Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Dilolu canim geçmiş olsun. Bende karında ağrı kalmadı çok şükür iltihap da olmadı. Sende kremini sür hemen gecer.Missblue canim dikislerim iyi gibi görünüyor bi sıkıntı yok,senin adına da çok sevindim..Yav agrisa ağrı kesiciyle geçiricem ama bu kaşıntı hissi geçmiyor. Vücut iyileşme döneminde histamin diye bişey salgiliyomus kasindiran oymuş ama öldüm mübarek. Sezeryande de aynı böyleydim birde meme eklendi perşembe kontrolum var ondan sonra deniz de serbest olacak inşallah

Valla tam da soruyordum. Ne zaman ameliyat olacaksın diye :) İnşallah istediğin gibi olur. Neler konuştun dr la. Neler yaptıracaksın fiyat nedir söyler misin.
Karin germe basenlere kalca etrafina bel bolgesine lipo olacak ordaki yaglar gogsume enjekte olacak. 10000TL istedi. Ama suan kafam kurcalaniyor. Hacettepede karin germe yanlara lipo ve silikona 7000tl veren arkadaslar var. Bemde silikon yok 10000acaba devlete gore cok mu? Hacettepede silikon karin germe ve tam lipo 10000tutar heral silikonda takilmis olur

Karin germe basenlere kalca etrafina bel bolgesine lipo olacak ordaki yaglar gogsume enjekte olacak. 10000TL istedi. Ama suan kafam kurcalaniyor. Hacettepede karin germe yanlara lipo ve silikona 7000tl veren arkadaslar var. Bemde silikon yok 10000acaba devlete gore cok mu? Hacettepede silikon karin germe ve tam lipo 10000tutar heral silikonda takilmis olur
Senin devlet hastanesinde mi olacak. Devletse 10000 lira fazla.

Evet canim. Yani daha dogrusu dr devletten istifa etti özel hastaneye gecti ama burdaki ozel hastane devletten farksiz. Hatta daha eski. Su an devlet kadrosunda 1 tane plastik cerrah kaldi o da bu konuda pek iyi degil o genelde gogus kucultmeye bakiyor
Operasyon çok kapsamlı. İstenilen ücret aslında makul. Ama tabiki özele göre konuşuyorum. Aslında güzel olması önemli. Yani radikal bir operasyon olsun Sana şunu hatırlatayım. Karnını gerecekse muhakkak mide kısmını da gersin. Sadece aşağı kısmı germesin. Hakkıyla alsın yağı.

Operasyon çok kapsamlı. İstenilen ücret aslında makul. Ama tabiki özele göre konuşuyorum. Aslında güzel olması önemli. Yani radikal bir operasyon olsun Sana şunu hatırlatayım. Karnını gerecekse muhakkak mide kısmını da gersin. Sadece aşağı kısmı germesin. Hakkıyla alsın yağı.
Bende dedim de Gobek delihine kadar ki kismi alacakmis fazlasini alamazmis boyle dedi. Sadece muayeneye 100lira vermek zoruma gitti 9 gün icinde tekrar muayene ucretsizmi axaba tahlilleri 9. Gun mu yaptirsamki tekrar bi daha 100lira vermek istemiyorum da.Yani 12temmuzda tahlil olsam 13gun sonrada ameliyat. Dr ameliyata yakin ol dedi ama yeterli sure sanirim.

:dondurma:Ha bu arada korseyi ben almayacam dr alacak 10000tlnin icine onu da dahil ettim muayene 45dakikadan fazla sürdü. Ince ince konustuk valla
insallah sorunsuz sikintisiz atlatirim olmak isteyenlere da nasip olur insallah

Kararın hayırlı olsun inşallah :nazar:
Tesekkur ederim canim dua et bana nolur. Bu kesi izine cok taktigim icin domtoruma bugun sordum kesi tekniginiz nasil diye? O da espiriyle adimi yazacam karnina dedi. Benim teknik bu sana dedi :KK70:
sezeryan yerinden yapacakmis hafif oval sekilde. Ic camasir icinde kalacakmis. Ama gobek deligi ustune cikmayacakmis aksi gibi orsa da catlak var. Umarim ameliyatta kararini degistirir.

Yaa kizlar bisey soracam dr gogsune sporcu sutyeni takacan bi sure onlardan al dedi o nasil oluyor. Alan kullanan varsa foto atabilirmi
bu arada benim gogusler yag enjeksiyon olacak silikon degil

Herkese günaydın,
Dün tiroid testlerimi yaptırdım ve çok şükür ameliat olabilecek seviyeye gelmiş. Yani 11 Temmuzda haftaya Salı ameliyatım kesinleşti :KK48: Biran önce olup bitsin istiyorum yaaa. Beklemek çok daha geriyor insanı. Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden.

Dualarım seninle:KK36:
Tesekkur ederim canim dua et bana nolur. Bu kesi izine cok taktigim icin domtoruma bugun sordum kesi tekniginiz nasil diye? O da espiriyle adimi yazacam karnina dedi. Benim teknik bu sana dedi :KK70:
sezeryan yerinden yapacakmis hafif oval sekilde. Ic camasir icinde kalacakmis. Ama gobek deligi ustune cikmayacakmis aksi gibi orsa da catlak var. Umarim ameliyatta kararini degistirir.

Herkese günaydın,
Dün tiroid testlerimi yaptırdım ve çok şükür ameliat olabilecek seviyeye gelmiş. Yani 11 Temmuzda haftaya Salı ameliyatım kesinleşti :KK48: Biran önce olup bitsin istiyorum yaaa. Beklemek çok daha geriyor insanı. Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden.
Vah hain vaaaaay nasilda hemen atağa gecip benden once ameliyat ayarlamissin jendine:KK48::p
latife yapiyorum elvette senin ici cok uzulmustum allaha cok sukur vucut dergerlerin normal seviyeye gelmis cok cok cok ama cok sevindim arkadasim. Nerde kime ve nekadara olacaktin canim sen. Sadece karin germe miydi:KK36:

X