Tesekkur ederim canim allah razi olsun en kisa zamanda darisi sana olsun insallahHayırlısı olsun çok sevindim senin adına
Canim venim allah razi olsun hepiniz iyiki varsiniz. Cevremdeki herkes karsi cikiyor bu operasyonlari olmama bi tek sizsiniz destekcim. Insallah oyle bi sonuc aliriz ki tasnif etmeyenlere kapak olurDualarım seninle
Canim korse falan senmi alacan. Bu arada kendimize nasil bir canta hazirlayacazki nelere ihtiyacimiz olacak???Herkese günaydın,
Dün tiroid testlerimi yaptırdım ve çok şükür ameliat olabilecek seviyeye gelmiş. Yani 11 Temmuzda haftaya Salı ameliyatım kesinleştiBiran önce olup bitsin istiyorum yaaa. Beklemek çok daha geriyor insanı. Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden.
karın germe+lipo tamer taş a olacağım.Vah hain vaaaaay nasilda hemen atağa gecip benden once ameliyat ayarlamissin jendine
latife yapiyorum elvette senin ici cok uzulmustum allaha cok sukur vucut dergerlerin normal seviyeye gelmis cok cok cok ama cok sevindim arkadasim. Nerde kime ve nekadara olacaktin canim sen. Sadece karin germe miydi
Eveet bana lumbosakral korse önerdi. Diğerlerinde katlanma oluyormuş. Doktoruma sordum bu yeni moda korseler var ya kopçalı olan hani, bel inceltme için kullanılan... İşte onlarıda kullanabilirsin dedi. Onu da inceledim yanlar ve arkada desek var. Katlanmıyor yaniCanim korse falan senmi alacan. Bu arada kendimize nasil bir canta hazirlayacazki nelere ihtiyacimiz olacak???
Bana dr korseyi ben takacam dedi de gogus icin spircu sutyeni giy dedi. Onda da internette baktim cesit cok fazla var hangisini almaliyim kiEveet bana lumbosakral korse önerdi. Diğerlerinde katlanma oluyormuş. Doktoruma sordum bu yeni moda korseler var ya kopçalı olan hani, bel inceltme için kullanılan... İşte onlarıda kullanabilirsin dedi. Onu da inceledim yanlar ve arkada desek var. Katlanmıyor yani
İnan hiç bilgim yok ama hoca izinden dönsün bir sorar sana iletirimBana dr korseyi ben takacam dedi de gogus icin spircu sutyeni giy dedi. Onda da internette baktim cesit cok fazla var hangisini almaliyim ki
İnşallah canımmm AMİNNNTesekkur ederim canim allah razi olsun en kisa zamanda darisi sana olsun insallah
Tesekkur ederim canim. AYYYYYY HEYECAN TAVAN!!!İnan hiç bilgim yok ama hoca izinden dönsün bir sorar sana iletirim
Bende aynen bu operasyonlari olacagim lipo da ekstra popo cevresine de olacam insallah 24temmuzda. Meme buyutme de bana silikon takilmayacak. Ucreti nekadara anlastiniz. Simdiden hayirli olsunSelam hanimlar. Allah nasip ederse bende ameliyat olcam austosda. Karin germe + meme büyültme + basen, ici bacak ve diz ici liposuktion.
Üc kombin ameliyat olan varmi? Nasil gecdi? Bide dr bülent tekerekoglunda ameliyat olan varmi, memnun kaldinizmi? Umarim cevap alabilirim
Hayırlısı olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur :)Evettttt ikinci operasyon kapıda hatunlar.karın germe olduk bitti.2 ay oldu bugün.ama o memeler fena gözüme battı.ağustosda izne çıkıyorum iznimi kullanıcam.meme dikleştirme+protez,yanak asma,komple bacak lipo ve popo şekillendirme.hadi bakalım hayırlısı Bunları yapınca başka bişeye gerek yok artık diye düşünüyorum.basenimi be popomu seviyorum aslında ama bacaklar kalın ve selülit dolu.hadi oda olsun dedim nasılsa son diyerek.var mı önerisi olan
Lazer lipo da minimum sarkma oluyormuş.toparlayıp sıkılaştırıyırmuş.cilt yapısına göreHayırlısı olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur :)
Peki bacak lipo olunca sarkma olmuyormuymuş ?
Yanak asma nedir? Popona yagmi enjekte edecek brezilya poposu modeli gibi yoksa etrafindan yag lipo ederrk mi sekillendirecek. Bama dr yag enjekte edecekti ama hem karin hem popo ayni anda olmaz diye sadece etrafindako yagi alacak. Hadi hayirlisi. Dr ile gorustunmuEvettttt ikinci operasyon kapıda hatunlar.karın germe olduk bitti.2 ay oldu bugün.ama o memeler fena gözüme battı.ağustosda izne çıkıyorum iznimi kullanıcam.meme dikleştirme+protez,yanak asma,komple bacak lipo ve popo şekillendirme.hadi bakalım hayırlısı Bunları yapınca başka bişeye gerek yok artık diye düşünüyorum.basenimi be popomu seviyorum aslında ama bacaklar kalın ve selülit dolu.hadi oda olsun dedim nasılsa son diyerek.var mı önerisi olan
Bana dr bacaklara lipo fazla yapamam bu kez ikinci islem cikar sarkma olur dedi. Bu yuzden basenleri hafif duzeltecekHayırlısı olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur :)
Peki bacak lipo olunca sarkma olmuyormuymuş ?
Hoşgeldin, Ben henüz ameliyat olmadım. Haftaya salı günü olacağım inşallah. Ozaman önce sonra resimlerimi ve deneyimlerimi anlatırım canım. Kararın hayırlı olsunSelam kızlar
karın gerdirme operasyonu hakkında burda yorumlarınızı okudum gaza geldim ve pzt günü için serdar beten den randevu aldım hem danışmak için hem de fiyat için :)
Korkuyor muyum biraz ama internette resimleri görünce öncesi ve sonrasını korkum yok oluyor
Ben sezaryan ile doğum yaptım ve hamileliğimde de hatırı sayılır bir kilo aldım 35 kilo kadar :))sonra verdim onları ama deri kısmı bende kaldı
sizlerden ricam ameliyatı olan ve doktorundan memnun kalan veya kalmayan kişilerin yorum yapmaları çok önemli
tabi daha yeni olduğum için portalda bahsedilen resimlerin nasıl görebileceğime dair hiç bir bilgim yok ama öğrenecem onu da :)
Hoşgeldin, Ben henüz ameliyat olmadım. Haftaya salı günü olacağım inşallah. Ozaman önce sonra resimlerimi ve deneyimlerimi anlatırım canım. Kararın hayırlı olsun[/QUOTE
Hoşbulduk :)) Umarım Hepimiz için kolay rahat atlatılan bir dönem olur .sen benden önce olman bana baya bir yarar sağlar seni takip ederim neler yaşayacağımı az çok kestiririm