Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar resim atsam bakıp bilgi verebilecek olan var mı acaba?? Karın germe benimde aklımdan bir an çıkmaz oldu :KK43:
Senin sonucun güzel olur ihtiyacın var istediğin uzun bir dikiş hattına rağmen düz bir karınsa hiç düşünme yaptır derim yaşattığı mucize çektirdiğine değiyor

Senin sonucun güzel olur ihtiyacın var istediğin uzun bir dikiş hattına rağmen düz bir karınsa hiç düşünme yaptır derim yaşattığı mucize çektirdiğine değiyor
Fotolara baktım inanamadım, süpersin gercekten. Nasıl değiştirmiş bi karın, çok hoş olmuşsun yaa:)

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİZİNDE SORUNSUZCA BİTER İNŞALLAH O ANI DÜŞÜNDÜKÇE ÇOK HEYECANLANIYORUM BENİM 15 GÜN KADAR SÜREM VAR.
Aaa oyle mi aramiz yakin olacak insallah. Allah razi olsun sende insallah. Vende ufak tefek hazirliklara basladim pijamalarimi falan utuleyip cantami hazirlamaya

Sen nerde kime nekadara hangi operasyonlari olacaksin?
BEN BURSADA DEVLETTE OLACAĞIM GÖBEK FITIĞI KASLAR DİKİLECEK VE GERİLECEK 2 ÇOCUKTAN SONRA KARNIM KALDI ASLINDA ZAYIFIM HAMİLELİK ÖNCESİ KİLOMA GELDİM 1 YILDIR GÖBEKLE UĞRAŞIYORUM AMA ÇÖZÜM OLARAK DOĞRU KARARMI HEP TEREDDÜTLERİM VAR TABİ.BENİM FİYAT 2000 DEVLET OLDUĞU İÇİN; ÖZELLER ÇOK PAHALI :KK43:

Evet değer :) Tüm ameliyatlarda en kötü şey anesteziden uyanma evresi. Korkunç bir üşüme ve bir kaç saat süren yarı baygınlık hissi. İnan sonrası kolay. Resim istemişsin henüz izler kötü. Bildiğin dikiş izi. İstersen tabiki yollarım ama neyini göreceksinki dikiş izinin. Biraz düzelsin öyle yollarım. Karnımı da yollarım istersen. Hem germe hem lipo var bende.
banada resim yollarmısınız

kızlar lütfen bana da önceki sonraki hallerinizin resimlerini yollayın.çok merak ediyorum .kafam çok karışık bu mevzuda. yardım edecek herkese şimdiden çooooooook teşekkür ederim

Öyle dayanilmicak bi ağrı değil ben sadece uyanirken aci çekerek uyandigimi hayal meyal hatırlıyorum sonra agri kesici serumlar verilmiş zor uyudugumu hatirliyorum bi de o kadar daha sonra hiç aci cektigimi hatirlamiyorum ertesi gün eve gittigimde hiç yatmadim gezdim oturdum hatta kizdi ablamlar falan yatman gerek diye acimiyomu diye yoo dedim hayrete düştüler bu arada ben karingerme ve simitlerime lipo oldum.Digerlerini bilemem ama benim böyleydi yani çok korkmuştum bos yere korkmuşum .Ama sen yine de tam iyileş sağlam gir ameliyata geç olsun güç olmasin....
canım bana resim gönderirsen çok sevineceğim

BEN BURSADA DEVLETTE OLACAĞIM GÖBEK FITIĞI KASLAR DİKİLECEK VE GERİLECEK 2 ÇOCUKTAN SONRA KARNIM KALDI ASLINDA ZAYIFIM HAMİLELİK ÖNCESİ KİLOMA GELDİM 1 YILDIR GÖBEKLE UĞRAŞIYORUM AMA ÇÖZÜM OLARAK DOĞRU KARARMI HEP TEREDDÜTLERİM VAR TABİ.BENİM FİYAT 2000 DEVLET OLDUĞU İÇİN; ÖZELLER ÇOK PAHALI :KK43:
Insallah sende memnun kalirsin cnm hayirlisiyla

Bak canım ben bu ameliyatı kafama koydum karar verdim sonrasında yirmibeş kilomu verdim ve oldum üstelik o kadar riskli idi benim ameliyatım... daha evvel emboli atmıştı ve yüzde elli genetik bu eşittir her an tekrar atabilir demek. Zaten ömür boyu kan sulandırıcı kullanmam gerek...
Bu ameliyat yapan drum da kesinlikle yapmam dediği halde benim kararlı olduğumu görünce tamam 60 kilo olup gelin yaparım dedi...
Ben etrafımda hiç kimseye söylemediğim gibi kendi kızlarıma bile söylemedim çünkü aynen sizin etrafınızdakiler gibi asla onaylamıyorlar ve çok korkuyorlardi seni hangi akıllı doktor yapar ki diyorlardı...

Ama inanki karar verince herşey çok kolay hiç de zorluk çekmedim ne öyle dayanılmayacak bir ağrı ne zorluk... ve şimdi çok memnunum tabii lipo olsa daha iyi olurdu ama drum göze alamadı ameliyat süresini uzatmamak açısından emboli için...

Sen de karar verdiysen onu bunu boşver Allaha tevekkül et gir...
nur ne olur bana da fotoğraf gönder seninle durumumuz çok benzer

Ayyu35 tek derdin burada herkesin resmini görmek mi ????? Bir kaç günlük üyesin. Sorununu bile yazmamışsın !!! Her mesajında milletin resimlerini istiyorsun.

Ayrıca çoklu üyelik alanları burada yıllanmış üyeler ve yönetim fark ediyor. Özelden telefon isteyenler bir çok hesap alıp burada üyelerin çıplak karın vs... görmek isteyenleri barındırmazlar. Uyduruk albüm yapıp üyeleri kandıracağını sananlarda çok yanılır !!!!

Ayyu35 tek derdin burada herkesin resmini görmek mi ????? Bir kaç günlük üyesin. Sorununu bile yazmamışsın !!! Her mesajında milletin resimlerini istiyorsun.
Yok canum yanlış anlaşıldım ben bu karari yeni verdim 30 kilo vermem gerekiyor ancak motivasyonum yoktu yazdıklarınızı hep okuyordum ama fotoğrafları göremediğim icin yeni üye oldum. İnşallah albüm yapacağım en kısa sürede.

X