Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende basenler popo cerresi diz kapagi vel sirt karin ful lipo da opacak lipodan da cok korkuyorum. Eve gidince nasil dayanamcam bu aciya diye
Ben de basen iç bacak dış bacak olacakti ama doktorum kan degerlerime bakti ve hepsini ayni anda vücudun kaldirmaz dedi onlari sonra yapalim dedi ama ben vazgectim karnim gitti simitler gitti baya bi vücudumun görünüşünü etkiledi diyet yapiyorum kilo veriyorum şu an yürüyüşle de destekleyip kalan kısımları küçültmeyi düşünüyorum

Bugun daha iyiyim cok sukur ben agriyi hastayken iliklerime kadar tam cekerim 3 gun surer ama tam surer
Hastayken insan kendini hiç iyilesemeyecek gibi hisseder..İyi olmaniza sevindim..o kadar agri cekmessiniz korkmayin ateş falan kötü yapar insani bilirim ama ameliyattan sonra ateş olmuyoki tabi enfeksiyon olmassa.Bide çok kuvvetli agri kesiciler veriyolar hemen kesiyo ve uyuyosun ilk gün zaten hayal olarak kaliyo hafizalarda ilk gün sonrasi sabir gerektiren ama aşırı ağrı olmayan süreç.Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Canim agrin cok oldu mu devam ediyormu hala öksürek geldi mi yatip kalkarken zor oluyormu uyku duzenini bozdu mu
İkinci Gün ağrılarım fazlaydı. Ama şimdi iyiyim. Her gün daha da iyi oluyorum. Öksürük arada geliyor. Onun içinde ekmeğin sert tarafını yanında bulundur. Birde su. Öksürük gelince hemen yersin. Bende çok olmadı günde iki defa filan öksürük geliyor

öksürük ameliyattan dolayımı oluyor.bende olacağım fıtık ve karın germe birde kasları dikecekler.birde eğilerek yürüyenler nekadar eğileceğiz 2 büklümmü?2 tanede çocuğum var nasıl olacak insan endişe ediyor.ameliyattan 15 gün sonra şehirdışına düğüne gitmem lazım acaba gidebilirmiyim.

geçmiş olsun

ALLAH RAZI OLSUN CANIM. BEN GERCEKTEN KAFAYA KOYDUM VE COK ISTIYORUM.ZAMAN DARALINCA GERILIDIM BIRAZ AMA CEVREM BENI COK KASIYOR. VEN KIMSEYE SÖYLEMEDIM GÖRÜMCEM HERKESE YAYMIŞ

Evet oksuruk gicik tutma oluyor sebebi de dr ye sordum anestezide takilan alet ve ilactanmis evet egik yuruyorsun bende pazartesi oluyorum

Dr bana da once karin germe sonra lipo yapalim dedi kabul etmedim 1 kez olsun tam.olsun diye iki kez bakacak kimse bulamam diye. Fotonu gorebilitmiyim.cnm

="sevbet, post: 52120106, member: 418203"]kan değerleri ne cikar bilemiyorum ve çok endişeliyim nasıl olacal üç çocuk nasıl geçer istediğim gibi olurmu vücütta kalan iz nasıl.......:)[/QUOTE]
Sezeryan olduysan o izin uzunu olacak ayni yerden

="sevbet, post: 52120106, member: 418203"]kan değerleri ne cikar bilemiyorum ve çok endişeliyim nasıl olacal üç çocuk nasıl geçer istediğim gibi olurmu vücütta kalan iz nasıl.......:)
Sezeryan olduysan o izin uzunu olacak ayni yerden[/QUOTE]
Üçüde sezeryanla oldu izlerim belli belirsiz.Beni göbekten daha çok mide kısmım rahatsız ediyor 55 kiloyum üç hamilelik ister istemez vücudu bozuyor. Hayırlısı bakalım okullar açılmadan olmam lazım.

Sezeryan olduysan o izin uzunu olacak ayni yerden
Üçüde sezeryanla oldu izlerim belli belirsiz.Beni göbekten daha çok mide kısmım rahatsız ediyor 55 kiloyum üç hamilelik ister istemez vücudu bozuyor. Hayırlısı bakalım okullar açılmadan olmam lazım.[/QUOTE]
Aynen vende okullar acilmadan olmak istedim. Sende olursun insallah istersen bana ozelden suanki fotonu atta bi bakim tam duzelme olurmu olmazmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…