunAllah razi olsun nuruuuuum ve tum arkadaslarim iyiki tanidim sizi her animda destek oldunuz cikar cikmaz ilk suze yazacam
Insallah canim hele bir oluyum cikiyim sana bol bol dua edecem ama oncelikle yarinki son gorusmeyi bi atlatiyim cunki annem beni cok geriyorMiss geldi çattı ameliyatın hadi hayırlısı hazırlıklarıda yapmışsın :) Allah herkesin istediğinin engüzelini nasip etsin
Bana da inşallah
Allah razi olsun darisi isteyen herkesin vasina insallahArkadaşım herşey gönlünce olsun sorunsuz sonunda şükredecegin sekilde olsun inşallah Allah yar ve yardımcın olsun
Insallqh canim.yaaa umarim nekahat donemimde rahat gecer regli de olmadim erken oluyum da rahat ediyim diye adet söktürücü ictim.ama yine olmadim insallah artik adetim gec olur diye dua edecemBir kaç gün zorlanırsın. Sonra iyiki oldum dersin. Dualarımız seninle.
Insallah cnm ven olana kadar kendine album.yaparsan seni izlemeye alirim hemen fotolar yukleyecemHadi bakalım h
Bende oyle oluyordum inanki arkafaslar olurken ben daha fazla heyecanlaniyordum kendimde buladar degilim. Az once cocuklarin kendimin hem.hastane hemde babamhilde kalacagim cantalarimizi hazirladim bittiAmeliyat siz oluyorsunuz ama bende sizin kadar heyecanlanıyorum neler yazacaksınız diye,hayırlısı inşallah
Bende oyle oluyordum inanki arkafaslar olurken ben daha fazla heyecanlaniyordum kendimde buladar degilim. Az once cocuklarin kendimin hem.hastane hemde babamhilde kalacagim cantalarimizi hazirladim bittiAmeliyat siz oluyorsunuz ama bende sizin kadar heyecanlanıyorum neler yazacaksınız diye,hayırlısı inşallah
Allah iyiliğini versin miss blue gece gece güldürdün beniKizlar hastane cantama:
2 adet pijama takim
2 adet elbise gecelik
4 adet kilot
pipet
Bogaz spreyi
terlik
uyku göz maskesi
El havlusu
dis firca ve macun
Parfum
Kolonya
Sarj aleti koydum