Canim silikona butcem yetmiyo buna da annem kredi cekecek. Silikon ileri de artik. Simdilik yaglari degerlendirelim dedikO masaya yattıktan sonra hepsi aradan çıksın bence silikon kalıcı bana daha mantıklı geldi
10 gün önce senin de fotoğrafın yoktuFotosu olmayanlari izlemeye almiyorum foto koyarsan alirim. Sen nerelerinden olacan yada oldun mu gun aldin mi
Canim silikona butcem yetmiyo buna da annem kredi cekecek. Silikon ileri de artik. Simdilik yaglari degerlendirelim dedik
Canim silikona butcem yetmiyo buna da annem kredi cekecek. Silikon ileri de artik. Simdilik yaglari degerlendirelim dedik
+110 gün önce senin de fotoğrafın yoktuama seni izlemeye alanlar sayesinde belki de gördüğün görseller yüzünden hayatın değişecek mutlu olacaksın, bi şans tanısaydın iyi olurdu sanki
merak ediyorumherkese günaydın, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Çok işimize yarayacak. Bu arada ameliyat tarihi geldi çattı bile. Salı günü hayırlısıyla bir gelse... Beklemek karar vermekten daha zormuş.
Canim oncesinde de fotom vardi ama yuzum falandi ameliyat oncesinin koymak aklima gelmedi sagolsun arkadaslardan birisi akil etti bende oylelikle koydum.10 gün önce senin de fotoğrafın yoktuama seni izlemeye alanlar sayesinde belki de gördüğün görseller yüzünden hayatın değişecek mutlu olacaksın, bi şans tanısaydın iyi olurdu sanki
Cok sagol canim allah razi olsun en kisa zamanda sanada nasip olsun insallah. Dur bakalim dr bi ara hastaneye bi miktar pesinat öde dedi annemde de ses seda yok korku sardi yine icimiCanım senin durumu biliyorum ben sen tabiki de değerlendirYaptırabildiğine de çok sevindim ayrıca ona da şükür
Günaydın dün 13.00 de girdim 5 saat sürdü. Korktuğum gibi geçmedi. Ama lipo yerleri biraz yakıyor tabiki. Şimdi kendi kendime kalkıp lavaboya gidebiliyorum. Demiştim ya benim ağrı eşiğim yüksek. Ama suan karnım korsenin altinda bile dümdüz. Birde şişlikler filan gitse süper olacak gibi. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi gidermerak ediyorum
Nasıl geçti bizi bilgilendir mutlaka çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımGünaydın dün 13.00 de girdim 5 saat sürdü. Korktuğum gibi geçmedi. Ama lipo yerleri biraz yakıyor tabiki. Şimdi kendi kendime kalkıp lavaboya gidebiliyorum. Demiştim ya benim ağrı eşiğim yüksek. Ama suan karnım korsenin altinda bile dümdüz. Birde şişlikler filan gitse süper olacak gibi. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi gider
Çok geçmiş olsun istedigin sonuç olur inşallahGünaydın dün 13.00 de girdim 5 saat sürdü. Korktuğum gibi geçmedi. Ama lipo yerleri biraz yakıyor tabiki. Şimdi kendi kendime kalkıp lavaboya gidebiliyorum. Demiştim ya benim ağrı eşiğim yüksek. Ama suan karnım korsenin altinda bile dümdüz. Birde şişlikler filan gitse süper olacak gibi. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi gider
Geçmiş olsun canım
Günaydın dün 13.00 de girdim 5 saat sürdü. Korktuğum gibi geçmedi. Ama lipo yerleri biraz yakıyor tabiki. Şimdi kendi kendime kalkıp lavaboya gidebiliyorum. Demiştim ya benim ağrı eşiğim yüksek. Ama suan karnım korsenin altinda bile dümdüz. Birde şişlikler filan gitse süper olacak gibi. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi gider[/QUOTE
Çok geçmiş olsun istedigin sonuç olur inşallahÇok sevindim sırf o duygu için bile tekrar ameliyat olabilirim yani yıllarca deli gibi spor diyet yapsam bile o sonucu alamazdım Allah'tan böyle bir operasyon var çok şükür kurtuldukGünaydın dün 13.00 de girdim 5 saat sürdü. Korktuğum gibi geçmedi. Ama lipo yerleri biraz yakıyor tabiki. Şimdi kendi kendime kalkıp lavaboya gidebiliyorum. Demiştim ya benim ağrı eşiğim yüksek. Ama suan karnım korsenin altinda bile dümdüz. Birde şişlikler filan gitse süper olacak gibi. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi gider
Hadi hayırlısı olsun kurtuldunuzGünaydın dün 13.00 de girdim 5 saat sürdü. Korktuğum gibi geçmedi. Ama lipo yerleri biraz yakıyor tabiki. Şimdi kendi kendime kalkıp lavaboya gidebiliyorum. Demiştim ya benim ağrı eşiğim yüksek. Ama suan karnım korsenin altinda bile dümdüz. Birde şişlikler filan gitse süper olacak gibi. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi gider
Canim cooook sevundim gozun aydin masallah hemen harekwtlenmissin heyecanla fotonu bekliyorum bundan sonrada cok rahat ve sorunsuz gecer insallah. Benim agri esigim cok düsük yaaa napacamGünaydın dün 13.00 de girdim 5 saat sürdü. Korktuğum gibi geçmedi. Ama lipo yerleri biraz yakıyor tabiki. Şimdi kendi kendime kalkıp lavaboya gidebiliyorum. Demiştim ya benim ağrı eşiğim yüksek. Ama suan karnım korsenin altinda bile dümdüz. Birde şişlikler filan gitse süper olacak gibi. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi gider
O kadar ilaca durum ciddi demek ki çok geçmiş olsun daha zaman var toparlanırsın inşallah ilaçlarını aksatma dicem ama tam yazarken aklıma geldi operasyondan 1 hafta öncesinde kullandığın ilaçları bırakman gerekiyor estetik doktorunla bir görüş istersenKizlar kac gundur bobreklerim agriyordu bugun doktora gittim tahlil yapti kanimda ve idarar yollarinda cok yogun iltahao varmis. 3 ayri paket antubiyotik hap antibiyotik igne antibiyotik fitil ve iki cesit agri kesici antiniyotikli bigaz spreyi verdi suan atesten yaniyorum heryerim iğneleniyor. Ameliyata 11gun kaldi. Ben napacam yaaa doktora ameliyat olacam dedim oda hemen toparlaniyim diye bunlari verdi. Ayrica tahlilde kan sayimim dusuk diger kan degerlerim yuksek cikti.
Evet xanim durum cok fenaaaO kadar ilaca durum ciddi demek ki çok geçmiş olsun daha zaman var toparlanırsın inşallah ilaçlarını aksatma dicem ama tam yazarken aklıma geldi operasyondan 1 hafta öncesinde kullandığın ilaçları bırakman gerekiyor estetik doktorunla bir görüş istersen
Geçmiş olsun. ben ameliyattan iki gün önce boğazım ağrıyor diye drumu aradım hemen antibiyotik başla demişti. Ben kullanılmıyor zannediyordum ama öyle değilmiş...Evet xanim durum cok fenaaa
Kivraniyorum acidan. Doktoruma bilduriyim
Amin canım çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun istedigin sonuç olur inşallah
Ameliyat olana kadar stres ama sonucu görünce memnuniyet. Biraz ağrılar var ama geçecek hepsiHadi hayırlısı olsun kurtuldunuz
Darısı olmak isteyenlerin başına çok geçmiş olsun
Canim cooook sevundim gozun aydin masallah hemen harekwtlenmissin heyecanla fotonu bekliyorum bundan sonrada cok rahat ve sorunsuz gecer insallah. Benim agri esigim cok düsük yaaa napacam[/QUOTE
Biraz ayaklanayim çekip koyacağım fotomu
Hay allah gerçekten üzüldüm. Henüz süreç var ama lütfen dikkat et canım benim. Plastik cerrahla konuştun mu ?Kizlar kac gundur bobreklerim agriyordu bugun doktora gittim tahlil yapti kanimda ve idarar yollarinda cok yogun iltahao varmis. 3 ayri paket antubiyotik hap antibiyotik igne antibiyotik fitil ve iki cesit agri kesici antiniyotikli bigaz spreyi verdi suan atesten yaniyorum heryerim iğneleniyor. Ameliyata 11gun kaldi. Ben napacam yaaa doktora ameliyat olacam dedim oda hemen toparlaniyim diye bunlari verdi. Ayrica tahlilde kan sayimim dusuk diger kan degerlerim yuksek cikti.