Lipo da var mi sadece ikisiyse pahali. Bi de devletle görüa bence üniversite hastanelerinde karin germe 3500. Silikon 4000. Lipo ya 3000 falanBen doktorla konuştum. İzmirdeyim kışın yaptırmayı düşünüyorum. Meme+karın germe 17 bin dediler bana
Yok ya devlette yaptıran bulamadım izmirdeLipo da var mi sadece ikisiyse pahali. Bi de devletle görüa bence üniversite hastanelerinde karin germe 3500. Silikon 4000. Lipo ya 3000 falan
Benide izleme alirmisinAmeliyatsiz son gunlerim diye album yaptim bakabilirsiniz. Simdilik ameliyat oncesi var hayirlisiyla ameliyat sonrasi diye albumumde olur insallah
Fotosu olmayanlari izlemeye almiyorum foto koyarsan alirim. Sen nerelerinden olacan yada oldun mu gun aldin miBenide izleme alirmisin
Dr vana da yapacakti popoya yag ama onu baska zaman olur ikisi ayni anda olmaz karnindan yatacahin icin popon sekil.almaz dedi iki kez olmayi da ben istemwdim popo yag basma iptal oldu sadece etrafindaki yaglari alacak sekil cermek icin gemis durmasini duzeltmek icinYok ya devlette yaptıran bulamadım izmirde
Lipo var yağları alıp popoma sıkıcaktı ama ben ondan vazgeçtim oda içinde :)
Sonra da lazerle izleri silecek.
Dr vana da yapacakti popoya yag ama onu baska zaman olur ikisi ayni anda olmaz karnindan yatacahin icin popon sekil.almaz dedi iki kez olmayi da ben istemwdim popo yag basma iptal oldu sadece etrafindaki yaglari alacak sekil cermek icin gemisYok ya devlette yaptıran bulamadım izmirde
o yaglqri gogsune koydurabilirsin bana oyle olacak telef olmasin:) insallah memnun olursun canim sendeYok ya devlette yaptıran bulamadım izmirde
Ben bu hafta adanada 7000 fiyat aldım karın germe ve bel için
Sağol canım ben yağları sadece dudaklara düşünürüm belki ama memelere direk silikon yaptırcam çünkü memelere yağ geçici diye duydumDr vana da yapacakti popoya yag ama onu baska zaman olur ikisi ayni anda olmaz karnindan yatacahin icin popon sekil.almaz dedi iki kez olmayi da ben istemwdim popo yag basma iptal oldu sadece etrafindaki yaglari alacak sekil cermek icin gemis
o yaglqri gogsune koydurabilirsin bana oyle olacak telef olmasin:) insallah memnun olursun canim sende
Kuzenim gecen ay yaptırdı çok memnun kaldıSağol canım ben yağları sadece dudaklara düşünürüm belki ama memelere direk silikon yaptırcam çünkü memelere yağ geçici diye duydum
Ben silikon ve karın germe lipo 17 bin fiyt aldım.Kuzenim gecen ay yaptırdı çok memnun kaldı
Onu dr ye sordum tamami erimiyormus eklenen yagin bi kismi eriyormus. Buninla idare ederim ilerde silikon taktiririm.Sağol canım ben yağları sadece dudaklara düşünürüm belki ama memelere direk silikon yaptırcam çünkü memelere yağ geçici diye duydum
Universite hastanelerinde 3500 4000tl orda da ayni silikon takiliyor(silikon) fiyat 6000
Bence cok soylemis. Ben tum vucut lipo karin germe goguslere yag enheksiyon popo sekillendirme 10000tl ye anlastim korselerimi de dr alacak. Bence baska dr ile de gorus. Benim kuzenin konyada universite hastanesinde 3500e silikon taktirdi super olduKızlar Merhaba bugun karın germe ve lipsakşın için danışmaya gittiğim doktor 17 bin lira gibi bir rakam vardi bana biraz uçuk geldi ama tabi ortalaması nedir bilmiyorum
sizce bu rakam normal midir ?
Bence cok soylemis. Ben tum vucut lipo karin germe goguslere yag enheksiyon popo sekillendirme 10000tl ye anlastim korselerimi de dr alacak. Bence baska dr ile de gorus. Benim kuzenin konyada universite hastanesinde 3500e silikon taktirdi super oldu
24 temmuzda insallahCevap için teşekkür ederim
Artık arayışa devam edecez :)))
10 binlira benim kafamda ki rakam ama 17 bin de yuh dedim :))))
Sen ne zaman oluyorsun operasyonu
O masaya yattıktan sonra hepsi aradan çıksın bence silikon kalıcı bana daha mantıklı geldiOnu dr ye sordum tamami erimiyormus eklenen yagin bi kismi eriyormus. Buninla idare ederim ilerde silikon taktiririm.