Evet canom bugun soyledim kullandigim ilaclari ve tahlil sonuclarimi yolladim. Ozmana gecer dedi carsamba gel dedi.Hay allah gerçekten üzüldüm. Henüz süreç var ama lütfen dikkat et canım benim. Plastik cerrahla konuştun mu ?
Yaa icimi felaket korku sardi ateslenip hastalanmaya zor dayandim ameliyata nasil dayanacam heryerim ayriyordu ameliyat daha zor ve agrili sanirim suan cok korkuyorum icimdeki bi ses vazgec dayanamazsin olma diyorGeçmiş olsun. ben ameliyattan iki gün önce boğazım ağrıyor diye drumu aradım hemen antibiyotik başla demişti. Ben kullanılmıyor zannediyordum ama öyle değilmiş...
Çok sevindim. 2011 'de benimde lipsakşın olacağım gün regl olacağım tutmuştu. Yapılmaz dedi dr. Ben de tegl bitti diye yalan demiştim. Ve tampon takip operasyona girmiştim :))) Ama ayılınca ilk aklıma geken tamponu çıkarmak olmuştu. Çünkü zehirlenme yapabilir. Zaten her yerimden kan sızıyordu. Bana sedasyon deyip kandırdılar. Hemen ayağa kalkacağım denildi. Yanımda kimse yoktu. Bir ayıldım ki.....aradan 5 saat geçmiş. Evde herkes deliye dönmüş. Bir de serumu açmayı unutmuşlar yolda fenalaştım. Kabus gibiydi. Basit bir şey değil. Dikkat et canım.Evet canom bugun soyledim kullandigim ilaclari ve tahlil sonuclarimi yolladim. Ozmana gecer dedi carsamba gel dedi.
Korkma aynı şey değil 2 gün zorun olur sonra bir ömür rahat edersin bende kronik faranjit var eşim " hasta olsan bana dünyayı dar ediyorsun hayret bunda hiç naz yapmadın" demiştiYaa arkadaslar cok mu agrili bi surec benim hem agri esigim dusuktur hemde sabirsizimdir hemen ayaklanmak kalkmak isterim nolur bana yardimci olun. Hem vazgecmek iatiyorum hemde olanlar nasil dayandi diyorum
Siz uyluk germe yaptırmıştınız yanlış hatırlamıyorsam sonuç ne oldu? Memnun musunuz?Hay allah gerçekten üzüldüm. Henüz süreç var ama lütfen dikkat et canım benim. Plastik cerrahla konuştun mu ?
Canim ağrı ilk 2 gün fazla oluyor sonra azalmaya başlıyor. Benim bugün 3. Günüm ve kendim oturup kalkıyorum şükür. Ama eğilerek yürüyorum. Buda 20 gün kadar daha devam edermiş. İlk günümde keşke olmasaydım dedim ama şimdi aynaya bakınca çok hoşuma gidiyor. Hafif ağrıları takmıyorum. Görüntü superYaa arkadaslar cok mu agrili bi surec benim hem agri esigim dusuktur hemde sabirsizimdir hemen ayaklanmak kalkmak isterim nolur bana yardimci olun. Hem vazgecmek iatiyorum hemde olanlar nasil dayandi diyorum
Aman allahim.kanim dondu resmen. Sendeki de deli cesareti. Aayy benimde regl gunume denk geliyor eyvah ben bi sorun olmaz saniyordumÇok sevindim. 2011 'de benimde lipsakşın olacağım gün regl olacağım tutmuştu. Yapılmaz dedi dr. Ben de tegl bitti diye yalan demiştim. Ve tampon takip operasyona girmiştim :))) Ama ayılınca ilk aklıma geken tamponu çıkarmak olmuştu. Çünkü zehirlenme yapabilir. Zaten her yerimden kan sızıyordu. Bana sedasyon deyip kandırdılar. Hemen ayağa kalkacağım denildi. Yanımda kimse yoktu. Bir ayıldım ki.....aradan 5 saat geçmiş. Evde herkes deliye dönmüş. Bir de serumu açmayı unutmuşlar yolda fenalaştım. Kabus gibiydi. Basit bir şey değil. Dikkat et canım.
Canim senin adina cok seviniyorum agri asirimi oldu 3 gun ki agrilar nasildi yatip kalkarken agri oliyormu eve gectin mi. Lipo yerlerin cok mu agriyor. Bana simdi antibiyotik igne yapiliyor popomdaki igne yapilan yerler bile cok aciyor bu daha fazla bi agri mi yoksa benzer bir agri miCanim ağrı ilk 2 gün fazla oluyor sonra azalmaya başlıyor. Benim bugün 3. Günüm ve kendim oturup kalkıyorum şükür. Ama eğilerek yürüyorum. Buda 20 gün kadar daha devam edermiş. İlk günümde keşke olmasaydım dedim ama şimdi aynaya bakınca çok hoşuma gidiyor. Hafif ağrıları takmıyorum. Görüntü super
Korkma aynı şey değil 2 gün zorun olur sonra bir ömür rahat edersin bende kronik faranjit var eşim " hasta olsan bana dünyayı dar ediyorsun hayret bunda hiç naz yapmadın" demişti[/QUOTE
insani kivrandiran bi aci degil yani ben ateslemip agrim olmasina bile zor dayandim
Tam uyluk germe değildi canım. Klinikte sadece fazla deri alındı ama o bile zormuş. Yani normal uyluk gerdirme çok kötü diye düşünüyorum çünkü yaralar iyileşmiyor. Sıkılık güzel şu anda ama dikişler 1 ay oldu hala tam iyileşmedi. Düşün ki sadece deri alındı. Doku alınmadı. Sağ uylukta bir şişlik var. Ödem dedi ama geçmedi. Cuma günü dr a göstereceğim.Siz uyluk germe yaptırmıştınız yanlış hatırlamıyorsam sonuç ne oldu? Memnun musunuz?
Sendeb simdi anladigim kadariyla ic bacaktan alindi deri degilmi? Dikis yatay mi dikey mi yani kısık bolgene mi dikildi bacaginda dik mi dikildiTam uyluk germe değildi canım. Klinikte sadece fazla deri alındı ama o bile zormuş. Yani normal uyluk gerdirme çok kötü diye düşünüyorum çünkü yaralar iyileşmiyor. Sıkılık güzel şu anda ama dikişler 1 ay oldu hala tam iyileşmedi. Düşün ki sadece deri alındı. Doku alınmadı. Sağ uylukta bir şişlik var. Ödem dedi ama geçmedi. Cuma günü dr a göstereceğim.
Dikiş dikey . Kasığa kadar gidiyor. Dikiş izi şu anda çok belirgin çok kırmızı.Sendeb simdi anladigim kadariyla ic bacaktan alindi deri degilmi? Dikis yatay mi dikey mi yani kısık bolgene mi dikildi bacaginda dik mi dikildi
Gecmis olsun mumkunse bana ozelden atatmisin lipodan sinra bende yaptirmayi dusunuyorum. Carsamba doktorum cagirdi ona gidecem gitmisken oni da soruyimDikiş dikey . Kasığa kadar gidiyor. Dikiş izi şu anda çok belirgin çok kırmızı.
Öyle dayanilmicak bi ağrı değil ben sadece uyanirken aci çekerek uyandigimi hayal meyal hatırlıyorum sonra agri kesici serumlar verilmiş zor uyudugumu hatirliyorum bi de o kadar daha sonra hiç aci cektigimi hatirlamiyorum ertesi gün eve gittigimde hiç yatmadim gezdim oturdum hatta kizdi ablamlar falan yatman gerek diye acimiyomu diye yoo dedim hayrete düştüler bu arada ben karingerme ve simitlerime lipo oldum.Digerlerini bilemem ama benim böyleydi yani çok korkmuştum bos yere korkmuşum .Ama sen yine de tam iyileş sağlam gir ameliyata geç olsun güç olmasin....Yaa arkadaslar cok mu agrili bi surec benim hem agri esigim dusuktur hemde sabirsizimdir hemen ayaklanmak kalkmak isterim nolur bana yardimci olun. Hem vazgecmek iatiyorum hemde olanlar nasil dayandi diyorum
Şimdi üstüne tüm vücut kırgın olur insanın saç dibi bile ağır. Ama bu öyle bir ağrı değil. Sezeryan gibi dusun. Zaten hastanede sana devamli ağrı kesici verecekler merak etme. Eve çıkarken de kas gevşetici ve ağrı kesıci verecekler 4 saatte bir iceceksin. İlk birkaç gün ağrı var ama sonrasında kademeli olarak azalıyor. Sonuçta dikişlerin var. Göze almaya değer bir ağrı benceCanim senin adina cok seviniyorum agri asirimi oldu 3 gun ki agrilar nasildi yatip kalkarken agri oliyormu eve gectin mi. Lipo yerlerin cok mu agriyor. Bana simdi antibiyotik igne yapiliyor popomdaki igne yapilan yerler bile cok aciyor bu daha fazla bi agri mi yoksa benzer bir agri mi
Hemen hemen cok seyim hazir pijamalarimi geceliklerimi ameliyat sonrasi oksurek icin bogaz spreyimi bile aldim ama felaket korkuyorum. Üşütüp hastalayimca bile sanki huc gecmeyecek bu agrilari kaldiramayacakmişim gibi geliyor
Merhaba bende karın ve göğüs ameliyati istiyorum 3 çocuktan sonra ne haldeyiz tahmin edin bekar biriyle tanıştım evlenmek istiyor benimle ama bu halimle evlemem onunla ve çok seviyorum onu ameliyata onun için karar verdim ama çok korkuyorum acaba kötü bi sonuç alirmiuim diye fotograflariniza bakmam mümkunmu acaba bir de doktor tavsiyesi alabilirmiyimÖzelden resmleri attim
Tekrar çocuk istersen sıkıntı olabilir bu durumlarMerhaba bende karın ve göğüs ameliyati istiyorum 3 çocuktan sonra ne haldeyiz tahmin edin bekar biriyle tanıştım evlenmek istiyor benimle ama bu halimle evlemem onunla ve çok seviyorum onu ameliyata onun için karar verdim ama çok korkuyorum acaba kötü bi sonuç alirmiuim diye fotograflariniza bakmam mümkunmu acaba bir de doktor tavsiyesi alabilirmiyim
Ne gibi bi sıkıntı acaba ? Net te birkaç sene sonra hamile kalinabilir diye okudum ?Tekrar çocuk istersen sıkıntı olabilir bu durumlar