Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar Aylin Hanım muayene ücreti alıyor mu? Acil görüşmem lazım Cesaretimi kaybetmeden yani.... akannehir

melda sende mı aylın hn amelıyat oldun..muyanesı ücretlımı
hasta resımlerı gösterıyormu..yada bır hastasını görme imkanımız varmı..
dikişler estetıkmı..

BU AMELIYAT OLUNACAK..EŞLER ıSTEMESEDE MADDIYAT SORUN OLSADA BULUNUP YAPILACAK..BÖYLE YAŞAMAK COK ZOR..

ANNE OLMAK NE KADAR GÜZELSE BEDELLERI COK AGIR..

BEN NACı BEYI YADA FATIH DAGDELENI DUSUNUYORUM..TAVSIYE EDIYORUM COM DA NACI BEY COK TAVSIYE EDILMIS..AMA BU SITEDE AYLIN HN DAN BAHSEDIYOR HEP..
GECEN NAZIM CERKES BAZI FOTOLAR GÖNDERMIS MAILLE.EŞıM DIKISLER BERBAT BOYLE OLUCAKSA OLMA DEDI.
YA KAFAM KARISTI.SARKIK CATLAK KARIN YERINE DUZ CATLAKSIZ KARIN OLUCAK
DIKIS YUZUNDEN BUNLAR CATLAK SARKIK MI OLSUN ISTIYOR ANLAMADIMKI
YOKSA DERTLERI GIDECEK PARAMI BU EŞLERıN.
ÖLÜCEZ DIYEMI KORKUYORLAR ANLAMIYORUM..
BIZIM PSıKOLOJI NE HALDE HABERLERI YOK..

arkadaşlar yazılarınızı okudukça hycanlanıyorum
aylin hanımla görusucem bu ay
doğumumdan sora altı ayın gecmesını beklıyorum hala subatta 6 ay dolucak mart bası gıbı yada subat sonu gıbı amelıyat olmayı dusunuyorum allah nasıp ederse aylın hanımın muayene ucretı alıp almadığını söylermisiniz teşekkurler...

Arkadaşlar ben Aylin hanımla görüştüm ve de acayip rahatlamış hissediyorum kendimi.Evet muayene ücreti alıyor çok da iyi yapıyor bence.Emeksiz yemek olmadığı gibi yemeksiz de emek olmaz.Lütfen biraz empati yapalım.Her önüne gelen görüşmeye kalksa ve de geri dönüş olmasa haksızlık olmaz mı? Sakın yanlış anlaşılmasın ben de sormuştum alıp almadığını fakat 3 SAAT süren SOHBETİMİZİN ardından sadece Aylin hanıma değil onun gibi hastalarını bu kadar güleryüzlü ve samimiyetle ağırlayan diğer bütün doktorlara da haksızlık ettiğimizi düşünüyorum.:eek:lmaz:

Ayrıca Aylin hanımın ameliyat fotolarını kesinlikle görmenizi tavsiye ediyorumakannehir.Ben başka bir cerrahla görüşmediğimden onların fotolarını da görmedim ancak gerek de kalmadığını düşünüyorum.....:lepi:

melda biliyorum yanlış yaptım izlemekle ama bu gergirme ameliyatında çok feci bir sonuç çıkıyor göbek deliğiinde üzsündeki deri alta kalan deri ile birleştiriliyor acaba içeride yanı deri altında herhangi bir boşluk oluyormu sen hissediyormusun ve göbeğin aynı yerdemi yani nette resimlerde hafif şaşmalar var görüntü nasıl eyildiğin zaman karın ve göbek kısmında şekilsizlik yok dimi ( ya biliyorum saçma geliyor sorular ama inan beynim patlıycak utanmasam resim gönder bana diye yalvarıcam:))))) )

Geldimmmmmmmmm. Arkadaşlar 31 aralık sabahı ameliyat oldum. Yazacak vaktim olmadı. Bu gün şirketteyim. Nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum. Bilmeyenler için söyleyeyim Dr. Aylin Karanlık a ameliyat oldum. Sabahtan eşim ile hastaneye gittik. Sanki Aylin Hanım bana yalvarmış zorla ameliyat ediyormuş gibi sinirli ve gergindim. Ameliyat öncesi kan alımı anestezi doktoru muayene. odaya alındık. Aylin Hanım geldi biraz sohbet fotoğraf çekimi çizim fln. Sonra ameliyathane yolu. Dört saat ameliyat sonrası. Videolar falan fasa fiso. zaten anestezi alıyorsun birşey hatırlamıyorsun. Nekadar nerenden ne kesilmiş. Hissetmiyorsun. Odaya geldiğimde hayal meyal hatırlıyorum. O gece hiç ağrım olmadı. Hatta Aylin hanım hiç bir işlem yapmadımı diye düşündüm:)) Hemşire geldi yürümem için beni kaldırdılar aman allahım. bir baş dönmesi. Byyılacak gibi oldum yatırdılar tekrar. Yatarken ne güzel gayet ıyıyım. Ayaklandığımda anladım Aylin hanım üzerimde işlem yapmış mafoldumben Odaya iki poşet geldi. Benden çıkan parçalar eşim kafayı yedi. Bna göstermesi için yalvardım ama göstermedi. Gelicem birazdan.

tiknaz 77 cim,çok geçmiş olsun ..

neredeyse bütün mesajları okudum konu ilk açıldığında yazmışım ama o günden sonra bakamadım buraya ,şimdi başarılı ameliyat haberlerini okudukça ,doktora gidesim geldi ama günde bir paket sigara içiyorum birde oğülumun doğumu sezeryanla olmuştu ve orada kalbim durdu yeniden çalıştı artık ameliyatlardan korkar oldum medyada bi çok başarısız karın germe ameliyat haberleride okuyunca üstüne tuz biber oldu, ama sizlerin mutluluğunu paylaşıyorum.
cici göbüşlerinizi güle güle kullanın.kaydirigubbakcemile3
sevgiler a.s.

canımmmm hoş geldin yemin ediyorum en heyecanlı diziyi bile böyle beklememiştim hadi çabuk devam et inan elim ayağım titredi çabuk gel

Hoşbulduk hayatım:)) Yani perşembe sabahı ameliyat. Cumartesi sabahı taburcu oldum. Cumartesi gecesi yanlız kalktım. Dolaştım evin içinde. Pazar günüde yormadım kendimi bu gün işyerindeyim. ıçimde bir korse var. göğüs altından, diz altına kadar. Perşembe günü pansumana gitcem dikişlerim alınacak.. Şimdi dikiş izimi ve sonucu merak ediyorum. Özet gerçekten Aylin Hanım para göz bir insan değil. Sürekli hastaneyi arayıp dururmum hakkında bilgi almış. Bunu bilmek bile beni rahatlattı. Ameliyat olduğum gün 3 gün içinde kendini ıyı hissetceksin diyen meldacığımın abarttığını düşünmüştüm. Ben hiç iyleşemiycem gibi geliyodu ama. Ama bugün şirketteyim. Perşembe günü dikişler alındıktan sonra tekrar yazarım. Sorunuz varsada cevaplarım. kaydirigubbakcemile5

Limoncum korktum ben senden yaw. Kalp durması falan. Çok geçmiş olsun. Allah bi daha göstermesin.

şimdi bi şey göremiyorsun dimi pansumanda göreceksin yani dik yürüye biliyormusun tam karın ameliyetimı oldun ya bi açılsada bi görsek nasıl olmuş:))

ıki büklümde değil ama hafif eğik yürüyorum. Açılsın yazıcam.:) Şimdi sen ne düşünüyorsun napıcaksın.

tiknaz 77 cim,çok geçmiş olsun ..

neredeyse bütün mesajları okudum konu ilk açıldığında yazmışım ama o günden sonra bakamadım buraya ,şimdi başarılı ameliyat haberlerini okudukça ,doktora gidesim geldi ama günde bir paket sigara içiyorum birde oğülumun doğumu sezeryanla olmuştu ve orada kalbim durdu yeniden çalıştı artık ameliyatlardan korkar oldum medyada bi çok başarısız karın germe ameliyat haberleride okuyunca üstüne tuz biber oldu, ama sizlerin mutluluğunu paylaşıyorum.
cici göbüşlerinizi güle güle kullanın.kaydirigubbakcemile3
sevgiler a.s.

Canım pardon ya, Limonun iletisi sanmıştım. ona cvp yazdım. Çok geçmiş olsun. İstersen durumunu Aylin Hanıma mail at. Yaptırmaman gerekiyorsa seni muayeneye çağırmaz dedğim gibi paragöz bir doktor değil. Oğlun kaç yaşında???.:1hug:

Meldaya burda beni teşvik ettiği için huzurlarınız da kendisine teşekkür ediyorum:)))))) nasıl amayerimseniben

Canım Tam karın germesi üstelik fazla kilom olmadığı için çok fazla gerildi gibi bir şey söledi doktor. Perşembeye bakalım artık.

bitanem kilo vermek için elimden geleni yapıyorum valla yalan yok senden sonra daha bi motıve oldum ama seni biraz sıkıcam sorularımla kusura bakma hazırana doğru diyorum 15 kilo hedefim var ve o zaman kadarda paramıda biriktiririm ama senin iyi olman çok güzel tabi dün aynaya baktımdaaaa iğğğğğğğğğğğ diyorum başka birşey demiyorum evet umarım bendede bir sorun çıkmaz ve melda kurtarıcı kadın ilan ederiz ve ailyesema vardı tabi o gelmiyor ama uzun zamandır ne kadar fazlalık almışlar bilgin varmı gerilme varmı karnını hissediyormusun ? ? ???????????

evet perşembe günü bakalım ne olacak
merakla bekliyorum.
melda ohhh güzelim sen sefasını sürüyorsun dimi dümdüz gergin karnının

X