Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Lipo da var mi sadece ikisiyse pahali. Bi de devletle görüa bence üniversite hastanelerinde karin germe 3500. Silikon 4000. Lipo ya 3000 falan
Yok ya devlette yaptıran bulamadım izmirde
Lipo var yağları alıp popoma sıkıcaktı ama ben ondan vazgeçtim oda içinde :)
Sonra da lazerle izleri silecek.

Dr vana da yapacakti popoya yag ama onu baska zaman olur ikisi ayni anda olmaz karnindan yatacahin icin popon sekil.almaz dedi iki kez olmayi da ben istemwdim popo yag basma iptal oldu sadece etrafindaki yaglari alacak sekil cermek icin gemis durmasini duzeltmek icin

Dr vana da yapacakti popoya yag ama onu baska zaman olur ikisi ayni anda olmaz karnindan yatacahin icin popon sekil.almaz dedi iki kez olmayi da ben istemwdim popo yag basma iptal oldu sadece etrafindaki yaglari alacak sekil cermek icin gemis
o yaglqri gogsune koydurabilirsin bana oyle olacak telef olmasin:) insallah memnun olursun canim sende

Kızlar Merhaba bugun karın germe ve lipsakşın için danışmaya gittiğim doktor 17 bin lira gibi bir rakam vardi bana biraz uçuk geldi ama tabi ortalaması nedir bilmiyorum
sizce bu rakam normal midir ?

Genelde bu fiyatlar burda ama bende korku var nasıl olur diye. Biraz cesaret gerekiyor çok memnun kalanlar olmadı diyenler,biraz korkuyorum açıkcası

Sağol canım ben yağları sadece dudaklara düşünürüm belki ama memelere direk silikon yaptırcam çünkü memelere yağ geçici diye duydum

Kızlar Merhaba bugun karın germe ve lipsakşın için danışmaya gittiğim doktor 17 bin lira gibi bir rakam vardi bana biraz uçuk geldi ama tabi ortalaması nedir bilmiyorum
sizce bu rakam normal midir ?
Bence cok soylemis. Ben tum vucut lipo karin germe goguslere yag enheksiyon popo sekillendirme 10000tl ye anlastim korselerimi de dr alacak. Bence baska dr ile de gorus. Benim kuzenin konyada universite hastanesinde 3500e silikon taktirdi super oldu

Bence cok soylemis. Ben tum vucut lipo karin germe goguslere yag enheksiyon popo sekillendirme 10000tl ye anlastim korselerimi de dr alacak. Bence baska dr ile de gorus. Benim kuzenin konyada universite hastanesinde 3500e silikon taktirdi super oldu

Cevap için teşekkür ederim
Artık arayışa devam edecez :)))
10 binlira benim kafamda ki rakam ama 17 bin de yuh dedim :))))
Sen ne zaman oluyorsun operasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…