Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende basenler popo cerresi diz kapagi vel sirt karin ful lipo da opacak lipodan da cok korkuyorum. Eve gidince nasil dayanamcam bu aciya diye

Goze almaya degiyormu gercekten yaa
Sezeryan gibiyse coktan raziyim ben usutup ateslenme gibi agriya dayanamiyorum ama sezeryanda cok rahattim dikislerimi korudum okadar ama anesteziyi cok zir attim siddetli bas agrim oldu basimin agrisindan ksrnimi farketmedim bile. Gercekten dayanilmaz bi aci degil demi? Ben en cok lipodan korkuyorum ona cok fena agrili diyorlar

Bugun daha iyiyim cok sukur ben agriyi hastayken iliklerime kadar tam cekerim 3 gun surer ama tam surer

Bugun daha iyiyim cok sukur ben agriyi hastayken iliklerime kadar tam cekerim 3 gun surer ama tam surer
Evet değer :) Tüm ameliyatlarda en kötü şey anesteziden uyanma evresi. Korkunç bir üşüme ve bir kaç saat süren yarı baygınlık hissi. İnan sonrası kolay. Resim istemişsin henüz izler kötü. Bildiğin dikiş izi. İstersen tabiki yollarım ama neyini göreceksinki dikiş izinin. Biraz düzelsin öyle yollarım. Karnımı da yollarım istersen. Hem germe hem lipo var bende.

Kesinlikle pişman olmuyordu. Benim daha 5. Günüm ama iyi gidiyor şükür. Birde dik durabilirsrm daha iyi olacak

Canim inanamayacagin kadar merak ediyorum tabi tibbi açıdan. Benim.icin en onemli.olan iyilesmeden onceki evre. Cunki bende dusunuyorum da. Lipodan sonra cok morarma oldu mu lutfen bana foto atarmisin hem.lipolu bolgeleruni hem.karnini hem.dikisini. bende carsamba tekrar dr nin yanina gidecem ameliyat kac saat surecek onu falan soracam

Yaaa cevremdeki herks asiri korkutuyor beni. Bak iyi dusun deli cesareti sendeki burasi kucuk sehir yogun bakim da nakil falan cok zor coxujlarini dusun falan diye.

Göndermeye çalıştım özel mesajdan. Ama gitmiş görünmüyor. Gönder seçeneği yok. Ne mesaj yazabildim ne de resim yollayabildim. Resim yüklüyorum ama gönder seçeneği yok. Sen özelden yaz bakalım geliyor mu. Bu arada operasyondan korkma. Riskler mecburen alınmak zorunda. Aksi halde değişim mümkün değil.

Son düzenleme:
Ameliyat 5 ya da 6 saat sürer sanırım. Canım ya rahat ol. Ayılınca her şey bitiyor. İlk bir kaç gün zorlanırsın. Değişim oldukça iyi ki olmuşum dersin. Memeye yağ mı silikon mu olacak. Silikon çok daha iyi.

Yag enjeksiyonu olacak canim dr gogus yapimin cok iyi oldugunu soyledi yag da guzel olur dedi. Canim cok cok sagol beni rahatlatiyorsun. Sana ozelden mesaj atacam simdi

Yaaa cevremdeki herks asiri korkutuyor beni. Bak iyi dusun deli cesareti sendeki burasi kucuk sehir yogun bakim da nakil falan cok zor coxujlarini dusun falan diye.

hepsi ile ilişkini kes ameliyat olana kadar:) sen kafana koydun ve istiyorsun olumsuz hiçbir yoruma konuşmaya takılma bozma ameliyat öncesi moralini sağlıkla atlat .

hepsi ile ilişkini kes ameliyat olana kadar:) sen kafana koydun ve istiyorsun olumsuz hiçbir yoruma konuşmaya takılma bozma ameliyat öncesi moralini sağlıkla atlat .
Ya canim acayip korkutuyorlar dunde aynisi oldu arkadaslarla toplandik hemsire olan cok gerdi beni bak cok tehlikeli iyi dusun yogun bakim ekipmanlari yetersiz o hastanenin falan diye

Ya canim acayip korkutuyorlar dunde aynisi oldu arkadaslarla toplandik hemsire olan cok gerdi beni bak cok tehlikeli iyi dusun yogun bakim ekipmanlari yetersiz o hastanenin uzun sure narkoz alacan falan diye

Ya canim acayip korkutuyorlar dunde aynisi oldu arkadaslarla toplandik hemsire olan cok gerdi beni bak cok tehlikeli iyi dusun yogun bakim ekipmanlari yetersiz o hastanenin uzun sure narkoz alacan falan diye
Ağzı olan,bilgisi olan olmayan konuşur..onların hiç birisini dinleme..kapa kulaklarını..bizim önerilerimizi dikkate al sadece çünkü biz bu ameliyatı olduk..hiç bir şey kolay deyil..tabiki riskleride var..sen duanı yap..dr.unada güveniyorsan gerisi boş..
Benimde dr arkadaşım karşı çıktı..üç ameliyatımada..oda beni çok korkuttu..ama şimdi bütün sözlerimi geri aldım diyor:))
Dün foto attım sana kontrol edermisin

Aynen canim haklisin. Fotinu gordum ama foto cok kucuk ve net degil pek bisey anlamadim yani. Bi de ben adet sokturucu icsem iki gun adet olurmuyumki 2 gun icer 3.gun adet olursam ameliyat gunune adetim biter oyle adetli girmek istemiyorum daa cok canimi sikiyor

Bak canım ben bu ameliyatı kafama koydum karar verdim sonrasında yirmibeş kilomu verdim ve oldum üstelik o kadar riskli idi benim ameliyatım... daha evvel emboli atmıştı ve yüzde elli genetik bu eşittir her an tekrar atabilir demek. Zaten ömür boyu kan sulandırıcı kullanmam gerek...
Bu ameliyat yapan drum da kesinlikle yapmam dediği halde benim kararlı olduğumu görünce tamam 60 kilo olup gelin yaparım dedi...
Ben etrafımda hiç kimseye söylemediğim gibi kendi kızlarıma bile söylemedim çünkü aynen sizin etrafınızdakiler gibi asla onaylamıyorlar ve çok korkuyorlardi seni hangi akıllı doktor yapar ki diyorlardı...

Ama inanki karar verince herşey çok kolay hiç de zorluk çekmedim ne öyle dayanılmayacak bir ağrı ne zorluk... ve şimdi çok memnunum tabii lipo olsa daha iyi olurdu ama drum göze alamadı ameliyat süresini uzatmamak açısından emboli için...

Sen de karar verdiysen onu bunu boşver Allaha tevekkül et gir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…