- 3 Ekim 2007
- 3.572
- 927
Bombelik gidermi, düz olurmu acaba, okadar büyüttüm gözümde bu olayıEvet canım gördüm. Lipo ve karın germe olur.
Ben de basen iç bacak dış bacak olacakti ama doktorum kan degerlerime bakti ve hepsini ayni anda vücudun kaldirmaz dedi onlari sonra yapalim dedi ama ben vazgectim karnim gitti simitler gitti baya bi vücudumun görünüşünü etkiledi diyet yapiyorum kilo veriyorum şu an yürüyüşle de destekleyip kalan kısımları küçültmeyi düşünüyorum
Bende basenler popo cerresi diz kapagi vel sirt karin ful lipo da opacak lipodan da cok korkuyorum. Eve gidince nasil dayanamcam bu aciya diye
Hastayken insan kendini hiç iyilesemeyecek gibi hisseder..İyi olmaniza sevindim..o kadar agri cekmessiniz korkmayin ateş falan kötü yapar insani bilirim ama ameliyattan sonra ateş olmuyoki tabi enfeksiyon olmassa.Bide çok kuvvetli agri kesiciler veriyolar hemen kesiyo ve uyuyosun ilk gün zaten hayal olarak kaliyo hafizalarda ilk gün sonrasi sabir gerektiren ama aşırı ağrı olmayan süreç.Allah hepimizin yardimcisi olsun...Bugun daha iyiyim cok sukur ben agriyi hastayken iliklerime kadar tam cekerim 3 gun surer ama tam surer
Tabiki gider benim de o kadar vardi karnim artı yanda kocaman simitlerim vardi simitlere lipo yapildi bide tam karin germe 1 ayi geçti şu an dümdüz.Bombelik gidermi, düz olurmu acaba, okadar büyüttüm gözümde bu olayı
İkinci Gün ağrılarım fazlaydı. Ama şimdi iyiyim. Her gün daha da iyi oluyorum. Öksürük arada geliyor. Onun içinde ekmeğin sert tarafını yanında bulundur. Birde su. Öksürük gelince hemen yersin. Bende çok olmadı günde iki defa filan öksürük geliyorCanim agrin cok oldu mu devam ediyormu hala öksürek geldi mi yatip kalkarken zor oluyormu uyku duzenini bozdu mu
geçmiş olsunGünaydın dün 13.00 de girdim 5 saat sürdü. Korktuğum gibi geçmedi. Ama lipo yerleri biraz yakıyor tabiki. Şimdi kendi kendime kalkıp lavaboya gidebiliyorum. Demiştim ya benim ağrı eşiğim yüksek. Ama suan karnım korsenin altinda bile dümdüz. Birde şişlikler filan gitse süper olacak gibi. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi gider
ALLAH RAZI OLSUN CANIM. BEN GERCEKTEN KAFAYA KOYDUM VE COK ISTIYORUM.ZAMAN DARALINCA GERILIDIM BIRAZ AMA CEVREM BENI COK KASIYOR. VEN KIMSEYE SÖYLEMEDIM GÖRÜMCEM HERKESE YAYMIŞBak canım ben bu ameliyatı kafama koydum karar verdim sonrasında yirmibeş kilomu verdim ve oldum üstelik o kadar riskli idi benim ameliyatım... daha evvel emboli atmıştı ve yüzde elli genetik bu eşittir her an tekrar atabilir demek. Zaten ömür boyu kan sulandırıcı kullanmam gerek...
Bu ameliyat yapan drum da kesinlikle yapmam dediği halde benim kararlı olduğumu görünce tamam 60 kilo olup gelin yaparım dedi...
Ben etrafımda hiç kimseye söylemediğim gibi kendi kızlarıma bile söylemedim çünkü aynen sizin etrafınızdakiler gibi asla onaylamıyorlar ve çok korkuyorlardi seni hangi akıllı doktor yapar ki diyorlardı...
Ama inanki karar verince herşey çok kolay hiç de zorluk çekmedim ne öyle dayanılmayacak bir ağrı ne zorluk... ve şimdi çok memnunum tabii lipo olsa daha iyi olurdu ama drum göze alamadı ameliyat süresini uzatmamak açısından emboli için...
Sen de karar verdiysen onu bunu boşver Allaha tevekkül et gir...
Sen naptin gorustun mu dr ilegeçmiş olsun
Evet oksuruk gicik tutma oluyor sebebi de dr ye sordum anestezide takilan alet ve ilactanmis evet egik yuruyorsun bende pazartesi oluyorumöksürük ameliyattan dolayımı oluyor.bende olacağım fıtık ve karın germe birde kasları dikecekler.birde eğilerek yürüyenler nekadar eğileceğiz 2 büklümmü?2 tanede çocuğum var nasıl olacak insan endişe ediyor.ameliyattan 15 gün sonra şehirdışına düğüne gitmem lazım acaba gidebilirmiyim.
Amin canım çok teşekkürler
Ameliyat olana kadar stres ama sonucu görünce memnuniyet. Biraz ağrılar var ama geçecek hepsi
tatilden yeni geldim kan tahlili istedi hastayım şimdi bitsin tahlil yaptırıp görüşeceğimSen naptin gorustun mu dr ile
kan değerleri ne cikar bilemiyorum ve çok endişeliyim nasıl olacal üç çocuk nasıl geçer istediğim gibi olurmu vücütta kalan iz nasıl.......:)tatilden yeni geldim kan tahlili istedi hastayım şimdi bitsin tahlil yaptırıp görüşeceğim
Dr bana da once karin germe sonra lipo yapalim dedi kabul etmedim 1 kez olsun tam.olsun diye iki kez bakacak kimse bulamam diye. Fotonu gorebilitmiyim.cnmBen de basen iç bacak dış bacak olacakti ama doktorum kan degerlerime bakti ve hepsini ayni anda vücudun kaldirmaz dedi onlari sonra yapalim dedi ama ben vazgectim karnim gitti simitler gitti baya bi vücudumun görünüşünü etkiledi diyet yapiyorum kilo veriyorum şu an yürüyüşle de destekleyip kalan kısımları küçültmeyi düşünüyorum
Sezeryan olduysan o izin uzunu olacak ayni yerden[/QUOTE]="sevbet, post: 52120106, member: 418203"]kan değerleri ne cikar bilemiyorum ve çok endişeliyim nasıl olacal üç çocuk nasıl geçer istediğim gibi olurmu vücütta kalan iz nasıl.......:)
Üçüde sezeryanla oldu izlerim belli belirsiz.Beni göbekten daha çok mide kısmım rahatsız ediyor 55 kiloyum üç hamilelik ister istemez vücudu bozuyor. Hayırlısı bakalım okullar açılmadan olmam lazım.[/QUOTE]Sezeryan olduysan o izin uzunu olacak ayni yerden