Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim korse falan senmi alacan. Bu arada kendimize nasil bir canta hazirlayacazki nelere ihtiyacimiz olacak???

karın germe+lipo tamer taş a olacağım.

Canim korse falan senmi alacan. Bu arada kendimize nasil bir canta hazirlayacazki nelere ihtiyacimiz olacak???
Eveet bana lumbosakral korse önerdi. Diğerlerinde katlanma oluyormuş. Doktoruma sordum bu yeni moda korseler var ya kopçalı olan hani, bel inceltme için kullanılan... İşte onlarıda kullanabilirsin dedi. Onu da inceledim yanlar ve arkada desek var. Katlanmıyor yani

Bana dr korseyi ben takacam dedi de gogus icin spircu sutyeni giy dedi. Onda da internette baktim cesit cok fazla var hangisini almaliyim ki

Selam hanimlar. Allah nasip ederse bende ameliyat olcam austosda. Karin germe + meme büyültme + basen, ici bacak ve diz ici liposuktion.
Üc kombin ameliyat olan varmi? Nasil gecdi? Bide dr bülent tekerekoglunda ameliyat olan varmi, memnun kaldinizmi? Umarim cevap alabilirim

Bende aynen bu operasyonlari olacagim lipo da ekstra popo cevresine de olacam insallah 24temmuzda. Meme buyutme de bana silikon takilmayacak. Ucreti nekadara anlastiniz. Simdiden hayirli olsun

Evettttt ikinci operasyon kapıda hatunlar.karın germe olduk bitti.2 ay oldu bugün.ama o memeler fena gözüme battı.ağustosda izne çıkıyorum iznimi kullanıcam.meme dikleştirme+protez,yanak asma,komple bacak lipo ve popo şekillendirme.hadi bakalım hayırlısı Bunları yapınca başka bişeye gerek yok artık diye düşünüyorum.basenimi be popomu seviyorum aslında ama bacaklar kalın ve selülit dolu.hadi oda olsun dedim nasılsa son diyerek.var mı önerisi olan

Hayırlısı olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur :)
Peki bacak lipo olunca sarkma olmuyormuymuş ?

Yanak asma nedir? Popona yagmi enjekte edecek brezilya poposu modeli gibi yoksa etrafindan yag lipo ederrk mi sekillendirecek. Bama dr yag enjekte edecekti ama hem karin hem popo ayni anda olmaz diye sadece etrafindako yagi alacak. Hadi hayirlisi. Dr ile gorustunmu

Selam kızlar
karın gerdirme operasyonu hakkında burda yorumlarınızı okudum gaza geldim ve pzt günü için serdar beten den randevu aldım hem danışmak için hem de fiyat için :)
Korkuyor muyum biraz ama internette resimleri görünce öncesi ve sonrasını korkum yok oluyor
Ben sezaryan ile doğum yaptım ve hamileliğimde de hatırı sayılır bir kilo aldım 35 kilo kadar :))sonra verdim onları ama deri kısmı bende kaldı
sizlerden ricam ameliyatı olan ve doktorundan memnun kalan veya kalmayan kişilerin yorum yapmaları çok önemli
tabi daha yeni olduğum için portalda bahsedilen resimlerin nasıl görebileceğime dair hiç bir bilgim yok ama öğrenecem onu da :)

Hoşgeldin, Ben henüz ameliyat olmadım. Haftaya salı günü olacağım inşallah. Ozaman önce sonra resimlerimi ve deneyimlerimi anlatırım canım. Kararın hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…